Tendintele de moda pentru anotimpurile viitoare sunt stabilite la show-ul de moda Pitti Uomo, care ruleaza de doua ori pe an. Prezentările și spectacolele la un eveniment trecător îi inspiră pe bărbați să creeze arcuri unice și mega-elegante, permițându-le să se uite la modă și atractivă. La expozitia de haine la moda Pitti Uomo este ceva de vazut, pentru ca este vizitat de stilisti si designeri de moda care stiu multe despre moda.

Pitti Uomo nu este doar un alt spectacol de modă, aici vă puteți vedea ultimele tendințe în stilul stradal. Expoziția din acest sezon nu este o excepție: putem vedea popularitatea crescândă a accentelor sportive în imaginile oamenilor, hainele elegante casual, ansamblurile bine alese, completate de accesorii clasice scumpe.

Am pregătit pentru dvs. tendințele modei TOP-10 din iarna anului 2019, care vă vor ajuta să creați un dulap care este radical diferit de arcurile obișnuite, cu o notă de individualitate și intrigi.

1. Tendințe de modă pentru bărbați 2019: Sport

Caracteristica principală a îmbrăcăminții bărbaților în opinia designerilor de modă Pitti Uomo este croitorie impecabilă. Chiar dacă vorbim de îmbrăcăminte în stil sportiv ar trebui să arate elegant și elegant. În iarna anului 2019, stilistii propun să combine într-o singură imagine haine clasice de gust rafinat și detalii despre un spirit sportiv independent. Pur și simplu, stilul sportiv al iernii 2019 este o combinație a unui arc formal și casual, în care un strat clasic și un hanorac sunt combinate armonios.

2. Moda pentru barbati 2019: un duo elegant

Secretul unei imagini memorabile este simplu - să ieșiți din mulțime și să îi atrageți pe ceilalți să vorbească despre persoana dvs., să se îmbrace cu prietenul sau prietena dvs. în corespondența potrivită pe paleta de culori. Programele "pereche" sunt noutatea sezonului de iarnă din 2019. În același timp, nu este deloc necesar să vă îmbrăcați complet în arcuri atrăgătoare și provocatoare. Preferă tonuri discrete și design elegant.

3. Cămașă de denim într-o nouă imagine

Un alt amestec de stiluri, care a fost marcat de ultima expoziție Pitti Uomo 2019 - este un amestec armonios de arcul oficial cu casual. De data aceasta, preferatele în show-urile de modă erau cămășile denim, ceea ce făcuse cunoscătorii de gust să se uite altfel la acest detaliu al dulapului.

Stilistii propun combinarea unui tricou de denim cu blazere, paltoane, cravate si pantaloni clasici. Ca urmare, imaginea nu este atât de strictă și, într-o oarecare măsură, chiar practică.

4. Un nou aspect al accesoriilor: mănuși

În imaginea de iarnă a bărbaților, designerii au lăsat un singur detaliu, care nu a suferit modificări semnificative - acestea sunt mănuși din piele. În general, în moda pentru accesorii există o revenire la modele din trecut. Modelele moderne își completează din ce în ce mai mult imaginea cu mănuși din piele. Acest accesoriu este caracterizat de o mulțime de găuri, manșete scurte, tăieturi pe articulații, o încuietoare cu un buton din spate.

5. Inele masive

De interes deosebit la expoziția Pitti Uomo au fost bijuteriile bărbaților. Imaginile modelor reale nu pot face fără o varietate de lanțuri, brățări, cercei. În sezonul de iarnă din 2019, inelele masive au devenit un accesoriu preferat pentru bărbați. Adesea, cu astfel de inele decora toate degetele deodată, astfel încât accesoriile dvs. nu vor trece neobservate.

6. Moda de iarnă pentru bărbați 2019: o nouă viață a capului

În iarna anului 2019, pălăriile simțite la modă, modelele cu vârf lat sunt încă în tendință. Dar principalul favorit al sezonului a fost capacele. Stilul acestui accesoriu, precum și mănușile de condus ar trebui să fie cât se poate de tradiționale și gentlemanian, fără decorațiuni moderne și palete de culori.

Este important să alegeți cu succes un capac pentru o jachetă sau o haină, atunci imaginea dvs. nu va părea de modă veche. Uită-te la modelele făcute de pene, cum ar fi cele purtate de vînzătorii de băieți ai ziarelor din cele mai vechi timpuri.

7. Haina de patchwork la modă

Stilul de patchwork a fost atât de mult plăcut de modurile pe care le-au împrumutat de la dulapul feminin și a creat combinații la modă care arată mai mult decât interesante. Mozaicul reprezintă îmbrăcămintea cusută ca și cum ar fi din patch-uri. La prima vedere, o haină sau o altă îmbrăcăminte de îmbrăcăminte pare a fi departe de cea nouă și seamănă cu o pătură de bunica cu multe plasturi.

Un strat de patchwork merită, fără îndoială, să fie în dulapul bărbaților 2019. El atrage atenția asupra ei înșiși cu originalitatea și stilul impecabil. În acest caz, merită clarificată o nuanță - doriți să creați o imagine elegantă cu un strat de patchwork, apoi să excludeți detaliile strălucitoare și strălucitoare din arcul, să renunțați la bijuteriile masive.

8. Îmbrăcăminte de cămilă

Se pare că nu este nimic nou într-o haină de cămilă, dar expoziția Pitti Uomo a dovedit contrariul. Multe evenimente invitate și-au exprimat preferința față de această nuanță calmă, strictă, laconică de bej.

Culoarea bej are o incredibilă bogăție de nuanțe - de la cămile aproape calde, până la caramel. Este de preferat ca tonurile să fie preferate în alegerea articolelor de îmbrăcăminte pentru iarna 2019.

9. Pungi mari și spațioase

Cu fiecare nou sezon, puteți observa o tendință pe care mulți bărbați o hotărăsc să-și diversifice imaginea prin pungi. Da, nu numai femeile trebuie să poarte cu ei multe lucruri necesare. Bărbații cu practică obișnuită adesea iau pur și simplu buzunarele de pantaloni și jachete cu fiecare lucru mic, portofel, telefon etc. Este timpul să mutați aceste lucruri într-o pungă mare și capabilă, care, în ciuda dimensiunilor sale, nu este lipsită de stil și eleganță.

10. Duet elegant: jacheta și broșă

O alta confirmare a naturii practice a majoritatii barbatilor este o combinatie a unei brosoci calde si confortabile cu o jacheta in stil clasic. Într-o vreme dense, această combinație nu numai că va ajuta, ci va arăta incredibil de elegantă.

Modele pentru bărbați 2019 nu rămân în urma femeilor. Din ce în ce mai mult, interesul designerilor celebri este destinat dulapului pentru bărbați, care necesită transformări elegante. Ultima expoziție Pitti Uomo a arătat că un bărbat ar trebui să arate elegant și atractiv.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.