"În natură, nu este nimic mai volatil decât pălăria unei femei"

Joseph Addison

Pentru o perioadă lungă de timp, pălăriile de femei au fost trecute incorect din articolele actuale ale dulapului pentru femei. Dar chiar mai rău este că au fost adăugați la lista de lucruri tristă și tristă care pot adăuga vârste femeilor. Dar celebrarii au respins declarația de mai sus și au adus pălării de femei categoriei de lucruri elegante și la modă.

Principalele tendințe de toamnă-iarnă ale pălăriilor de modă pentru femei în anii 2017-2018.

Pălăria la modă pentru sezonul următor ocupă prima poziție în clasamentul accesoriilor elegante.

Prezentată la spectacol pălăriile pentru femei - elegante, romantice, oferind eleganță și irezistibilă misterioasă. Având în vedere preferințele celor mai multe femei, designerii au reunit practic, confort și lux. Modificarea modernă a pălăriei de dame îndeplinește toate standardele noilor tendințe. Este important doar să folosiți un accesoriu la site.

Culorile dominante în care sunt făcute pălării de femei sunt nisipul, gri deschis și negrul.Cu toate acestea, designerii celor mai faimoase case de moda au considerat ca este necesar sa aduca o atingere de luminozitate in perioada rece si au eliberat palarii in nuante rosii, azure, burgunde, verzi si albastre. În astfel de culori, pălăria vă permite să arătați la modă. Profitați de asta. Nuanțele roșii murdare ale pălăriei vă vor distruge printre cei rămași. Principalul lucru este să încercați să purtați nu mai mult de trei culori pe dvs. și alegeți o pălărie potrivită în funcție de tipul de culoare al aspectului.

Materialul pentru fabricarea pălării de femei este folosit numai de înaltă calitate, cu o textura nobilă. Piele, suede, tweed și pâslă - cea mai populară bază pentru coaserea pălăriilor elegante. Dar în noile colecții sunt prezentate și pălării din blănuri naturale scurte.

Dressing pălăria de femei - tendința de sezon. Modelele moderne sunt decorate generos cu elemente decorative precum: panglici și flori din satin, pietre și pietre, catarame și broșe, manșete, maneci, dungi, ochi, văl și multe altele.

Modele moderne de pălării pentru femei

În următorul sezon, cele mai populare stiluri de pălării pentru frumoasa jumătate a umanității rămân:

  • Fedor;
  • cu pălărie largă;
  • blană de blană;
  • pălărie de cowboy;
  • cloche;
  • slauch;
  • luntraș;
  • tricot tricotat;
  • capac.

Varietatea modelelor de pălării moderne pentru femei este uluitoare. În mai multe detalii stilurile unui accesoriu modern stilat vor fi luate în considerare în continuare.

Theodore

Principala tendință a sezonului următor este o pălărie în stil masculin, cu laturi înguste și o coroană înaltă. Cu această pălărie veți obține o mulțime de opțiuni pentru combinații cu celelalte haine. Până în prezent, nu este nevoie să combinați pălăriile moderne Fedora cu articole clasice de dulap pentru femei. Arată minunat cu iubitorii de blugi, dând tânărului o atingere de neglijență și ușurință.

Pălărie cu șlefuire largă

Cel mai popular model de pălărie din ultimii ani este larg brimmed. Dacă doriți să arătați ca o doamnă sofisticată plină de farmec sau o stea de la Hollywood, optați pentru pălării de lux cu margini largi. Costum de pantaloni, rochie de mansardă, blană de blană sunt perfecte pentru un model cu miri-suflare cu nuante de negru sau gri. Cu toate acestea, nu uitați de legea stilului: o pălărie cu margini mari este potrivită doar pentru femeile cu statură înaltă.

Fur pălărie

O versiune neobișnuită a unei fuste de iarnă este o pălărie de femei realizată din blană, care este în perfectă armonie cu haina și jachetele clasice. În sezonul următor, astfel de modele sunt făcute cu câmpuri înguste, o coroană de cercuri și numai din blănuri netede scurte.

Pălărie de cowboy

O abordare atentă la alegerea îmbrăcămintei este necesară pentru o pălărie de cowboy. Ele pot fi făcute în nuanțe de nisip, gri, bej sau galben. Se pare minunat într-un duet cu o cămașă și blugi, dar cu siguranță nu merită să le purtați cu stiluri militare sau de sport.

cloche

Expresivitate și precizie specifică stilului unei pălării - cloche. În mod de pălărie, s-au întors de la vârsta de douăzeci de ani. Pălăria seamănă cu un clopot, dar îndeplinește toate cerințele unei imagini romantice și se armonizează perfect cu stratul clasic de tăiere a bărbaților. Pentru cloche nu este important nici tipul feței, nici lungimea părului. Este literal universal și vă protejează perfect de iarnă rece.

Slauch

Slauch este o pălărie mică, cu câmpuri moi reduse și o coroană rotunjită. Se potrivește cu ușurință în dulapul feminin. Aceasta merge bine nu numai cu blugi de tineret. Dar, de asemenea, un costum clasic de pantaloni.

luntraș

Nu este vorba despre o pălărie strâmtă. Coco Chanel a introdus un bohemian și un capac limitat într-o formă feminină. Astăzi este relevant cu o coroană specială, care nu depășește trei centimetri. Șapca femeii arată perfect ca o rochie de seară.

Tricotate pălărie

Pălării pentru femei croșetate - cel mai bun buget și cea mai bună opțiune pentru iarnă viitoare. Principalul lucru este că împerecherea era curată și pricepută, fără un joc de culoare și ornamente.Numai elementele de decor sunt permise, adăugând un farmec aparte imaginii.

kepi

În ajunul sezonului rece, fete pline de farmec, care sunt obișnuiți cu complimente entuziaste în adresa lor, stilistii recomandă să vă uitați la capacele stilurilor atractive și stilate. Ele vor face un accent luminos și imaculat la modă pe imaginea stilată creată.

Pălăria la modă pentru sezonul toamnă - iarna 2017 - 2018 este o alternativă excelentă la o pălărie practică, stabilind tonul eleganței într-un mod elegant. O doamnă într-o pălărie elegantă nu merge cu pungi de cumpărături, lăcomia și misterul sunt întotdeauna specifice ei. Cu toate acestea, este imperativ ca acest accesoriu să ia în mod corect lucrurile de la garderobă, pentru a arăta elegant și modern. Apropo, un plus suplimentar al unei pălării este că menține stilul și nu deformează părul femeilor.

Sperăm că galeria foto prezentată de pălării de modă pentru femei vă va ajuta să decideți alegerea capului.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.