Multe femei intenționate preferă părul scurt pentru un păr lung pentru un băiat. Și aceasta are avantajele sale:

  • în primul rând, această coafură nu va cauza niciodată probleme, agățându-se de obiecte străine;
  • în al doilea rând, părul nu este confuz;
  • în al treilea rând, ele pot fi ușor și ușor combinate în orice moment și în orice loc, iar degetele de sex feminin pot servi cu ușurință ca un pieptene;
  • în al patrulea rând, o coafură scurtă întinerește o femeie de câțiva ani, ascunzând unele defecte și subliniind virtuțile ei.

Mulți oameni cred că cu parul scurt este puțin probabil să facă o coafură superbă și vor fi greșite. Datorită postării noastre cu sfaturi practice, recomandări și fotografii ale tunsorilor la modă și stilului lor elegant, nu numai că vă puteți uita uimitor și că aveți o nouă viziune în fiecare zi, dar și să obțineți șansa de a deveni o diva hollywoodiană.

Parul scurt este elegant

Cu ajutorul tunsorilor noi pentru părul scurt în 2018, vă puteți schimba dincolo de recunoaștere. Principalul lucru este să alegeți stilul nou și să creați o imagine nouă.

Oferim cele mai relevante și mai potrivite tunsori ale anului care vine.

Mizerabil și gradat bob

O coafură minuțioasă pentru copii poate fi făcută după o tunsoare scurtă. Un bob scurtat va aduce la viață chiar și cele mai deteriorate capete de păr. Parul slăbit și subțire va fi încântat de această tunsoare la modă. Principalele tendințe ale tunsorilor la modă pentru părul scurt - 2018: păr neagră, înclinat și îndrăzneț.

Blondie cu bucle ultra scurte

Parul scurt par scurt este ultimul hit al sezonului - 2018. În ultima vreme, celebritățile adesea optează pentru tunsori frumoase care arată interesant în stil și deschid un zbor perfect de fantezie în variantele ușoare: rădăcini întunecate, transformându-se fără probleme în blonde de aur; spectaculos cenușă în tandem cu nuanțe strălucitoare luminoase. O astfel de culoare interesantă în sezonul următor este o combinație foarte populară de păr cret și drept.

Tunsoare tunsoare

Una dintre opțiunile pe care ni le oferă coafeții și stilistii în 2018 este tunsorile ultra-scurte care permit bretonuri lungi. Nu le confunda cu o tunsoare pixie. În aparență - aceasta este părul, nu mai mult de un centimetru! Într-un cuvânt - un arici. Experții sunt unanimi în opinia lor: astfel de tunsori șocante ar trebui să fie efectuate numai în culori strălucitoare. Smolny părul scurt dă un aspect războinic, iar blondiii creează un aspect mai blând și mai feminin. O opțiune excelentă pentru o femeie de afaceri.

Stilul Tomboy

Asimetria lipsită de griji este una din tendințele nou-născute din 2018. Sfaturi de păr sfărâmate, volum chic pe spatele capului, breton gros va permite să petreceți un minim de timp pentru coafura în stilul Tomboy. Regula principală de a personaliza astfel de coafuri - a răsfățat și a crescut ciudat. Diferite tunsori băieți de nivel pentru femei dau mister și mod ultra, în special pentru proprietarii de păr drept.

Monocon și lăcuste garnizoana

Hit numărul 1 în 2018 - garnizoana cu tunsoare într-o culoare luminată monotonă: fuchsie, morcov, turcoaz. Păr blond colorat cu culori în culori pastelate este permis. Fard de păr pentru femei - o combinație armonioasă de forță și curaj cu indicii de farmec francez și rafinament. Potrivit pentru femei cu vârsta peste 25 de ani.

Bob-caret stil de rupere stereotipuri

Dacă doriți ceva original, opriți-vă alegerea pe o mașină bob cu stil neobișnuit. Imagine unică luminată, la care vă garantați. Dar amintiți-vă, eliminând lungimea, deschideți pentru a arăta defectele în aparență.

Pătrat înclinat

Puteți aduce ceva nou și neobișnuit în viața de zi cu zi cu ajutorul unui stil neobișnuit de coafare. Baza pătratului ondulat este bucle practice și frumoase cu bucle. În special eficiente pe valuri arata parul vopsit folosind tehnica shatush sau balajazh. Nu numai pentru o ocazie specială, ci și pentru viața de zi cu zi, un pătrat curbat vă va face să arătați diferit de fiecare dată: provocator, romantic, seducător, îndrăzneț, elegant, atractiv și ușor.

Frizerie

Versatilitatea și imaginea la modă creează o tunsoare în stil retro. Pagina clasică va permite proprietarului să strălucească printre altele, să devină memorabil și elegant.

Modă ședință de tunsoare

În 2018, sesiunea de tunsoare în noua versiune a execuției pe părul scurt devine populară. Această coafură diversifică viața de zi cu zi, face ca perioada ploioasă rece să nu fie atât de plictisitoare și gri. O nouă sesiune de tunsoare interesantă va putea face o femeie să se simtă cea mai fericită din lume, indiferent de ce.

Kare "Isadora Duncan"

Stilul elegant în stilul unui Isadora Duncan este un răspuns provocator și cardinal la stilul de lux, stilizat la moda anilor '20. Această coafură necesită un efort minim, un maxim de dorințe și fantezii. Din păcate, nu se potrivește cu acele frumuseți care evită machiajul strălucitor al ochilor.

Tricks îngrijire corespunzătoare pentru parul scurt

Nu puteți susține că o persoană poate fi judecată de coafura. Și o scurtă tundere nu vă eliberează de spălarea frecventă, măștile de întărire și păstrarea formei și aspectului potrivit.

Astăzi împărtășim secretele profesionale pentru îngrijirea profesională:

  1. Utilizați șampon și balsam adecvat pentru tipul de păr.
  2. Uscați-vă părul în mod corespunzător: evitați căldura bruscă.
  3. Pieptene pe știință: un pieptene din lemn sau pieptene. Aruncați un pieptene ieftin din plastic.
  4. O dată pe săptămână, planificați un weekend pentru păr. Aplicați o mască de întărire care vă ajută să luptați pentru coafura perfectă.
  5. Mențineți un scalp sănătos hidratând și consumând vitaminele și mineralele necesare.

Sperăm că recomandările noastre simple vă vor ajuta să determinați alegerea tunsorilor pentru părul scurt în 2018 și să vă împingeți cu un coafor profesionist. Într-adevăr, uneori este dificil să faci ceva frumos și original la domiciliu.

Așteptăm cu nerăbdare comentariile dvs. privind subiectul tunsorilor scurte și crearea unor arcade extraordinare, individuale și radical diferite și originale.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.