Caracteristicile selecției și confecționării pisicilor

0

Cu siguranță, mulți cred că hainele ar trebui achiziționate numai pentru câini. De fapt, nu este, și există multe opțiuni diferite pentru pisici. În primul rând, se referă la reprezentanții de scurt colț și chel. Ei îngheață suficient de repede, așa că asigurați-vă că aveți grijă de sănătatea lor. Restul va avea nevoie și de îmbrăcăminte izolată. La urma urmei, acesta va proteja animalul de curenți și hipotermie și va fi, de asemenea, deosebit de relevant după operație și pentru îngrijire medicală.

Reguli pentru alegerea hainelor pentru pisici

În primul rând, este demn de remarcat faptul că procesul de alegere a hainelor este pur individual. La urma urmei, este necesar să se ia în considerare nu numai atractivitatea unui costum, ci și caracteristicile rasei și chiar vârsta animalului. Acestea sunt nuanțe foarte importante, deci asigurați-vă că acordați atenție acestui lucru.

De asemenea, ar trebui acordată o atenție deosebită selecției materialelor. Țesăturile naturale cu un amestec mic de fibre artificiale sunt cele mai potrivite pentru îmbrăcăminte. Datorită prezenței lor, costumele vor fi mai rezistente la uzură.Se crede că cele mai bune opțiuni sunt bumbacul, vâscoza, lenjeria și lana, deoarece sunt plăcute organismului. Acordați atenție, de asemenea, caracteristicilor țesăturii. De exemplu, arde în soare, are tendința de a se deforma în timpul spălării și așa mai departe.

Atunci când alegeți o țesătură, asigurați-vă că aveți în vedere sezonalitatea. De exemplu, un material cu conținut ridicat de viscoză și bumbac este cel mai potrivit pentru perioada de vară. Datorită acestui fapt, animalul va fi mai confortabil. Pentru perioada de primăvară-primăvară, o haină de ploaie și microfibră sunt mai potrivite. Datorită acestui lucru, îmbrăcămintea va proteja lâna de umezire.

Pentru iarnă, alegeți o țesătură încălzită, cum ar fi fleece, flanel, bicicletă sau țesătură de ploaie. De asemenea, trebuie să aveți grijă de izolare. Opțiunea ideală ar fi sintepon. Astfel de haine vor permite pisicii să meargă la o plimbare în orice moment.

Dar, în același timp, hainele nu ar trebui să fie ghimpate, deoarece acest lucru va interfera cu procesul de purtare. Același lucru este valabil și pentru cusături, nu ar trebui să fie prea aspru. Cel mai bine este să le faci drept. În ceea ce privește detaliile suplimentare sub formă de nituri, butoane sau șnururi, vă recomandăm să le plasați pe spate. Astfel, ei nu se vor amesteca, iar purtarea unui costum va fi mult mai convenabil.

Chiar dacă sunteți sigur că ați ales hainele potrivite, este mai bine să încercați produsul pe pisică. La urma urmei, singura modalitate de a înțelege cât de confortabil va fi. Dar dacă nu este obișnuit cu îmbrăcămintea din copilărie, atunci încercați să faceți măsurătorile cât mai exact posibil. Cum să o faceți în mod corect, veți învăța mai departe.

Pantofi de pisici DIY

În cazul în care alegerea în magazinul de animale de companie nu vă mulțumește sau prețul pare prea mare, puteți încerca să faceți haine pentru animalul dvs. de companie singur.

În primul rând trebuie să cumpărați o țesătură adecvată. Ar trebui să fie cât mai plăcut la atingere și să nu aibă miros străin. De exemplu, pentru coaserea cămășilor sau tricourilor, este mai bine să cumpărați un tricot simplu. Lana este potrivită pentru crearea de haine încălzite. În ceea ce privește împerecherea, în nici un caz nu ar trebui să fie prea densă și grea, deoarece acest lucru va împiedica mișcarea.

Indiferent dacă faceți haine singuri sau cumpărați, trebuie să efectuați măsurători. Acest lucru se face numai în poziția în picioare a pisicii.

Primul pas este de a determina circumferința gâtului, lungimea spatelui, precum și pieptul, circumferința abdomenului. De asemenea, măsurați distanța dintre labe și circumferința fiecărei labe. Dacă îmbrăcămintea implică mâneci lungi, apoi măsurați lungimea labelor. Pentru a coase o glugă adecvată, măsurați circumferința capului.

Următorul pas este să creați un model. Există un model universal care poate fi adaptat la orice versiune de îmbrăcăminte pentru pisică. De exemplu, pentru coaserea salopetelor trebuie să se observe prezența unui fermoar sau a unui velcro.

Pentru a crea un tricou, va trebui să coaseți în plus mâneci. Jacketul pentru sezonul de iarnă este mai bine de făcut cu capota, deci asigurați-vă că ați periat acest detaliu pe model.

Când modelul este gata, plasați-l pe tesatura și asigurați-vă că ați fixat cu ace. Puteți să-l rotiți cu un creion, cretă sau o bucată de săpun. Tăiați fiecare detaliu de care aveți nevoie pentru a permite o cusătură.

Conectați piesele cu o mașină de cusut sau manual, dar cusăturile ar trebui să fie oricum moi. Acest lucru este necesar pentru a nu provoca neplăceri animalelor. De asemenea, procesați marginile și coaseți butoanele sau stickiile produsului.

În ciuda faptului că modelul este universal, este foarte important să se țină cont de caracteristicile fiecărui animal. Prin urmare, vă recomandăm să încercați imediat să faceți o rochie pe o țesătură simplă, inutilă și să încercați. În acest fel, puteți face ajustările necesare și puteți coase hainele perfecte pentru pisica dvs.

Pentru cei care nu le place să coasă, vă sugerăm să încercați să faceți haine tricotate. Este din ce în ce mai popular în ultima vreme, deoarece este mult mai confortabil să o purtați. În plus, această opțiune este potrivită nu numai pentru sezonul de iarnă, dar și pentru toamnă și primăvară.

Pentru a crea un pulover drăguț tricotat, veți avea nevoie de un model, precum și fire delicate, naturale și ace de tricotat. Luați în serios alegerea de fire, deoarece ar trebui să fie cât mai moale și mai plăcut posibil.Prin urmare, este mai bine să se uite la colecțiile pentru copii. De exemplu, lâna de merino în combinație cu acrilic este o opțiune excelentă.

În ceea ce privește modelul, utilizați opțiunea afișată în fotografie sau adăugați detalii suplimentare. Este mai bine să începeți tricotarea din spate și trebuie să finalizați produsul cu o bandă elastică, datorită căreia hainele vor fi foarte confortabile. Dacă doriți, puteți face decorarea suplimentară sub formă de broderie. Aceasta este cea mai bună opțiune, deoarece pisica nu va încerca să o elimine.

Îmbrăcămintea pentru o pisică poate fi cu adevărat necesară într-o varietate de situații. Mai ales se referă la plimbări într-un sezon rece sau în timpul hrănirii de pisoi. Prin urmare, este mai bine să aveți grijă în avans și să faceți opțiuni potrivite pentru preferințele dvs.

Cumpărați haine pentru animale sau preferați să o faceți singur?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.