Pentru mult timp, poloul a fost considerat un atribut sport exclusiv masculin. Dar, de-a lungul timpului, acest element particular sa stabilit cu fermitate în garderoba pentru femei. În 2017, poloul se află pe următorul val de popularitate, astfel încât acestea puteau fi văzute în colecțiile de modă ale unor designeri celebri. Povestea apariției, a culorilor actuale și a combinațiilor de opțiuni la modă - să vorbim despre asta în detaliu.

Un pic de istorie a polo

Prima menționare a polo a fost încă în India, dar în această țară nu a câștigat popularitate largă. A fost acolo că a fost observat de britanici, iar din secolul al XIX-lea, aristocrații purtau astfel de haine în timpul unui joc de echipă pe călare.

Puțin mai târziu, faimosul jucator de tenis, Rene Lacoste, a pus pe un campionat de polo. Toată lumea a fost încântată de această idee, așa că acest formular a fost rapid prins în sporturile de tenis. După un timp, polemul ar putea fi văzut în navigație, precum și în competițiile de golf.

A fost Rene Lacoste care a remarcat popularitatea în creștere a polo, care la inspirat pentru a crea faimoasa companie Lacoste. Inițial, s-au produs numai modele albe.Dar, în timp, au existat opțiuni de culoare.

Astăzi polo este considerat nu doar un subiect al garderoba omului. Femeile sunt fericite să facă imagini uimitoare care nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

Femeile de polo: culori de top 2017

După cum sa menționat mai sus, inițial polo a fost doar în alb. În 2017, designerii au susținut această tendință prezentând o varietate largă de modele în această nuanță. Unele dintre ele sunt completate de accente colorate pe guler sau de-a lungul întregii lungimi. Polo cu o tavă de culoare diferită arată foarte elegantă.

Următoarea nuanță populară a polo este albastră. Deseori, designerii aleg culori întunecate, adânci care arată foarte nobile. Cu toate acestea, puteți experimenta, încercând modele luminoase și bogate.

Arată o combinație elegantă de nuanțe alb și albastru într-un singur produs. Prin urmare, dacă nu puteți decide asupra uneia dintre ele, obțineți un polo polo în două tonuri. Crede-mă, combinarea nu va fi mai puțin simplă decât versiunile anterioare.

Nuantele topice pentru polo sunt roz si gri, precum si culori pastelate. Desigur, primele două culori nu vor fi atât de ușor de combinat cu alte articole de îmbrăcăminte. Și culorile frumoase, delicate, pastelate, arata foarte frumos cu literalmente totul. Prin urmare, într-o umbra neutră se află un șofer mast al fiecărui moda.

Polo stiluri de moda 2017

Când vine vorba de polo, aproape toată lumea are o asociere cu un tricou cu cheie mică, cu guler și trei butoane. Cu toate acestea, modelele de astăzi cu fermoar în loc de butoane sau fără fixare sunt foarte populare.

Dacă vorbim despre model cu butoane, nu este necesar să existe trei. Designerii fac abateri de la standard oferind produse cu mai mult sau mai puțin.

Topless în 2017 va fi un polo fără mâneci. Astfel de modele arată foarte interesant în diferite imagini. Dar ele ar trebui alese doar de fetele subțiri și potrivite, deoarece acest stil accentuează chiar și cele mai mici defecte de figura.

Un alt stil neobișnuit, dar foarte original de polo poate fi numit pe bună dreptate un model scurtat. Ele par neobișnuite, dar acest lucru le face populare în rândul tinerilor de astăzi.

Cămășile de polo merită o atenție deosebită. Materialele ușoare, cum ar fi mătase sau sifon, sunt adesea folosite pentru a le face. Se datorează faptului că materialul arată feminin și tendențios, prin urmare sunt potrivite pentru a crea imagini uimitoare de frumoase.

Ar trebui să menționăm, de asemenea, rochii de polo. În colecțiile de modă din 2017, designerii au prezentat o varietate de modele. Rochiile grațioase vor fi de neînlocuit în viața de zi cu zi.

Stilul sportiv este potrivit pentru antrenamente sau pentru explorarea orașului. Modelele gratuite nu împiedică mișcarea, deci ele sunt alese cel mai des.

Și articole frumoase, romantice, cu o fustă care zboară, nu ar putea fi mai potrivite pentru întâlnirile cu cei dragi. Vă recomandăm să cumpărați cel puțin o rochie de polo, deoarece acest lucru va fi indispensabil în acest an.

Polo: 2017 reguli de combinare

Pentru a crea o imagine stilată pe bază de polo, nu este deloc necesar să existe o mare cunoaștere în industria modei. De exemplu, un arc simplu și concis poate fi făcut prin combinarea unui polo cu blugi. Și nu contează ce culoare sunt.

Polo cu pantaloni nu arata mai putin elegant. Pentru a crea o imagine cu adevărat armonioasă, este important să alegeți pola potrivită. Acesta poate fi un model simplu și concis în alb. Asigurați-vă că această opțiune va arăta bine cu toate pantalonii.

De asemenea, puteți experimenta cu nuanțe. Dar ridicați astfel de produse care sunt combinate și au cel puțin o culoare identică. De exemplu, pantaloni negri și polo în alb și negru.

Un poș tiparit în dungi este probabil cel mai versatil lucru.

După cum puteți vedea, două culori suficient de luminoase pot arăta bine împreună. Dar datorită aceleiași umbre a pantalonilor și a unui model de polo, imaginea pare foarte armonioasă.

Următoarea combinație este un polo cu o fustă.Pentru unele fete poate parea foarte controversata, dar in acest caz totul depinde de stilul corect de polo. Absolut la orice fusta poti alege optiunea potrivita.

O fusta denim in combinatie cu polo este un adevarat hit al anului 2017. O astfel de imagine arată elegantă, dar în același timp feminină.

Arcul de polo extraordinar de frumos se poate face prin adăugarea acestuia la o fustă grațioasă. Și mulțumită unor accesorii selectate în mod adecvat sub formă de bărci, genți de mână frumoase și ceasuri elegante, acest set arată și mai feminin.

Polo este o piesă cu adevărat frumoasă a dulapului pentru femei. În funcție de stilul și culoarea alese, puteți crea imagini diferite atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru o ocazie specială. Obțineți-vă o pereche de polo cu mai multe culori și în curând veți înțelege cât de versatil este acest lucru.

Și cât de des purtați polo sau tricouri tradiționale în prioritate?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.