Manichiura nudă este simplitatea și naturalețea - două direcții care caracterizează vectorul modei moderne. Sunt de acord cu imaginea unei fete atrăgătoare într-o rochie strânsă, modele complexe pe cap, manichiura "grea" cu pietre și sclipici nu mai provoacă multă plăcere.

Din ce în ce mai multe modele grațioase apar pe podium în rochii elegante, de nuanțe naturale, cu bucle ușoare moi și gălbenele decorate cu manichiură nudă concisă. Acest design arată foarte netrivial, elegant și elegant. El innoieste imaginea fetelor, nu se concentreaza pe frumusetea exterioara si pe blanita, ci pe bogatia personajului si a sufletului.

Manichiură nudă elegantă 2019: naturalitate și frumusețe într-un singur design

Cuvântul "nide", tradus din limba engleza, înseamnă gol sau în interpretare simplă - corporal. De fapt, manichiura nudă este o nuanță diferită de bej, care are mai mult de 1000 de subtoni.

Printre cele mai relevante tonuri ale pielii sunt:

 • fum de trandafir roz - roz cu ton subțire violet
 • Siena - culoare maro deschis, cu o subtonă caldă pronunțată
 • somon - somon
 • Piersicul piersic - piersica calda, praf si umbra cel mai calm
 • Maple japonez - o combinație bogată și profundă de maro și roz

Aceste nuanțe sunt folosite cel mai adesea pentru a crea o manichiură naturală și concisă. Ei susțin că arta de unghii nu este deloc banală și simplă. Manichiura delicată nudă a capturat inimile a mii de fashionistas din întreaga lume, abia devin o direcție independentă în 2016.

Machiaj matut nud 2019: arta catifelata rafinata

Velvet manichiura captivanta cu tandrete si simplitate exterioara. Lapte, cafea și nuanțe bej sunt un clasic dincolo de timp și modă. Finisarea mată pare potrivită în artele de zi cu zi, solemne și de afaceri, dar și mai atrăgătoare, arată în combinație cu diverse decorațiuni. Pentru ca designul tău catifelat să nu pară ca și cum nu îți acoperi unghiile, vă oferim câteva idei:

 • adăugați manichiură mată cu elemente lucioase. Poate fi un model de argint sau de aur, bijuterii spectaculoase cu un frezat, modele originale de folie.
 • folosiți modele geometrice - desene cu geometrie sau animale în stil origami arata grozav în combinație cu nud mat. Acest lucru este ideal pentru fetele care preferă stilul minimalismului.

 • completează designul cu un model de marmură - această tendință de modă a devenit un favorit al multor fashionistas. În plus, manichiura de marmură arată grozav în combinație cu culoarea albă și bej.
 • Nu uitați de clasic, și anume jacheta și manichiura de lună. Aceasta este opțiunea perfectă pentru doamnele tinere romantice sau doamna de birou. În plus, o jachetă pastel va fi un win-win pentru arta nunta unghiilor.

Design elegant cu manichiură nudă 2019

Fetele care preferă nuanțe bere neutre de lac sunt greu capabile de anticuri excentrice. Însă arta stilată 2019 este concepută pentru a sparge aceste stereotipuri. Este timpul să uități că nuanțele nud sunt relevante numai într-un cadru de birou și de afaceri. Vă oferim idei originale pentru a vă transforma arta de unghii laconică într-o manichiură perfectă, îndrăzneață și minimalistă.

Modă manichiură nudă cu model 2019

Desene și modele pe unghii - cel mai simplu mod de a înfrumuseța designul francez sau lunar obișnuit. Este important să vă amintiți regulile de bază ale contrastului, combinând un fundal ușor cu un contur negru al imaginii.

Ce să descrii exact pe unghii depinde doar de tine. În tendință, modelele florale de-a lungul marginii unghiilor lungi, fețele cu desene animate, animalele origami, geometria și liniile simple de perie din aur sau argint. Pentru inspirație, vă oferim o colecție de fotografii de artă elegantă cu desene.

Manichiura cu Nud Glitter 2019

O mare varietate de texturi strălucitoare vă permite să creați sute de artă de unghii originale pentru arcuri de zi cu zi și festivale. Glitter, kamifubuki sau stardust vor ajuta la diversificarea designului pastel delicat. Experimentați cu pulbere acrilică sau cu stretch delicat de culoare ombre, creați un joc profund cu o frecare. Sigur, rezultatul nu te va dezamăgi.

Manichiură nudă cu geometrie 2019

O modalitate câștigătoare pentru a atrage atenția celorlalți asupra gălbenele lor este de a crea o artă de unghii atrăgătoare cu modele geometrice complicate. Faceți o manichiură cu linii drepte, modele geometrice simple - triunghiuri sau pătrate. Designul cu modele etno și puncte laconice de diferite diametre pare uimitor și impresionant.

Delicate manichiură nudă cu autocolante de apă

Varietatea etichetelor pentru unghii este atât de mare încât, înainte de fiecare femeie de modă, există o întrebare rezonabilă de a alege modelul cel mai potrivit. Vă vom ajuta să vă decideți. În combinație cu manichiura nudă, compozițiile de flori în toate manifestările lor arată foarte bine. Alegeți autocolante cu:

 • trandafiri, bujori, orhidee și alte flori nobile
 • florile sălbatice - modelele mici arată foarte frumos și blând
 • iarbă și vegetație variată - pot fi frunze de monstera, cu câte două pietre mici pe fiecare broșură

Autocolantele pregătite ajută acele modele de modă care nu pot obține un desen curat și frumos cu o perie. Datorită metodei pe bază de apă, acest model este un pic neclar, cu un efect de decupaj.

Manichiură nudă cu folie: artă de modă din 2019

2019 are rolul de a readuce dragostea modaților la formele feminine de gălbenele - în formă de ovală sau de migdale. O placă de unghii alungită cu vârfuri rotunjite este cea mai bună pentru care vă puteți gândi pentru o artă originală de unghii cu folie.

Foil, ca o continuare a tendintei pentru arta unghiilor lucioase si futuriste, arata mai putin atragator, dar nu mai putin impresionant si atractiv. Este folosit pentru accentuarea mai multor degete cu modele abstracte sau ornamente tridimensionale.

Folia poate fi utilizată pentru a crea o manichiură în stilul:

 • sticla sparta - aceasta folosește o folie holografică specială care este tăiată în bucăți mici care seamănă cu fragmente
 • Manichiură cu aur, argint sau folie colorată - materialul este așezat complet pe unghiul accentului sau ornamentele întregi sunt realizate cu ajutorul foliei încrețite. Exemple de astfel de artă stilată elegantă puteți vedea mai jos.
 • Plăcile Yuki sunt bucăți gata preparate care seamănă cu folie. În exterior, fulgii de yuki sunt asemănători cu cântare metalizate, de diferite nuanțe, care arată foarte bine în combinație cu nuanțe nude.

Manichiura nudă va fi întotdeauna în tendință. Indiferent de modul în care se schimbă preferințele și nuanțele la modă, culorile pastelate își vor găsi întotdeauna folosirea în arta delicată și concisă a unghiilor pentru fiecare zi și ocazii speciale. Păstrați în rezervă o pereche de sticle cu lustruire gel de nud și o manichiură excelentă pentru dvs.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.