Terenul propriu la țară, cu o grădină frumoasă, este o scuză mare pentru a vă odihni de graba orașului și zgomotul. Și nu contează cât de mare este averea și cât de des este timpul petrecut aici. Dacă vă apropiați creativ de designul site-ului dvs., acesta va oferi întotdeauna multe poziții, bucurie și inspirație.

Sperăm că selecția noastră creativă de idei neobișnuite pentru grădină ne va inspira cu o grămadă de ingeniozitate până la sfârșitul verii.

"Floarea de flori"

Flori în grădină - o poveste familiară. Și de ce să nu diversificați zona verde și să construiți o decorație romantică în grădină sub forma unui pat de flori? Un astfel de obiect de artă înflorit poate fi o inspirație creativă pentru crearea de poezii și cântece romantice.

Jocul de texturi și proporții

Această grădină încântă imaginația prin jocul texturilor. Răspândirea copacilor a căzut confortabil într-o iarbă moale, care nu are nevoie de tăiere (păiuș roșu, de la Lat. Festuca rubra).Amfora de argilă de dimensiuni impresionante creează impresia că aici locuiește gigantul mitic dintr-un basm.

Traseu modelat

Punctul culminant al grădinii tale poate fi o cale de pietricele, dar nu simplă, dar căptușită cu modele artistice.

Și acest covor este doar o capodoperă!

Cu ajutorul frunzelor, al containerelor din beton și din plastic puteți face blocuri pentru o cale de grădină cu un model de legume.

Labirintul în grădină

Studiile au arătat că este suficient să treceți prin labirint, cum normalizează ritmul cardiac, căderile de presiune și respirația se stabilizează. Și puteți combina afaceri cu util și construi un labirint în grădină sau în curte.

Decoratiuni de gradina cu sfere

Corpuri de iluminat

Bilele strălucitoare din grădină creează o atmosferă cu adevărat fabuloasă. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza tavanul pe suport, lampă suspendată sau în formă de sferă, plasată direct pe pământ. O astfel de decorare va fi un accent luminos în gama artizanală și va umple grădina cu o magie radiantă.

O idee interesantă pentru o grădină este suspendarea felinarelor din hârtie. Ele vor fi un fundal excelent pentru o sărbătoare în aer liber. Așezați-le direct pe ramurile copacilor, iar seara, datorită LED-urilor miniaturale, sferele de aer vor emite o strălucire romantică.

fântână

Fântâna neobișnuită a formei sferice arată ca o sculptură în grădină. Apa care curge magic învelește forme rotunjite, subliniind netezirea lor. Iar emisfera inferioară servește nu numai ca un castron, ci și ca un mini-iaz.

În aer liber, un orb strălucitor de sticlă care difuzează lumina arată grozav.

Geometria în grădină

Orice formă poate fi acordată arbuștilor și arborilor, tăind într-un anumit mod. Deci, puteți crea bile plutitoare pe trunchiuri subțiri de copaci sau sfere verzi de tufișuri de pe pământ.

amenajare grădină

Dacă coroana copacilor se află doar în stadiul inițial de formare a siluetelor rotunjite, elementele sferice pot fi adăugate cu bile prin plasarea lor pe pământ. Apoi se armonizează reciproc.

Tufișurile bine tăiate și copacii plantați delicat, împreună cu peluzele de iarbă verde, seamănă cu linii geometrice reale.

Săgețile sferice, așezate în grupuri de-a lungul trotuarelor sau de-a lungul perimetrului zonei parcelei, reprezintă un excelent substituent pentru borduri. Ei îndeplinesc cu pricepere funcția de zonare spațiu.

ghiveci de flori ornamentale

Sferele sferice pot fi o decorare grădină mare. Două spectaculoase, vor arăta în fundal.

Compoziție floristică

Centrul "universului" grădinii tale poate fi un aranjament floral luxos cu motive sferice. Tema rotunjimii este completă cu o minge mare formată din ramuri.

Lucrări artistice pe pietre

Îți place să desenezi? Și pe pietre nu te-ai gândit să încerci? Lăsați-vă creativitatea să fie centrul atenției, deoarece pietrele pictate sub formă de case colorate vor fi o decorare minunată a grădinii. Și totuși, poți desena ceva, totul depinde de ambițiile și abilitățile tale creative.

Casă cu pietriș

Bijuterii din metal

Gardul care înconjoară grădina poate servi ca pânză pentru desene, dar neobișnuit - de la metal.

Dar asemenea figuri colorate vor umple atmosfera fabuloasă a veseliei vesele.

Figurina eleganta-sfeșnic este o altă idee originală pentru decorarea grădinii.

Deschideți pietricelele din grădină

Nu este nimic mai ușor decât să lipiți pe pietricele mari, cu fragmente albe deschise. Dintr-o dată, pur și simplu incredibil de frumos!

Vase de flori suspendate

Compozițiile frumoase de vase de flori agățate pe gard arată cu adevărat elegant și festiv. Aranjați-vă grădina ca și, poate, să fie întotdeauna o sărbătoare!

Unde să stați?

Un leagăn metalic forjat sau un magazin de fluturi strălucitori va deveni nu numai locurile dvs. preferate de relaxare, ci și o decorare elegantă a proprietății.

O bancă de ramuri vechi de copaci și anvelope acoperite cu frânghie sunt o altă idee pentru adunările în aer liber în grădină.

Opțiunile neobișnuite pentru locurile de cazare pot continua. Soluțiile luminoase sunt prezentate în fotografiile următoare.

Cascada artificială

Uită-te la focul aprins, ascultă pârâul murmurător pe care îl poți trăi fără sfârșit. Deci, de ce să nu vă mulțumiți cu un fenomen natural în fiecare zi? Puteți aranja o mini-cascadă chiar lângă masă lângă conacul dumneavoastră.

Piesă vioară

Proprietarii acestei grădini sunt iubitori de muzică reale. Au construit o piscină, exact aceeași formă ca o vioară cu un arc (în fotografie poți vedea o bandă îngustă cu apă în fundal - acesta este arcul). Timpul petrecut într-o astfel de piscină este o adevărată încântare. Și noaptea, când este luminată de lumini colorate, te poți simți ca un adevărat erou al unui film de la Hollywood.

Restaurantul cu piscine

De ce să construiți un bar la piscină, dacă este posibil să aranjați un întreg restaurant și chiar sub apă pentru a stabili locuri pentru oaspeți.

Lumină radiantă

Gradina luminata seara nu este greu de facut. Girlande, vase luminoase, benzi LED, lămpi de casă de la băncile obișnuite, lămpi decorative - toate în mâinile tale.

obiecte strălucitoare în grădină

Un gard neobișnuit

În spatele unei astfel de butelii este pur și simplu obligată să fie o cramă.

O altă idee originală pentru gardul tău este să o decorezi cu bile de sticlă. Efectul este impresionant, mai ales sub lumina soarelui.

Următoarea selecție de idei pentru grădina dvs. poate fi văzută în următoarele fotografii.

Spuneți despre conacul dvs.: aveți obiecte neobișnuite? Partajați ideile în comentarii.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.