Anul Nou este întotdeauna asociat cu starea de spirit festivă, cadouri, focuri de artificii și, desigur, rochii frumoase. Fetele acordă o atenție deosebită acestui lucru, deoarece fiecare dintre ele tinde să fie pe primul loc. De aceea propunem să discutăm ce trebuie luat în considerare atunci când alegem toate componentele unei imagini la modă.

rochie

Alegerea rochiei trebuie acordată o atenție deosebită. La urma urmei, aceasta stabilește tonul pentru tot ceea ce alături și creează imaginea ca un întreg. Prin urmare, vă recomandăm să acordați atenție stilului, stilului și culorii acestuia. În plus, asigurați-vă că aveți în vedere formatul evenimentului viitoare.

De exemplu, pentru a sărbători o petrecere corporatistă, este mai bine să alegeți modele mai elegante, dar în același timp elegante. Poate fi o rochie clasică sau o piesă maxi. Salopetele cu inserții decorative interesante nu par mai puțin elegante.

O rochie de seară lungă și luxoasă este o opțiune excelentă pentru sărbătorirea Anului Nou într-un restaurant. Poate fi închisă sau mai îndrăzneață: cu un spate deschis sau cu un gât scăzut.În plus, astfel de modele sunt adesea decorate cu pietre, dantele sau paiete.

Desigur, pentru o vacanță cu familia, nu trebuie să alegeți costum prea scump și elegant. Căutați rochii din dantelă sau chiar fără decor suplimentar. Asemenea produse sunt întotdeauna foarte feminine.

În ceea ce privește gama de culori, în 2018 este surprinzător de largă. La urma urmei, puteți alege nu numai nuanțe închise, întunecate de verde, vernisaj sau maro. Tonurile luminoase, precum și gama pastel, vor fi, de asemenea, relevante. Și, desigur, culorile clasice alb-negru rămân în tendință. Deoarece culoarea principală a anului va fi galbenă, vă recomandăm să vă uitați la ea.

pantofi

Când este selectată rochia, este timpul să începeți să încercați încălțămintea. Ea trebuie să fie confortabilă, deci este mai bine să abandoneze tocurile extrem de înalte și modelele neobișnuite. Grație pantofilor sau sandalelor arata cel mai bine. Ele pot fi completate cu pietre mici, margele sau chiar un arc. Acest decor va fi cu siguranță adecvat în ajunul Anului Nou.

Dacă ați luat o rochie modestă pentru sărbătoare, atunci vă puteți uita la pantofi cu detalii interesante. De exemplu, un toc neobișnuit sau șnur. Desigur, o rochie de lux în podea este mai bine să completeze pantofii delicate sau sandalele cu o cataramă subțire.

Alegerea culorii pantofilor trebuie să fie extrem de prudentă. La urma urmei, este foarte important ca imaginea să arate elegantă, dar neobișnuită. Arată un model minunat în rochie de ton sau opțiuni contrastante. Pantofii mai extravaganți se vor potrivi cu modații reali care știu cum să o combine în mod corespunzător.

Accesorii elegante

Accesoriile potrivite fac ca imaginea sa fie completa. Prin urmare, este foarte important să alegeți produse care să nu o supraîncărcați prea mult. Vă recomandăm să încercați decorațiuni laconice în cazul în care ați luat o rochie de seară pentru vacanță.

La rândul său, mai multe accesorii de volum vor deveni un plus excelent de o rochie simplă, rezervată. Acestea pot fi cercei sau o brățară cu pietre, pietre de dimensiuni medii.

În ceea ce privește geanta, este mai bine să o faci în această seară. Dar dacă intenționați să vizitați compania, atunci cumpărați o pungă de ambreiaj sau o geantă mică.

coafura

Când sunt selectate hainele și accesoriile, merită să ne gândim la o coafură. Desigur, există o mare varietate de opțiuni. Dar pentru a arăta cu adevărat superba, ea trebuie să se potrivească perfect cu rochia ta.

Poate că unul dintre cele mai populare coafuri de vacanță sunt buclele de lumină. Dar, în această versiune, naturalețea este foarte importantă. Adică, lacul este mai bine de utilizat în cantități minime.

Nu mai puțin relevante vor fi coafuri elegant seara. Această opțiune este potrivită nu numai pentru o combinație cu o rochie la podea, ci și pentru o tinuă mai restrânsă.

Și, bineînțeles, este imposibil să nu mai vorbim de diverse împletituri și coafuri pe baza lor. Datorită țesăturii interesante, chiar și cea mai simplă coafură arată mai feminină și mai elegantă. Puteți alege această opțiune pentru orice imagine. Dar, în funcție de tăierea rochiei, trebuie să ajustați coafura puțin pentru a face imaginea să arate completă.

Asigurați-vă

În 2018, cea mai relevantă va fi machiajul nud. Vă recomandăm să o alegeți pentru a sărbători petrecerea de corporație. Dar, în același timp, un accent luminos pe buze va fi permis. Din această cauză, imaginea pare mai solemnă și mai strălucitoare.

Desigur, pentru a sărbători cu prietenii și cu cei dragi, puteți alege mai multe opțiuni îndrăznețe. De exemplu, pentru a face un efect de ombre pe pleoape sau doar pentru a atrage ochii cu nuante întunecate. Dacă nu vă place un machiaj intens, atunci ar trebui să vă uitați mai bine la tonurile calmă și restrânsă. Dar, în același timp, aplicați ruj închis de culoare roșie sau de vin.

Într-o noapte festivă, puteți folosi cu siguranță sclipici pentru machiaj. Se va potrivi atât cu rochii modeste, cât și cu rochii seara, extravagante. Și, bineînțeles, nu uitați de evidențiatorul, care nu și-a pierdut relevanța pentru mai multe sezoane.

manichiură

Elementul final al imaginii modei pentru Anul Nou este o manichiură. Cu toate acestea, importanța nu este numai designul unghiilor, ci și forma lor. Cel mai bine este să alegeți unghii în formă de ovale sau migdale. Ea își face degetele mai lungi și mai elegante. Dacă vă placeți unghiile pătrate, atunci nu faceți ca colțurile să fie prea ascuțite. Această tendință nu mai este relevantă.

În ceea ce privește designul, manichiura franceză și de lună va fi, de asemenea, la modă.

Dacă vă plac opțiunile mai îndrăznețe, puteți alege un strat de o singură culoare cu decor suplimentar. De exemplu, o risipă de stras, pudră sau sclipici.

De asemenea, schițele de vacanță sub formă de fulgi de zăpadă și asteriscuri vor fi relevante. Dar nu le face prea mari și strălucitoare, deoarece pare ridicol.

Gândirea cu atenție a imaginii pentru Anul Nou nu este un lucru ușor. După sfatul nostru, suntem siguri că în această sărbătoare veți fi pe primul loc!

Cum creați o imagine festivă: studiați tendințele sau aveți încredere în gustul propriu?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.