Cum sa faci haine pentru caini cu mainile tale?

0

Înainte de a obține un câine, asigurați-vă că vă gândiți dacă sunteți gata să-i oferiți îngrijire corespunzătoare. Acest lucru se aplică nu numai alimente, plimbări și vizite la veterinar, dar, de asemenea, achiziționarea de îmbrăcăminte specială. Într-adevăr, în lumea modernă, este considerat un element obligatoriu al conținutului câinelui. Cu toate acestea, chiar și cu abilități minime în coasere sau tricotat, puteți face astfel de haine cu propriile mâini.

Cum se fac măsurători și se alege materialul?

Alegerea materialului depinde de tipul de vreme pe care îl veți face. De exemplu, pentru plimbări, este foarte important să alegeți materiale ușor de întreținut și spălate. Din acest motiv, durata sa de viață va fi mult mai lungă.

Pentru sezonul de toamnă este mai bine să vă uitați la un material cu un singur strat care va proteja lâna de murdărie și murdărie. Acest lucru este valabil mai ales pentru câinii cu păr lung sau pitic.

În sezonul de iarnă, sarcina de îmbrăcăminte este oarecum diferită. Prin urmare, trebuie să aibă un încălzitor. De exemplu, vinificator sintetic, sintepukh sau fleece. Astfel de produse sunt solicitate de la proprietarii de câini mici și cu părul fără păr.

În general, se crede că bumbacul natural este mai bine să alegeți bumbacul și din microfibră artificială, poliester și viscoză. Satinul și mătasele sunt potrivite ca o căptușeală, deoarece nu permit lâna să se încurce.

În ceea ce privește măsurătorile, de fapt nu este greu de făcut. Principalul lucru că animalul se afla într-o poziție în picioare și numai pe o suprafață plană. De asemenea, pentru produsele de cusut pot fi necesare măsurători diferite, deci acordați atenție fotografiei.

Valoarea tuturor măsurătorilor afișate în imagine:

 1. Lungimea spatelui este distanța de la greabăn până la baza cozii.
 2. O circumferință a gâtului sugerează că trebuie să măsurați la cel mai larg loc pe gât. Puteți face acest lucru prin simpla măsurare a gulerului.
 3. Pieptarul este de asemenea măsurat în punctul său cel mai larg.
 4. Circumferința taliei.
 5. Lungimea burta pentru catelusi.
 6. Lățimea sânilor (distanța dintre bazele humerusului).
 7. Lungimea picioarelor din față este măsurată exclusiv de la bază.
 8. Lungimea picioarelor posterioare trebuie măsurată conform aceluiași principiu.
 9. Lungimea abdomenului pentru câini.
 10. Distanța dintre urechi pentru coaserea capului.
 11. Circumferința capului.
 12. Butelia de circumferință.

Îmbrăcămintea pentru câinii mici face-o singură

Coaserea de haine pentru câinii mici poate fi un pic mai dificilă, deoarece vor fi mici detalii. Dar, dacă este făcut corect, rezultatul va fi util.

Dachshund dildo

În ciuda faptului că teckhound-urile sunt câini de vânătoare, ei au nevoie cu siguranță de haine. Mai ales în vreme rece și ploioasă, partea inferioară a corpului îngheață foarte repede. Prin urmare, poponka este o opțiune ideală care nu împiedică mișcarea. Chiar dacă câinele dvs. nu este obișnuit cu îmbrăcămintea, va fi foarte ușor și rapid de a pune pe acest produs.

Jumpsuit pentru Terrierul Yorkshire

Pentru a crea un salopetă drăguț pentru câine, selectați materialul adecvat, de înaltă calitate și pregătiți măsurătorile. Aceste haine sunt cele mai potrivite pentru vreme rece.

Rețineți că modelul este format din patru părți. Dimensiunea lor va depinde de măsurătorile terrierului tău. Prin urmare, eliminați-le corect. De remarcat, de asemenea, este că salopeta implică un fermoar pe spate. Această opțiune este grozavă pentru această rasă, de cele mai multe ori câinii sunt foarte jucăuși și uneori chiar capricioși.

Chihuahua Jumpsuit

Chihuahua drăguț și jucăuș are nevoie în special de haine potrivite pentru sezonul toamnă-iarnă. Prin urmare, pentru această rasă este mai bine să faceți mai multe opțiuni. Una dintre cele mai necesare va fi salopeta încălzită. Dacă doriți, puteți face chiar și un model cu o glugă. Datorită acestui lucru, câinele va putea merge mai mult și va fi protejat de rafalele vântului.

Paturi pentru câini

Aproape fiecare produs are propriul model. Uneori, este dificil să înțelegem detaliile, oferind astfel o versiune mai versatilă a costumului cu un buzunar. Principalul lucru de făcut este să-l adaptați parametrilor câinelui.

Cei care încearcă să coasă ceva pentru prima dată și se tem că nu va fi posibil să se calculeze dimensiunea corectă a modelului, vă sugerăm să folosiți modelul cel mai simplu. Pentru a face acest lucru, efectuați următoarele măsurători cu câinele dvs.:

 • lungimea spatelui;
 • piept în circumferință.

Împărțiți lungimea spatelui cu zece și, astfel, obțineți dimensiunea laturii pătratului. Utilizați acest lucru pentru a crea propriul model. Faceți-o mai bine pe o bucată de hârtie și trageți mai întâi o grilă. Numai apoi treceți la punctele de aplicare. Aveți grijă ca partea din spate să fie formată din două părți, iar materialul abdomenului - detaliu dintr-o singură piesă.

Următoarele modele sunt perfecte pentru rasele de câini mici, cum ar fi Chihuahua, Yorkshire Terrier și altele.

Haine tricotate pentru câini

Nu puteți doar să coaseți haine frumoase și funcționale pentru câinele dvs., ci și să le legați cu propriile mâini. Acest lucru va fi oarecum mai dificil, dar rezultatul merită.

Experții recomandă folosirea de haine tricotate în sezonul de toamnă și în timpul iernii, doar pentru ao lega într-o salopetă necurățată. Acordați atenție și calității firelor, deoarece acestea trebuie protejate de frig și nu interferează cu absorbția transpirației. Acest lucru este foarte important pentru sănătatea și confortul câinelui dvs.

Există multe opțiuni diferite pentru haine tricotate pentru câini. Am ales câteva idei pentru dvs., printre care puteți găsi ceva potrivit pentru animalul dvs. de companie.

Subtilitățile creează haine pentru câini

Alegerea materialului inelastic pentru coasere, asigurați-vă că adăugați câțiva centimetri pe fiecare parte a produsului. Acest lucru este necesar pentru ca hainele să nu împiedice mișcarea, în special în părțile gâtului și toracelui.

De asemenea, diferite dispozitive de fixare și velcro sunt poziționate mai bine pe spate. Acest lucru este necesar nu numai pentru câine, ci și pentru tine, deoarece procesul de îmbrăcare va fi mult mai ușor și mai convenabil. În plus, dacă animalul dvs. este cu părul lung, aveți grijă ca clemele să nu se agațe. Dacă doriți, puteți coase butoane sau lingeri pentru copii.

Desigur, procesul de croitorie pentru câini este foarte consumator de timp. Dar, în același timp, datorită acestui fapt, vă puteți salva și cumpăra în mod semnificativ animalul dvs. de companie încă o jucărie.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.