False unghii: opțiuni de design, cum să lipiți și să eliminați acasă

0

Într-un efort de a arăta întotdeauna perfect, în timp ce nu cheltuiți pe saloanele de frumusețe, fetele vin cu multe trucuri. Unul dintre ele - unghiile false, care facilitează foarte mult îngrijirea aspectului.

Faltele unghii sunt folosite pentru a crește artificial lungimea unghiilor naturale și a corecta defectele lor. Astfel de "trucuri" nu diferă de placa naturală, nu-i răscumperi frumusețea și decorul.

False Cuie: argumente pro și contra

Te-ai saturat sa ajustezi in mod constant forma unghiilor si sa cheltuiesti o manichiura frumoasa? Apoi, unghiile false vă vor ajuta. Dar, înainte de a vă decide cu privire la această procedură este de a cântări argumentele pro și contra, o evaluare cuprinzătoare a avantajelor și dezavantajelor sale.

Printre avantajele unghiilor false care merită notate:

 • unghiile artificiale ascund defectele și defectele plăcii de unghii naturale
 • Puteți folosi absolut orice culoare, ornament sau model pe suprafața unghiei
 • ruperea unghiilor false nu este usor, pe care nu o poti spune despre unghiile naturale
 • materialul folosit pentru a crea unghii false face ca lacul să fie mult mai strălucitor
 • ingrediente sănătoase sunt folosite pentru a crea unghii artificiale

Dezavantajele acestei proceduri includ:

 • materialul de lipire, care este lipit de unghiile de pe placa de unghii, cauzează adesea alergii
 • procedura ar trebui să fie efectuată de către un profesionist, altfel în timpul aplicării și îndepărtarea unghiilor, placa de unghii poate fi deteriorată
 • uneori procedura este o sursă de infecții fungice și bacteriene

Ce sunt unghiile false

Metoda de lipire și îndepărtare a unghiilor artificiale depinde de materialul fabricării acestora.

acril

Acest material este folosit cel mai adesea pentru a crea unghii false. Lipiți-le numai pe baza naturală. Pentru formarea unghiilor artificiale se folosește o substanță asemănătoare lichidului din acid acrilic și bază sub formă de pulbere. A lăsa unghiile la domiciliu este foarte dificilă, deci pentru o performanță perfectă este mai bine să contactezi un specialist.

Gel de cuie

Principalul avantaj al gelului este aspectul cel mai natural. Extensia unghiilor are loc prin aplicarea gelului pe unghiile pregătite anterior. După aceea, placa este uscată sub o lampă cu ultravioletă.

Adesea, pentru a usca gelul, este suficient sa le tineti in aer liber timp de cateva minute. După aceea, unghiile dau forma dorită.

Cuie false false

Structura unei astfel de plăci include fibre de mătase, hârtie și in. Înainte de a le lipi pe unghii, ele dau forma necesară. În aparență, unghiile fibroase nu diferă de manichiura naturală, totuși durata lor de viață este mai mică decât cea a gelului și a acrilului.

Plăci autocolante

Una dintre cele mai simple căi de a crea o manichiură artificială care se poate face acasă. Plăcile finite (vârfurile) sunt lipite cu un adeziv special pe o suprafață degresată.

Cum să lipiți unghiile false

Femeile moderne de modă sunt obișnuiți să facă totul pe cont propriu și chiar se confruntă cu unghiile aplicate la domiciliu cu ajutorul sfaturilor. Înainte de a efectua procedura la domiciliu, trebuie mai întâi să mergeți la o manichiură profesională. Urmăriți toți pașii pe care expertul le îndeplinește pentru a le completa singuri.

Există o anumită schemă prin care se realizează procedura.

Etapa 1

Mai întâi de toate, aveți grijă de setul complet de instrumente. Procedura va necesita:

 • set de manichiură
 • sfaturi
 • lipici pentru unghii false
 • lac de bază
 • degresant cu placă
 • rezervor de apă caldă
 • cârpă de îndepărtare adezivă

Etapa 2

Faltele unghii sunt lipite numai pe unghii sănătoase. Efectuați o manichiură pe unghii, îndepărtați cuticula și lacul rezidual.

Atenție! Dacă există o ciupercă pe unghii, atunci este strict interzisă efectuarea procedurii, deoarece infecția sub unghiile false se va dezvolta rapid.

Nisip și degresează placa de unghii, se aplică o bază de lac.

Etapa 3

Aplicați pe unghiile dvs. un strat uniform de lipici special. Pentru a face acest lucru, utilizați un băț portocaliu sau alte unelte de manichiură.

Imediat după aplicarea adezivului atașați vârfurilor pre-pregătite pentru unghii. Adezivul se fixează repede, astfel încât cea mai mică întârziere va distruge aderența. Vorbind din sub vârfurile lipici îndepărtate ușor cu un șervețel.

Având experiență acumulată, puteți efectua cu ușurință procedura la domiciliu, de fiecare dată când creați o manichiură spectaculoasă și fără cusur.

Cum să eliminați unghiile false

Efectuând procedura la domiciliu este important să știți nu numai cum să vă lipiți unghiile, ci și cum să le eliminați. Cu siguranță este convenabil să purtați unghii artificiale, însă nu este recomandat să le lăsați pe o suprafață naturală mai mult de 12-14 zile. Împrăștierea prelungită a vârfurilor poate duce la formarea de boli fungice.

Pentru a efectua procedura de eliminare a unghiilor false:

 • puneți-vă mâinile într-o baie fierbinte timp de 10-15 minute. Este necesar să se dizolve adezivul.
 • După aceea, cu o mișcare ușoară, desprindeți vârfurile, deplasându-vă de la baza cuticulei
 • îndepărtați reziduurile adezive cu un solvent
 • uscați temeinic unghiile și aplicați lacuri medicale pe ele

Cum să ai grijă de unghiile false

Cuie false, din păcate, nu este un panaceu pentru îngrijire permanentă. Purtarea lor în mod constant nu este recomandată. Utilizați unghiile artificiale numai atunci când este necesar - pentru petreceri sau alte evenimente semnificative când trebuie să vă uitați perfect.

Aranjați periodic o revizuire a unghiilor false, în timp, pentru a observa crăpăturile sau delaminările de pe unghiile naturale. Dacă găsiți daune, ar trebui să scăpați imediat de unghiile false și să le reintroduceți nu mai devreme de o lună mai târziu.

Mâinile cu unghii false, este important cât mai puțin posibil să se expună la apă și substanțe chimice. Umiditatea care se află sub vârfurile artificiale promovează formarea de mucegai și mucegai, ceea ce poate afecta în mod semnificativ starea de sănătate a întregului.

Plăcile deasupra capului reprezintă o ocazie excelentă de a transforma unghiile scurte de pe un termen scurt într-o manichiură frumoasă și rafinată. Ceara ceara va ajuta daca mergeti la o seara de gala, petrecere de absolvire sau nunta, dar nu abuzati de aceasta realizare a industriei unghiilor, deoarece tendinta principala a sezonului este inca considerata lungimea naturala si aspectul natural al unghiilor.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.