Unde este magia reală a sărbătorilor de iarnă, dacă nu în locul nașterii lui Moș Crăciun! Pentru Anul Nou și Crăciunul, mii de turiști vin în Finlanda, unde este situată misterioasa Laponia. Toată lumea vrea să facă parte dintr-o poveste de iarnă sau cel puțin să o privească cu un ochi. Adulții se bucură în vizita la moștenirea lui Moș Crăciun nu mai puțin de copii. Prin urmare, călătoria va oferi cu siguranță tuturor celor mai strălucite amintiri.

Cum și unde să petreceți Anul Nou 2019 în Laponia

De fapt, Laponia este împărțită între patru state:

 • Norvegia;
 • Elveția;
 • Rusia;
 • Finlanda.

Regiunea este situată în nordul Europei.

Atributele obligatorii ale Anului Nou din Laponia vor fi luminile de zăpadă pufoase și de nord. Adevăratul Moș Crăciun se va întâlni cu copiii și îi va duce în casa lui magică. Acest lucru va oferi copilului dvs. un val de emoții și experiențe uimitoare.

Iubirea de iarna va fi interesanta pentru adulti:

 • câine de săniuș;
 • schi de munte;
 • plimbari pe snowmobile si snowmobile;
 • renuntarea la sanie;
 • degustarea mâncărurilor tradiționale nordice în aer liber;
 • mersul pe zapada virgina si multe altele.

Satul fabulos Moș Crăciun este numit Kayna. Aici, în plus față de casă, este atelierul lui Santa. În el, el, împreună cu patronii săi, fac jucării și cadouri de Crăciun pentru copii. Satul este locuit de pitici fabuloși care îi ajută pe Moș Crăciun în totul.

De asemenea, aici puteți vizita școala de elfi, dulciuri, gheață și poștă din care puteți trimite un felicitare. Nu ratați ocazia de a vă plimba pe celebra miezul nopții.

De aici puteți merge într-o excursie la centrul de Anul Nou din Kuopio, care este situat pe Muntele Puyo. Totul în jur va fi decorat cu o iluminare uimitoare, care arată deosebit de impresionant pe fundalul unei păduri neatinsă de zăpadă. Aici pentru public se va juca prezentare, iar personajele fabuloase vor da suveniruri mici fiecarui oaspete. După un astfel de eveniment, copiii vor crede în final într-un basm și vor trăi în așteptarea unui miracol.

Cazare și excursii în Laponia

Cele mai populare moduri de cazare aici sunt hoteluri și cabane mici, fiecare fiind dotat cu un șemineu real. Camera va avea cu siguranta un pom de Craciun mic, decorat, aproape de care, odata cu spargerea bustenilor in vatra, este placut sa se adune cu toata familia sau un grup mare de prieteni. Hoteluri mici oferă camere la un preț mai mic decât lanturi hoteliere mari.

Pentru cei care doresc să petreacă timp în hoteluri de lux au oferit cazare în hoteluri de înaltă clasă. Acestea sunt apartamente sau apartamente. De asemenea, este posibil să închiriați case de lux cu mai multe camere. Trebuie amintit faptul că va fi o locuință care va constitui principalul element de cheltuieli pentru o astfel de excursie, prin urmare, ar trebui acordată o atenție deosebită opțiunii adecvate și rezervării sale. Acest lucru ar trebui făcut cu cel puțin două luni înainte de călătoria planificată.

Cel mai adesea, hotelurile și hotelurile includ un mic dejun tip bufet în tariful camerei. Pentru o taxă suplimentară puteți obține trei mese pe zi. Cazarea în cabane și apartamente nu include mâncarea inclusă în preț. Va trebui să se organizeze independent.

Tururile trebuie de asemenea plătite separat. Nu ignora ocazia de a vedea Laponia, deoarece există multe locuri interesante. Din păcate, excursiile sunt scumpe.

Excursiile populare includ călătoria cu snowmobilul. Este nevoie de aproximativ 2,5 ore. În acest proces vă puteți bucura pe deplin de frumusețea naturii. Instructorul va oferi turiștilor toate cunoștințele de care au nevoie pentru a călători în condiții de siguranță și va ghida călătoria tot timpul. În timpul pauzelor, puteți bea ceai cu cookie-uri și să faceți o fotografie.

O alternativă ar fi o excursie la o fermă de Nord Lack. Aici oaspeții vor fi informați despre caracteristicile rasei și obiceiurile ei. Comunicarea cu acești câini va da o sarcină extraordinară de emoții copiilor și adulților. Evenimentul principal al turului va fi o călătorie în pădure de către săniușele de câini. De asemenea, în acest tur puteți să vă așezați în jurul focului și să mâncați cârnați finlandezi prajiti.

Preturi pentru excursii

 • Excursie la Rovaniemi: safari cu snowmobil, ren și săniuș pentru câini - de la 99 de euro;
 • Polar Express: traseu pentru 3 zile de la St. Petersburg-Rovaniemi-St. Petersburg - de la 199 de euro;
 • Turul Lapland: 5 zile, cazare în nordul Finlandei, o excursie la satul Moș Crăciun - 269 de euro;
 • Regatul de noapte polară: 4 zile, Sankt Petersburg-Kempele-Oulu-Kemi-Rovaniemi-satul Santa Claus-Kajaani-St. Petersburg - de la 299 de euro;
 • Laponia miracol: 5 zile, Sankt Petersburg-Oulu-Rovaniemi-St Petersburg - de la 320 de euro;
 • Night express în Vuokatti și Rovaniemi: 4 zile, o vacanță în stațiunea de schi - de la 342 de euro.

Recenzii ale turiștilor care au vizitat Anul Nou în Laponia

Aproape toate comentariile despre vacanta de Anul Nou din Laponia sunt entuziaști. Turiștii sunt unanimi că locul este cu adevărat fabulos și festiv.

Printre aceste neajunsuri, oaspeții subliniază faptul că angajații finlandezi din sectorul serviciilor nu sunt dispuși să lucreze. Rapiditatea nu este punctul lor forte.De asemenea, cineva crede că magazinele de suveniruri, gustări și chioșcuri cu băuturile obișnuite nu sunt suficiente.

Unii turiști nu au fost norocoși și în loc de zăpadă a plouat, ceea ce a stricat impresia de sărbători de iarnă. În plus, ca unul, toată lumea este recomandată să se pregătească pentru costuri ridicate și să ia cu ei mai mulți bani. Există o mulțime de divertisment în Laponia, dar trebuie să plătiți totul separat.

Turiștii recomandă vizitarea orașului Snowmen World, un hotel de gheață, un gheață și un tobogan de gheață. Jocurile de echitație în zăpadă sunt măsurate în kilometri. De obicei 1 km pe cerb durează 15 minute. Aceeași călătorie durează o călătorie cu săniuș în doi kilometri cu Huskies.

Laponia este locul de vizitat cel puțin o dată. Aceste impresii pe care copii le vor primi din călătorie merită să-și petreacă timpul și banii. Nu există analogii ale unei astfel de călătorii în lume. Excepția, probabil, va fi restul în Veliky Ustyug, dar diferența dintre călătorii este palpabilă.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.