Manichiura franceză este considerată tehnica cea mai versatilă și cea mai comună de design de unghii printre profesioniștii și modașii simpli. Franceza nu și-a pierdut relevanța pentru multe sezoane, fiind considerată cea mai bună alegere pentru femeile de afaceri elegante, fete adolescente, personalități creative, sportivi etc.

Dar femeile moderne de moda nu sunt obisnuite sa stea nemiscate, asa ca vine inversul jachetei clasice de serviciu, ceea ce nu mai putin impresionant si atractiv. Principala diferență între noua variantă a manichiurii franceze în locația zonei de contrast. În antigel, nu este la capătul cuiului, ci lângă gaură.

Jacheta de întoarcere poate fi efectuată de fiecare fată, tot ce trebuie să faceți este să urmați recomandările prezentate în articolul nostru.

Cum se face o manichiură inversă franceză

Diferența mantalei se termină numai la locul zonei de contrast. În caz contrar, nu este diferit de versiunea clasică.

Pentru a crea un astfel de design, se utilizează atât vopsea decorativă obișnuită, cât și acoperirea cu gel.Umbre pentru franceza inversă aproape identică cu manichiura franceză.

Jacheta inversa arata grozav pe unghii de orice lungime. Foarte avantajoasă, arată pe picioarele scurte, extinzându-le vizual și făcând mâinile mai grațioase.

Revenire la comandă în Franța:

  • faceti unghiile perfecte cu fisiere de unghii sau alte unelte de manichiura
  • Trateaza cuie cu remover pentru unghii. Datorită acestui fapt, ei vor fi scutiți de strălucirea neplăcută și acoperirea va dura mai mult.

  • Aplicați o bază pe unghii - lacuri de lumină sau nuanțe întunecate, în funcție de designul ales.
  • Picteaza marginea unghiei cu un lac contrastant. Pentru a face acest lucru, utilizați un șablon, un autocolant sau o pensulă.

După cum puteți vedea, procedura de aplicare a unui francez inversat este simplă și ușor de făcut la domiciliu.

Lentila de polisare french

Crearea unui lac de gel de tip francez invers nu este aproape diferit de designul acoperirilor decorative. Singura condiție - utilizarea lămpilor cu LED. Acesta va permite uscarea gelului cat mai mult posibil, pentru a crea un design neted fara defecte si picaturi.

Gelul de lustruire uscată trebuie să fie alternativ. Mai întâi, aplicați un strat de bază pe suprafața unghiei și, după uscare completă, pictați un "zâmbet".

Fotografie inversă franceză: sfaturi și idei pentru design

Dacă manichiura tradițională franceză este deja puțin plictisitoare și nu provoacă admirația corectă, atunci revenirea franceză poate fi punctul culminant al imaginii tale. Aceasta este o soluție excelentă pentru stilul de birou, întâlniri de afaceri sau întâlniri cu prietenii. Numai soluțiile color și elemente de decor se schimbă.

Lungimea unghiei inversă franceză

Faima tehnicii universale a fost fixată la manichiura franceză, prin urmare multe femei de modă o poartă pe unghii fără a lua în considerare lungimea și lățimea degetelor și a mâinilor. În ceea ce privește franceza inversă, există o singură rezervare. Nu arată pe degete scurte și groase. Acest design scurtează vizual unghiile, făcând mâinile mai largi și mai voluminoase.

Pe degetele subțiri, grațioase, lungi și medii, contrastul anti-francez, dimpotrivă, pare atractiv și potrivit.

Forme de unghii populare pentru franceza inversa

Potrivit maestrilor de unghii, există două opțiuni pentru inversarea franceză. Aceasta este o manichiură lunară, pe care mulți o consideră o tehnică de proiectare separată și o modalitate de a selecta o gaură folosind o bandă îngustă de-a lungul liniei de creștere a unghiului, așa-numitul "zâmbet".

Ambele zone necesită forma perfectă a unghiilor fără așchiere, delaminare, linii nestandardizate și lungimi diferite ale unghiilor pe toate degetele. Dați gălbenușului dvs. clasic oval, migdale, pătrat moale, vârf, etc. Este pentru ei că jacheta de întoarcere arată mai elegantă și mai atractivă.

Aruncați unghiile dreptunghiulare cu o margine ascuțită "tăiată", o formă ascuțită și alte opțiuni extravagante.

Combinație de culori în franceză inversă

În alegerea nuanțelor pentru viitorul manichiurii, femeile de modă sunt împărțite în două tabere. Unii încearcă să-și maximizeze gălbenelele, folosind culori saturate luminoase, cu o multime de paiete, microbii, ștampile, modele.

Alții aderă la opțiunile clasice, crezând că manichiura ar trebui să fie în armonie cu culoarea pielii. Ele aleg nuanțe pastelate - bej, fildeș, piersic, cremă, roz deschis și alte nuanțe delicate. Aceste culori sunt cele mai apropiate de culoarea naturală a unghiilor sănătoase.

Pentru aspectul biroului, sunt potrivite nuanțe întunecate - prune, burgund, albastru. Combinația alb-negru, albastru și alb, etc., arată în mod riguros și elegant.

Combinația de nuanțe atrăgătoare - alegerea fetelor tinere. Un astfel de francez inversat este saturat cu flori rosii, galbene, verzi, portocalii si este decorat cu numeroase decoratiuni, pana la stuc.

Cum sa faci un sine francez invers

După ce a căutat prima dată la opțiunile jachetei inversă, multe fete vin la ideea că, cu excepția unui maestru, nimeni nu va face un astfel de design. Cu toate acestea, cele mai diverse invenții ale industriei unghiilor vin la salvarea modelelor simple.

Cele mai populare dintre acestea sunt aplicatorii.Ele sunt reprezentate în cantități mari în magazine și au cele mai diverse forme. Obiectivul principal al acestui instrument simplu este limitarea spațiului pe care doriți să aplicați lac.

În plus, puteți selecta zona de contrast a manichiurii inverse folosind pensule subțiri pentru pictura. Nu încercați să faceți o perie obișnuită de design elegant din lac. Sunt prea mari și stângaci pentru o astfel de muncă minuțioasă.

Marcile de manichiura sunt o adevarata gasire pentru fetele creative. Acestea arata ca stilouri obisnuite, dar au o functie complet diferita - pictura pe unghii.

Utilizați un marker de unghii va fi capabil la orice femeie, care nu posedă chiar abilități artistice. Umpleți astfel de "vopsele" cu un lac obișnuit, care poate fi aplicat pe lustruirea cu gel.

Modelele realizate de marker își pierd repede apariția, așa că întotdeauna fixați manichiura cu un lac de finisare.

Dacă te-ai săturat de manichiura franceză clasică, dar pentru a face ceva mai extravagant și captivant nu permite codul de îmbrăcăminte de birou sau de afaceri, atunci reversul francez te salvează. O ușoară schimbare a zonei de contrast transformă designul enervant într-o artă atractivă și elegantă.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.