Anul nou în Kazan este emoții noi și locuri în care spiritul de sărbătoare și distracție generală este amestecat. Cultura tătară și monumentele antice ale arhitecturii locale vor putea interesa atât turiștii anotimpuri, cât și cei care au pornit pentru astfel de excursii pentru prima dată. Un avantaj important al unei astfel de călătorii înainte de a călători în țări exotice este o mică distanță și nu este nevoie de viză.

Cum să petreceți Anul Nou 2019 în Kazan

Când vine vorba de sărbătorirea sărbătorilor de iarnă, primul lucru pe care mulți îl reprezintă este o vacanță într-un restaurant. Cele mai multe restaurante din Kazan vor oferi un program amplu de Anul Nou pentru toată lumea. Pentru a ajunge la eveniment, trebuie să pre-rezervați o masă, în caz contrar ar putea să nu mai rămână locuri.

De obicei, programul evenimentului include tot felul de glume practice, jocuri, concursuri, spectacole de artiști de spectacol, vizite de la Moș Crăciun și Snow Maiden, muzică live sau DJ.În 2019, Verka Serdyuchka ar trebui să vorbească în restaurantul "Heaven", și în "Valencia" - Alla Pugacheva. În plus, puteți alege o petrecere tematică: motive orientale, gangsteri, cabarete, dude și altele. Copiilor li se oferă de obicei divertisment individual. Prețurile pentru banchete pentru copii sunt mult mai mici, și până la o anumită vârstă pentru liber.

Tinerii preferă să se adune în astfel de instituții la modă ale orașului:

  • Coyote Ugly;
  • "Luxor";
  • "Statul 51";
  • "Clubul Gentelmen"

În plus față de restaurante, turiștii preferă să exploreze atracțiile locale și arhitectura. Cele mai populare pentru aceasta au fost străzile din Kremlin și Bauman. Acestea sunt situate în centrul istoric al orașului Kazan. Aceste locuri vor încânta atracțiile turistice. În timpul sărbătorilor de Anul Nou, toate evenimentele majore și târgurile de Crăciun sunt ținute aici. Aici vă puteți bucura de vedere asupra Kremlinului Kazan.

Parcul "Millennium" așteaptă oaspeții non-stop. Există un patinoar și un târg. De asemenea, aici puteți veni la discotecă și puteți dansa toată noaptea chiar în aer liber. Timpul poate fi petrecut pe renumitul patinoar Nefis din oraș. Suprafața patinoarului este de 15600 de metri pătrați, ceea ce vă permite să găzduiți simultan un număr imens de oaspeți.

De asemenea, se recomandă vizitarea:

  • Muzeul lui Ye.A. Boratynsky;
  • orașul insulei Sviyazhsk;
  • Mănăstirea Raifa;
  • Satul Tatar "Tugan Avylym";
  • Turnul care se încadrează Syuyumbike.

O experiență interesantă poate fi un atelier culinar sau doar o degustare a bucătăriilor Tatar și Mari.

Anul nou pentru copii

Excursii ghidate pentru oaspeții orașului sunt destul de accesibile. Excursii de un an în locuri de interes vor costa de la 1200 de ruble. De asemenea, în Kazan există o abundență de excursii pentru copii în timpul sărbătorilor școlare. Cele mai populare sunt excursiile spre orașul de gheață din apropierea teatrului de păpuși "Eriyat", spectacolul "Aventurile de Anul Nou ale lui Rivierik sau Căutarea constelației Kudryashka" în Sala de Concerte a Hermitage, reședința lui Kysh Babai - Mos Craciun Tătar și un spectacol cu ​​elemente de folclor tătar, hipodrom Kazan ", unde puteți să călăriți o troică rusească, o rezervație naturală muzeală în satul Kamaevo și un spectacol interactiv" În povestea de Anul Nou, Iske Kazan ", un parc acvatic, copaci de Anul Nou și focuri de artificii.

În Kazan, copiii vor fi deosebit de mulțumiți de o iarnă reală, cu zăpadă adâncă și străzi de zăpadă. Utilitățile nu utilizează reactivi pentru îndepărtarea zăpezii, ci numai echipamente speciale. Prin urmare, ianuarie în acest oraș arată cu adevărat festiv. Temperatura medie a aerului variază de la -10 ... -16 grade.

Caracteristici ale călătoriei de Anul Nou la Kazan

Costul zborului Moscova-Kazan pe sărbătorile de Anul Nou în acest an va costa aproximativ 5.300 de ruble în ambele direcții. Zborul durează doar o oră și jumătate. Apoi, este mai convenabil să vă deplasați pe o mașină închiriată. Va costa aproximativ 1300 de ruble pe zi.

Cazarea într-un hotel bun va costa de la 1500 de ruble pe zi pe persoană. Acesta este costul unui hotel de 2-3 stele. 4 stele vor costa mai mult - de la 7500 de ruble. O alternativă ar fi un apartament închiriat sau un sector privat. Nivelul mediu de locuințe din centru va costa 4000 pe noapte. Apartamentele vor necesita o infuzie de aproximativ 7.800 de ruble.

Cel mai simplu mod de a rezerva un turneu gata. Acest serviciu costă de la 5100 de ruble pe persoană. Sunt posibile excursii cu autobuzul sau cu trenul. Perioada minimă este de 2 zile. O excursie mai extinsă costă aproximativ 13 000. Acesta include un program amplu de excursii și tot felul de divertisment. Această călătorie necesită un minim de 3 zile.

Opinii ale turiștilor despre vacanța din Kazan

Recenzile turiștilor care au vizitat deja Kazan la sărbătorile de iarnă pot fi foarte utile. Ei au găsit adesea o mulțime de informații utile.

Aproape toți călătorii condimentați susțin că cei care se pregătesc pentru aceasta în avans pot salva mai mult în călătorie: ei rezervă cazare, cumpăra bilete, aleg un tur, construiesc un traseu. De asemenea, salvați vă va ajuta să înlocuiți zborul cu autobuzul sau cu trenul.

Cei care nu au fost niciodată în Kazan sunt atrași de fotografiile uimitoare ale orașului decorat festiv.Turiștii iubesc să fotografieze străzile elegante, deoarece administrația orașului cheltuiește o mulțime de forță de muncă și bani pentru transformarea în Anul Nou.

Unele recenzii sugerează că iarnă în Kazan este încă geroasă și pregătirea pentru acest lucru este gravă. Îmbrăcămintea caldă ar trebui să fie oricum. Absența lui nu vă va permite să vă bucurați pe deplin de toate frumusețile, deoarece va trebui să petreceți tot timpul în camere calde. De asemenea, cineva nu este mulțumit de lipsa de reactivi pe drumuri, ceea ce îi face să fie alunecoși. Turiștii recomandă să luați cu ele pantofi cu o tălpită cu canelură.

Oaspeții sunt mulțumiți că cele mai multe festivități pot fi savurate chiar și pentru o lună de la celebrarea principală.

Din comentarii reiese un alt avantaj - o abundență de divertisment. Aici, în plus față de excursii, ele organizează evenimente sportive, evenimente pentru copii, diverse spectacole neobișnuite, cum ar fi curse de stradă cu drift și multe altele.

Toate acestea fac o excursie la Kazan pentru vacanțe un eveniment binevenit. Acest lucru trebuie făcut cel puțin o dată într-o viață, pentru a vă verifica toate avantajele deținerii sărbătorilor de iarnă în capitala Tatarstanului.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.