Pentru majoritatea oamenilor într-un an există două dintre cele mai strălucite evenimente: vacanțe de iarnă și sărbători, preferabil pe țărmurile mării calde. Cât de plăcut va fi să combinați aceste două evenimente cu toate senzațiile lor minunate. Dacă decizia de a petrece Anul Nou pe mare a fost deja făcută, atunci rămâne doar să alegeți o țară caldă. Există multe dintre ele și aproape toate sunt disponibile pentru ruși. Trebuie să alegeți în funcție de o serie de criterii principale: climă, divertisment, distanță și preț.

Statiuni rusesti, Georgia si Turkmenistan

Una dintre opțiunile bune va fi una din stațiunile Crimeei sau Teritoriul Krasnodar. Înotul în mare pentru Anul Nou în această regiune nu este disponibil, dar vremea rămâne încă caldă și confortabilă pentru plimbări și excursii. De exemplu, 3 zile în orașul Sochi împreună cu drumul de la Moscova, precum și cazarea într-un hotel de două stele cu mic dejun costă aproximativ 30 000 de ruble. În sectorul privat din Yalta și Sevastopol, puteți găsi cazare peste noapte pentru 3000 de ruble pe bilet. Există numeroase restaurante și cafenele, deci nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu hrana în avans.Fiecare dintre aceste instituții va fi bucuroasă să primească oaspeții în ajunul Anului Nou, va oferi un program bogat de masă și divertisment. În cele mai populare restaurante, mesele trebuie rezervate în avans.

În Georgia, puteți găsi cu ușurință cazare pe prima coastă. În Batumi, prețul pentru un loc pe zi variază de aproximativ 10.000 de ruble. Nenumărate cafenele și restaurante sunt deschise până târziu. Prețul mâncării este destul de adecvat. Pentru turneul de Anul Nou în Georgia va trebui să plătească aproximativ 35.000 de ruble pe persoană. Aceste excursii de obicei includ prânzuri și mese, banchet și cazări de Anul Nou, pentru că drumul va trebui să plătească separat. Marea este în acest moment și aici, deci nu trebuie să planificați o baie de Anul Nou. Dar coasta din Batumi pentru vacanțe arată fabulos. Îngrijirea locală reverențioasă în ceea ce privește decorarea orașului și rezultatul îi mulțumește turiștilor și oaspeților. În timpul sărbătorilor de iarnă se organizează un număr mare de concerte, diferite festivaluri și concerte.

În Turkmenistan, o mare zonă de agrement "Avaza" atrage atenția turiștilor. Acesta este un complex de hoteluri, cabane, pensiuni și sanatorii pentru fiecare gust. Ideea de a petrece concediu de Anul Nou aici ar fi o mare decizie. Prețurile pe cameră pe zi încep de la 70 $.

O vacanță încântătoare în Emiratele Arabe Unite

Pentru persoanele cu venituri medii, Anul Nou în Emiratele Arabe Unite poate fi una dintre cele mai vii impresii din viață. Aici, totul arata luxos, mare si scump. Vă puteți imagina ce magnifică așteaptă turiștii pentru Anul Nou. Toate acestea nu sunt ieftine: prețul pentru o zi într-o cameră de hotel variază de la 200 la 20.000 de dolari pe persoană.

Noua 2019 în Vietnam

În Vietnam, sărbătorile pot fi sărbătorite relativ ieftin. Cel mai bine este să petreceți vacanțe de vacanță în sudul țării:

  • Phan Thiet;
  • Mui Ne;
  • Vung Tau;
  • Insula Phu Quoc

Stațiunea Nha Trang, populară la un alt moment, în timpul sărbătorilor de Anul Nou, se va întâlni cu turiștii cu vreme rea. Prin urmare, este mai bine să alegeți ceva din lista oferită mai sus. De exemplu, insula Phu Quoc se va odihni într-o mare calmă, pe o plajă magnifică de nisip alb. Dar în Phan Thiet și Müyne pot exista valuri care să excludă scăldatul, mai ales cu copiii. Dar vremea este bună.

Vietnamezii au un an nou sărbătorit la sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie. Dar pentru turiștii în Anul Nou obișnuit, sărbătorile zgomotoase sunt organizate aici aproape în fiecare hotel, restaurant și cafenea.

Un zbor spre Vietnam va costa de la 31.000 de ruble. Cazare într-unul din hotelurile locale de 2 sau 3 stele costă de la 1200 de ruble pe zi. Hoteluri de un nivel mai ridicat va trebui să plătească de la 4.000 la 5.000 de ruble. De asemenea, puteți achiziționa un turneu gata, care include un program bine proiectat, cu cazare și drum. O astfel de plăcere va costa în medie 54.000 de ruble. Prețul crește, în funcție de setul de opțiuni. De exemplu, 7 zile în Mui Ne cu cazare într-un hotel de pe prima linie de coastă, micul dejun inclus și zborul costă 120.000 de ruble pentru două. Traiul în Phu Quoc este mai ieftin. Aici puteți găsi cazare la un preț de 1000 de ruble pe zi. Un hotel de cinci stele va costa între 5.000 și 10.000 de ruble. Există, de asemenea, tururi exclusive de lux, ale căror prețuri sunt calculate în milioane.

