Coafurile bărbaților aproape că nu văd niciodată ochii, păstrează mereu încremenit și aspru. Suntem obișnuiți să vedem bărbații cu tunsori în stil clasic, doar ocazional suplimentați cu temple rase, breșe alungite și alte tehnici de coafură. Moda modernă este bogată în experimente, nu se prezintă fără o schimbare cardinală a imaginii și tendințe provocatoare. Și acest lucru se aplică nu numai la moda femeilor, din ce în ce mai des bărbații doresc să pară originali, să-și arate individualitatea cu ajutorul hainelor, coafurilor și accesoriilor. Dreadlock-urile sunt exact ceea ce are nevoie un om, care nu-i este frică să arate ciudat și extravagant.

Dreadlocks pentru bărbați: idei originale pentru o imagine personalizată

Pentru prima dată dreadlock-urile de sex masculin au demonstrat celebrul cantaret de rap Decl. De atunci, mulți tineri au început să-l imite și să-și facă dreadlock-uri lungi și scurte pe cap. Saloanele de înfrumusețare și frizerii au început să ofere bărbaților un nou serviciu - crearea de drepte scurte, medii și uneori lungi.O mare popularitate a acestei coafuri a dus la faptul că și materialele artificiale sunt folosite pentru ao crea.

Numele adevarat al dreadlocks este dreadlocks, ceea ce inseamna bucle oribile. Așa au început cetățenii intelectuali să numească părul rastafirilor. Dreadlocks au fost populare nu numai printre locuitorii din Africa și insulele din Caraibe, coafura a fost însoțită de imagini ale hindușilor, care au condus mai ales un stil de viață retras, nu și-au pieptănat sau tăiat părul.

Astăzi, dreadlock-urile de sex masculin nu sunt considerate a fi o coafură atât de înspăimântătoare și șocantă, atât de mulți tineri, în special cei care aparțin unor mișcări subculturale, preferă să facă "bucle terifiante" pe capul lor. Experții consideră dreadlocks o coafură ideală pentru bărbații prea ocupați și foarte leneși, deoarece nu necesită îngrijire specială. Cel mai adesea, bărbații preferă să facă dreadlock-uri pentru părul scurt, deoarece dreadlock-urile lungi nu sunt întotdeauna practice.

Potrivit metodei de atașament, dreadlock-urile masculine diferă puțin de cele feminine, însă designul și stilul sunt complet diferite. Bărbații dreadlock ai bărbaților sunt mult mai groși și mai ciudați, creați din lână sau simțit. Femeile preferă îmbrăcămintea grațioasă.

Teroristii de sex masculin sunt deseori desfasurate in nuante inchise, in timp ce femeile pot folosi dreadlock-uri multi-color din cele mai neobisnuite nuante. Pentru a crea fire de par din propriul dvs. par, este necesar ca lungimea lor să fie de cel puțin 10 cm. Pentru atașarea părului artificial, este suficientă o grosime de 5 cm de păr natural.

Cine sunt dreadlocks?

Experții nu sfătuiesc bărbații cu păr subțire și fragil, predispuși la răniri și pierderi. Îngrijirea pentru afrokosichkami în acest caz va fi problematică, totuși interconectarea mecanică a împletiturilor poate duce la pierderea sebumului și a matreții.

În ceea ce privește percepția vizuală a dreadlock-urilor, ei vor căuta în mod ideal bărbații cu o față ovală și rotundă, cu un tip normal de păr, fără probleme evidente și pronunțate. La bărbații cu creștere mică afrokosichki va arata oarecum comic.

Soiuri de fete de sex masculin

Cel mai adesea, băieții preferă să efectueze dreadlocks din materiale artificiale. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că nu doresc să aștepte o lungime suficientă a părului să crească pentru a forma chiar încurcări minime.

Blocurile dreadlock-ului masculin pot fi împărțite în 3 grupe principale:

  • natural - pentru a crea astfel de dreaduri, trebuie să aveți o lungime a părului de 20 cm sau mai mult. Uneori firele naturale sunt completate cu kanekalon - material artificial pentru țesături. Principalul avantaj al dreadelor naturale este croșetarea blândă. În plus, un bărbat poate purta această coafură de mai mulți ani.
  • ja-dreadlocks - țesutul este realizat de covoare subțiri, create de comandant din materiale artificiale. Ja-dreadlocks sunt recomandate pentru bărbații cu păr scurt. Culoarea și lungimea temerilor sunt alese individual, pe baza propriilor preferințe. Avantajul acestui tip de dreadlocks este că practic nu strică părul nativ al unui bărbat.

  • de dreads - ele sunt, de asemenea, numite sigure artificial. Coafura este creată cu ajutorul ajutajelor de la Kanekalon, care sunt țesute în părul nativ. Drepturile sunt corectate cu ușurință, pigtailurile pot fi îndepărtate fără probleme, în timp ce părul nativ rămâne același, fără daune semnificative.

Dacă vorbim despre purtarea pe termen lung a dreadlock-urilor, atunci materialele artificiale sunt folosite pentru a da volum parului. Este destul de dificil să le eliminați, este mai ușor să tăiați părul și să îl creșteți din nou.

Cum de a face scurt dreadlocks

Când se creează drepte scurte, trebuie să se înțeleagă că lungimea naturală a părului în procesul de țesere va fi înjumătățită. Cele mai simple și cele mai populare metode de împletitură a împletiturilor sunt răsucirea părului, frecarea mecanică, pieptănarea cu unelte speciale. Folosit frecvent pieptene speciale, care bate părul în starea maximă densă.

Dacă alegeți metoda de frecare, atunci pentru a crea temele scurte veți avea nevoie de un instrument special pentru a lucra cu lână.În primul rând, părul este frecat cu o bucată de lână până când împușcarea este completă, apoi buclele sunt răsucite în sensul acelor de ceasornic, simultan bătând dreadlock-urile într-un cocoș folosind un pieptene mic. Crearea propriilor dreadlock-uri de sex masculin este destul de dificilă, deci dacă doriți să obțineți o coafură perfectă, este mai bine să contactați salonul.

Cum să ai grijă de dreadlock-urile de sex masculin

Avantajul dreadlock-urilor este că pot fi purtați de mai mulți ani fără să vă faceți griji în legătură cu vizitele regulate la coafor. În plus, părul cu dreadlocks trebuie spălat mult mai puțin frecvent decât părul obișnuit. Este mai bine să spălați părul cu drenuri cu clătiri naturale pe bază de plante și plante. Puteți folosi șampon și balsam, dar în cantități mici, altfel nu vom putea să le spălăm din Kanekalon. După ce spălați părul cu părul fierbinte, asigurați-vă că ați clătit îngrozitorii. Producătorii de cosmetice au venit la salvarea bărbaților cu dreadlocks și au pus în vânzare produse speciale pentru îngrijirea celor dreadlocks, deoarece șampoanele obișnuite nu sunt potrivite pentru aceste scopuri.

Coafura cu dreadlocks pare întotdeauna originală și scandaloasă. Cu dreadlocks puteți crea multe coafuri interesante, legându-le într-un nod, fixând cu benzi și frânghii din cauciuc. Crearea dreadlock-urilor nu este doar consumatoare de timp, ci și destul de costisitoare. În frizerul profesionist costul unui astfel de serviciu este de la 5.000 de ruble și mai mult.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.