Antreprenorii în noul sezon nu sunt înclinați să definească în mod clar limitele tendințelor. Există o serie de recomandări și sfaturi care îi ajută pe purtătorii de picioare să-și actualizeze activitatea. Printre noile tendințe în manichiura de primăvară din 2018, multe opțiuni și oportunități pentru femeile la modă să arate proaspete și elegante în orice situație.

Unghii lungi, bine îngrijite

Cuie lungi pe mâinile femeilor - acesta este unul dintre semnele efeminării doamnei și îngrijire specială pentru frumusețea ei. Tehnicile moderne de a crea o manichiură vă permit să păstrați lungimea unghiilor, în timp ce faceți temele obișnuite. Acest factor a permis unghiilor lungi să se întoarcă în rândul tendințelor manichiurii de primăvară 2018 ca o noutate.

Cuiele scurte au fost de vârf de popularitate pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce a permis doamnelor să simtă tot farmecul și confortul de o asemenea lungime. Dar antipodurile imaginilor familiare ajută la ieșirea din mulțime, astfel încât placa de unghii arătată arătată devine relevantă pentru a completa imaginile festive și solemne.Pentru eveniment, puteți folosi unghiile false și le puteți decora în cel mai strălucit mod: paiete, pietre, culori strălucitoare. Toate acestea sunt perfect acceptabile pentru o seară. Cu o astfel de doamnă de manichiură, în orice caz, atrage atenția altora.

Cuie scurte elegante

O placă ovală, în formă de migdal sau pătrat poate fi acoperită cu un strat monocromatic de lac de culoare calmă pentru a completa un aspect de birou sau de zi cu zi. Sau puteți crea un obiect de artă real din desene de artă, figurine tridimensionale de lut și alte elemente decorative pe el. Nu există situație în care o scurtă durată a unghiilor este irelevantă. Creați imagini noi folosind diferite combinații de nuanțe la modă și materiale.

Acoperire cu metale prețioase

Desigur, foarte puțini oameni își vor acoperi unghiile cu aur sau argint real, însă imitarea unei astfel de vopsele va deveni foarte populară în primăvara anului 2018. Această tendință este universală. Acesta va decora unghii de orice lungime și formă, va arata bine cu un finisaj mat și lucios de orice culoare, precum și pentru a îmbunătăți o manichiură cu autocolante decorative. Materialele moderne vă permit să vă creați o imagine la modă. Straluceste unghiile metalice pot straluci si in acelasi timp arata delicate. Spectacolul Laura Biagiotti a demonstrat viu posibilitățile nelimitate de acoperire a cuielor cromate și a stabilit tonul pentru viitoarea modă de primăvară în manichiură.

Nail art

Elementele decorative în designul unghiilor pot deveni centrul atenției. Utilizarea autocolantelor, sculpturilor volumice microscopice, bilelor și cristalelor strălucitoare va fi aplicată în mod intensiv în sezonul cald. Foarte relevante vor fi pietrele mari care imită bijuteriile. Utilizarea cristalelor Swarovski este posibilă. De asemenea, imita fragmente de aur si argint pe placa de unghii arata original si socant.

Pentru prudentă, alternativa va fi o manichiură într-o schemă colorată, unde unul dintre unghii este decorat cu o floare volumetrică. La spectacolele de avangardă, puteți vedea pene pe unghiile modelelor, aplicații de complot tridimensionale și chiar lanțuri care leagă mai multe degete una de cealaltă. Desigur, astfel de variații nu sunt considerate ca o manichiură pentru fiecare zi, dar pot deveni o sursă de inspirație pentru fiecare maestru de unghii.

Benzi: nu sunt noi, ci relevante

Liniile de pe placa de unghii, realizate în diverse moduri, pot fi numite cu greu o noutate a sezonului. Cu toate acestea, strălucirea lor atrage atenția numeroșilor fani ai actualei manichiură. Posibilitățile de a crea modele la modă folosind dungi sunt nelimitate. Un maestru experimentat poate schimba vizual geometria unghiului folosind doar o linie. Noutățile sezonului vor fi combinații de linii de nuanțe diferite pe o singură plăcuță de unghii.

Stripurile de pe unghii pot arăta succint, subliniind contrastul cu culoarea frumoasă a lacului. Sau efectuați altă funcție prin curbele de înfășurare și intersecțiile originale.

Spulberi și modulații perucoase în primăvara anului 2018

O altă tendință de primăvară în noul sezon va fi utilizarea de tot felul de paiete. Un pigment strălucitor este asociat cu o vacanță, dar dacă este folosit în mod corespunzător, o astfel de manichiură poate fi de zi cu zi și de zi cu zi. Small Shimmer ușurează doar ușor imaginea. Designerii oferă să nu se limiteze și să utilizeze sclipici de orice culoare și mărime la voință.

Undeva aproape în rândul tendințelor modei este mama perlei. Această acoperire arată organic în combinație cu perle mici și pulbere strălucitoare. Nuanța principală a lacului poate fi orice. Excepția va fi nuanțele acid neon care a ieșit din moda în urmă cu câteva sezoane.

Desene și modele

Unul dintre modurile de a decora unghiile este de a aplica un model pe ele. Modelele de primăvară arată ca picături de apă, modele mici în stilul "dot" și motive florale constante. Expertul profesionist care utilizează chisturi subțiri va repeta pe placa de unghii toate curbele liniilor care alcătuiesc petalele de muguri roz și margarete fermecătoare.Este important ca manichiura sa isi pastreze sensibilitatea si echilibrul culorilor.

Paleta de culori a sezonului de primăvară 2018

Stilul New York, când un cui într-o manichiură iese în evidență într-o culoare contrastantă, implică utilizarea unor nuanțe diferite. De asemenea, în tendința de alternare a culorilor pe jumătățile aceluiași cui sau schimbarea culorilor prin deget. Toate aceste metode necesită o selecție atentă a tonurilor.

Designerii au stabilit o paletă diversă pentru noul sezon. Prin alegerea nuanțelor, puteți crea o manichiură elegantă și elegantă, utilizând oricare dintre metodele de mai sus. În nuanțele de nud top, roșu și negru. Folosirea lor independenta si diferite combinatii fac manichiura in sine la moda.

Nuanțe de lumină și tonuri de nud

Nou primăvară în tren pastel. Nuiele de culoare lăptoasă, umbra de ceai trandafir, portocaliu pal și gri deschis va fi tendința principală în manichiură în afara sezonului. Un loc special este ocupat de lac alb. Este potrivit pentru orice ocazie și este combinat cu orice dulap. Nuantele nud sunt alese cel mai bine de culoarea pielii, punand un borcan cu lac pe partea din spate a mainii.

Manichiura neagră și roșie

Lacul negru limitează oarecum domeniul de aplicare al aplicației sale. În ciuda relevanței sale în 2018, nu le place acest lac în manichiura de afaceri. Cu toate acestea, este minunat pentru crearea de modele pe unghii. În acest exemplu de realizare, această culoare este acceptată în orice instituție și pentru orice ocazie. În primăvară, procentul de negru pe unghii trebuie să fie redus sau diluat pe cât posibil cu vopsele proaspete de primăvară.

Red clasica nu va pierde popularitate. Evenimentele din septembrie ale noilor colecții au arătat că unghiile roșii au rămas în tendință. Această manichiură este utilizată atât în ​​varianta monocromă, cât și în combinație cu culorile de aur, argintiu, negru și alb.

Crearea unei manichiuri armonioase din culorile la modă va ajuta la o varietate de tehnici la modă: ombre, desene, manichiură în luna, sacou și o serie de alte metode de decorare a unghiilor.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.