Bright Turcia pentru anul nou 2019

Turcia a devenit deja locuitorilor Rusiei. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că operatorii de turism primesc nenumărate cereri pentru turul de Anul Nou în Marea Turcilor. Aici puteți alege orice coastă: granit, pietricele, nisip alb sau piatră superb. În plus, marea este suficient de caldă pentru această perioadă a anului - aproximativ 21-22 de grade cu un plus. Cel mai curajos înot. De asemenea, turiștii sunt atrași de sistemul "all inclusive". La sărbătorile de Anul Nou, vă puteți baza pe un banchet de lux și pe un program bogat original. Avantajul poate fi, de asemenea, considerat excursii nenumărate, atât tururi culturale, cât și cumpărături. Prețul mediu pentru o astfel de călătorie este de aproximativ 50.000 de ruble.

Cuba neobișnuită și beneficiile acesteia

Cuba este o altă destinație exotică în care turiștii ruși tind să plece pentru Anul Nou.Printre avantajele locului se numără ecologia uimitoare și cel mai curat aer din lume, evidențiată prin numeroși indicatori și studii științifice. În plus față de distracția viguroasă, puteți obține un efect de vindecare pentru întregul corp.

Cel mai bun dintre plajele din Cuba rămâne Vardaredo. Acesta este un loc cu adevărat însorit și cald. Aici puteți experimenta pe deplin contrastul luminos cu iarna rusă. Apa turcoaz în timpul sărbătorilor de iarnă menține o temperatură de 28 de grade plus. Curățenia plajelor este izbitoare, la fel ca și transparența undelor de coastă.

Aici domnește distracția deplină, intercalată cu fericirea idioată a sărbătorilor de plajă. O astfel de călătorie va costa 140.000 de ruble pentru două timp de 7 zile. În plus, se crede că în lunile de iarnă din Cuba prețuri scăzute, astfel încât turiștii sunt bucuroși să meargă la orașele locale din Havana, Varadero, Trinidad.

Cubanezii, ca mulți alții, preferă să sărbătorească noul an cu familia, iar după aceea trebuie să meargă pe străzile orașelor și să participe la sărbătorile de masă. În Havana, cele mai zgomotoase petreceri se țin în Piața Catedralei.

Dacă nu doriți să cumpărați un turneu gata, atunci este foarte posibil să cumpărați un bilet de avion pe cont propriu (de la 44.000 ruble tururi) și să rezervați un hotel (de la 3.100 de ruble pe zi, în funcție de locație, oraș și stea).

Alte destinații populare de Anul Nou la mare

De asemenea, turiștii de pe vacanțele de la Anul Nou sunt atrasi de Republica Dominicană și de stațiunile sale populare Punta Cana, Santo Domingo, Puerto Plata. Zborul de la Moscova aici va costa 65.000 de ruble. Costul vieții începe de la 2500 de ruble pe zi.

Hainan așteaptă ca toată lumea să ia o pauză de la orașul agitat. În timpul sărbătorilor de Anul Nou există o temperatură confortabilă de 25 de grade cu plus și umiditate ridicată. În ajunul Anului Nou, puteți vedea focuri de artificii extraordinare, bucurați-vă de bucătăria locală la un banchet de lux într-un hotel sau într-unul din restaurantele. Un turneu săptămânal cu un hotel de patru stele cu mic dejun va costa aproximativ 24.000 de ruble. Această sumă nu include cheltuielile de călătorie și de viză.

Nu mai puțin popular este Thailanda fierbinte. Marea este întotdeauna caldă, iar temperatura medie anuală a aerului este de 29 de grade. Săptămâna de odihnă în perioada de Anul Nou va costa oaspeții aproximativ 85.000 de ruble pentru doi. Majoritatea turiștilor călătoresc în Phuket și Pattaya, iar toată viața culturală este concentrată în Bangkok.

În Maldive, puteți petrece nopți fabuloase. Sărbătorile de anul nou aici vor costa cel puțin 500.000 de ruble pe cuplu, cu cazare într-un hotel de cinci stele. Aceasta este probabil cea mai scumpă întâlnire a Anului Nou pe lista noastră, dar merită. Punctele de vedere aici, ca pe afișuri - nisip alb, verdeață proaspătă și apă azurie. Prin intermediul operatorilor de turism puteți încerca să găsiți tururi mai ieftine pentru Revelion, deoarece serviciile și condițiile din oricare dintre hoteluri sunt la cel mai înalt nivel.

Filipine așteaptă, de asemenea, oaspeții pentru sărbători. În funcție de alegerea locației, odihna aici poate fi relativ bugetară. Zborul de la Moscova spre capitala va costa aproximativ 35.000 de ruble. Din Manila, un zbor intern, puteți ajunge la locul de odihnă. Costă alte 4000-5000 ruble. Cazarea la hotel costă de la 2000 de ruble pe zi. Pe coasta este ceva mai scump - de la 4400 de ruble.

Nu contează unde să sărbătorim Anul Nou. Principalul lucru este să o faci cu oameni buni în companie plăcută. Apoi, de la celebrarea vor rămâne doar amintiri plăcute.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.