Stretch tavanele sunt unul dintre elementele de finisare moderne, la modă. Astfel de opțiuni pot transforma orice cameră, crea o atmosferă originală, asigură confortul și frumusețea necesare. Este deosebit de important să alegeți materialele potrivite pentru aranjarea în bucătărie - camera cea mai capricioasă din casă, unde fiecare element este supus unor condiții de umiditate ridicată și schimbări bruște de temperatură.

Atingere practică - tavane întinse pe două niveluri în bucătărie

Sa întâmplat astfel încât mulți proprietari de diferite tipuri de imobile să considere plafoanele pe mai multe niveluri ca fiind un fenomen excesiv, indicând bogăția și dorința de a decora în continuare bucătăria. De fapt, astfel de construcții sunt practice și funcționale.

Astfel de opțiuni sunt considerate nu numai universale, ci și o oportunitate de abordare a designului interiorului bucătăriei din diferite părți.Atunci când se utilizează două niveluri în proiectarea unui plafon stretch, pot fi atinse mai multe obiective:
• Ascundeți defectele de finisare sau elementele de comunicare.
• Protejați plafonul de umiditate.
• Schimbați vizual proporțiile tavanului sau ridicați-l.

În unele cazuri, structurile pe două niveluri preferă să se utilizeze pentru a separa zona de luat masa de spațiul de lucru. În mod corespunzător, gândiți-vă la sistemul de iluminare, puteți crea un efect original și puteți face bucătăria mai atractivă și înconjurată.

Pentru echiparea calitativă a sistemului de suspensie cu două niveluri, puteți utiliza două metode. Atunci când se creează un plafon cu grătare, lamele se îndoaie la unghiul necesar, permițând crearea unui al doilea nivel. Mai simplu și mai comun este structura cadrului, care se evidențiază cu ajutorul unei benzi de film sau a plăcii de gips.

Ce tavane întinse sunt mai bune pentru bucătărie - lucioasă, mată, cu iluminare din spate, cu imprimare foto?

Întrebând astfel de întrebări, nu numai proprietarii de bucătării colorate, moderne, dar și numeroși designeri pot argumenta. Produsele lucioase reflectă cu succes interiorul. Sunt capabili să mărească vizual spațiul, fiind o continuare a acestuia. Distribuind cu exactitate întreaga gamă de nuanțe, plafoanele lucioase arată bogat, profitabil, luxos. În același timp, merită proiectarea competentă și eficientă a interiorului, astfel încât să nu existe comparații cu încăperile publice.

Plafoanele întinse din mată au mulți fani. Aceste tipuri de produse au o gamă largă de avantaje, printre care se numără:
- versatilitate, practicitate, tratament antistatic;
- posibilitatea utilizării în diferite stiluri;
- combinație reușită cu iluminare, distribuție uniformă a luminii;
- crearea celei mai confortabile și relaxante atmosfere;
- lipsa cusăturilor și simplitatea plecării.
Plafoanele cu tavane din sticlă sau opțiunile moderne cu imprimare foto vor privi acasă în bucătărie într-un mod original și elegant. Atunci când alegeți, este necesar să vă concentrați asupra unui număr mare de factori care vor determina aspectul general al camerei. Astfel de nuanțe importante includ zona spațiului, stilul de design interior, condițiile de iluminare și iluminatul suplimentar.

Pot folosi tavane întinse în bucătărie?

Pentru încăperile de bucătărie nu sunt potrivite toate opțiunile de finisare. Acest lucru se datorează poluării particulare a aerului, schimbărilor de temperatură, prezenței constante a umidității. Prin urmare, dacă doriți să utilizați tavane întinse pentru decorare, este important să analizați cu atenție ce tip de produse puteți alege.

Plafoanele din gips carton nu pot fi spălate. Pentru produsele din PVC care au o rezistență la umezeală încrezătoare, puteți folosi chiar și detergenți moderni. Toate materialele de film sunt întotdeauna distinse printr-o relație specială cu umiditatea și durabilitatea. Un plafon extensibil instalat corespunzător va putea, de asemenea, să dețină până la 100 de litri de apă dacă vecinii umple apartamentul de sus. Folosind o gaură specială, un specialist va ajuta la scurgerea rezervelor excesive de resurse de apă, după care produsele pot fi exploatate în continuare.

Aceste tipuri de acoperiri nu sunt afectate de ciuperca. De asemenea, avantajele incontestabile ale unor astfel de plafoane în timpul nostru pot fi numite posibilitatea instalării rapide și a costului scăzut al produselor finite.

Tavan colorat și lumină în bucătărie

O varietate de tavane întinse permit fiecărui proprietar al unei bucătării moderne să aleagă un produs la gustul și mărimea bogăției financiare. Opțiunile lucioase creează un efect de oglindă, permițându-vă să reflectați întreaga zonă a camerei și să măriți spațiul. Plafoanele matte clasice sunt considerate finisaje universale de înaltă calitate. Spoturi - cea mai bună opțiune pentru bucătărie. Dacă spațiul permite, este posibil, ca iluminare suplimentară, să utilizați candelabre de volum.


Elementele de satin alb, cu care puteți decora suprafața tavanului, nu au margini aspre și sunt potrivite pentru orice interior. Puteți utiliza astfel de opțiuni pentru plafoane cu un singur nivel și cu mai multe niveluri.

Un alt tip popular de plafoane intinse sunt produsele de arta. Desenarea imaginilor se realizează în mai multe moduri. Tema reflectă cel mai adesea diferitele variații ale sferei celeste - de la stargazine luminoase, grandioase la păsările care se ridică în nori.

Decor practic: design plafon stretch în bucătărie-cameră de zi

Tavanele întinse vor fi întotdeauna potrivite în camera de zi. Efectuând designul în orice stil ales, va fi posibilă amenajarea plafonului în culorile și texturile date. În această cameră puteți juca cu variații și niveluri, puteți crea imagini și efecte diferite. Pentru dormitoare se recomandă utilizarea nuanțelor pastelate și ușoare, în ultima vreme mama de perle este considerată relevantă.

Atunci când alegeți structuri de tensionare pentru o încăpere de bucătărie, este important să treceți de la parametrii individuali. Materialul pentru tavan ar trebui să fie rezistent la umiditate, rezistent la temperaturi înalte, durabil.

Puteți alege produse cu imagini sau monocromatice, colorate și ornamentate. Există oportunități de dotare a unui singur nivel sau a unui plan pe mai multe niveluri. Alegerea poate fi determinată de suprafața și tipul spațiilor, criteriile pentru produsele finite, preferințele gustului și capacitățile financiare ale cumpărătorilor.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.