Culottes a intrat atât de repede în lumea modei, încât puteți vorbi despre un debut de succes, care va fi în topul preferințelor celor mai moderne fashionistas.

Mai recent, numai experții de modă dedicați știau despre culotte, dar astăzi culottes sunt prezenți în dulapurile majorității fetelor.

Privind pentru prima dată pe tăierea acestor pantaloni neobișnuit, multe femei la modă simt o confuzie, fără să știe cum și cu ce să combine culottes.

După ce ați citit recenzia noastră, veți ști totul despre culotte și veți folosi informațiile obținute pentru a crea arcuri la modă și atractivă.

Un pic de istorie

Fără o înțelegere a motivelor care au inspirat creatorul de culotte să taie pantaloni atât de neobișnuit, ar fi dificil să creăm o imagine cu adevărat armonioasă.

Totul nou - vechiul uitat vechi și culottes sunt un exemplu minunat.

Culoturile au fost purtate de bogatul francez încă din secolul al XVI-lea, dar acest lucru era predominant un articol de gardă pentru bărbați.

Debutul real al culottes a avut loc în 1931 la spectacolul de modă al legendarului designer de modă Elsa Schiaparelli. Designerul și-a dedicat colecția la meciul de tenis de la Wimbledon.

Inspirata de aspectul la moda al Schiaparelli, multe femei la moda au inceput sa poarte culotte pentru plimbari de zi cu zi. Culoturile cu cizme înalte erau combinația perfectă pentru călăria atât de populară în cercurile aristocratice.

Moda pentru culottes a durat un timp relativ scurt. Personalizarea extravagantă a pantalonilor a dispărut de mult timp din colecțiile de modă.

Renașterea culoturilor a avut loc la cele mai recente emisiuni de modă, în care au fost prezentate colecții cu pantaloni de fuste în diverse variante.

Lungimea culotte - disputa eternă

Lungimea non-standard a culottes este unul dintre principalele motive pentru care multe femei la modă le trateze precaut.

Lungimea culottelor clasice este chiar sub genunchi și poate ajunge la mijlocul vițelului.

Acesta este un standard clasic, dar fiecare fată poate alege lungimea pantalonilor individuali, pe baza proporțiilor figurinei, a lungimii picioarelor și a altor parametri.

Culoturile în combinație cu pantofii cu toc înalt vor arăta perfect unei fete de orice tip de ten.

Covoarele alungite (chiar deasupra gleznei) sunt avantajoase pentru a accentua gleznele grațioase.

Lopeți înșelăciți vor acoperi defectele femeilor tinere cu șolduri luxuriante. Acest tip de pantaloni va ascunde volumul suplimentar și va strânge vizual cifra.

Pe fetele subțiri, energice, culotetele drepte arată mai bine.

Adică, lungimea optimă a culottelor poate varia în intervalul de sub genunchi - deasupra gleznelor.

Referindu-se la calificările de vârstă, nu există nici un cadru specific aici - atît fetele tinere, cît și femeile de vârstă matură pot purta culotte.

Culoții au fost percepuți ambiguu chiar de cei mai curajoși fashionistas, dar tăierea originală a pantalonilor le-a făcut posibilă izolarea de aceleași tipuri de pantaloni și să privească stilul din cealaltă parte.

Designerii de moda au intrat rapid in interesul fashionistaselor de toate varstele pana la culotte si au prezentat o varietate de stiluri - cu o talie mare, cu bastoane, cu un miros, fluierat, variatii in lungimea si latimea pantalonilor.

Culottes sunt radical diferite de pantalonii clasici. Liniile largi, diverse stiluri, lungimea pantalonilor fac din această bucată de îmbrăcăminte întruparea feminității și modestiei.

Ce pot purta culotte?

Datorită faptului că culottes a apărut destul de recent, multe femei la modă nu își imaginează arcade la modă și elegant cu această bucată de îmbrăcăminte. Acesta este un alt motiv pentru care culottes nu sunt considerate un chilipir.

Vă oferim să vă familiarizați cu mai multe opțiuni pentru combinarea culottes cu alte elemente de garderobă care vor arăta elegant și atractiv pentru fete de diferite construi.

Datorită lungimii lor, culottes sunt cele mai relevante în primăvara și vara, atunci când vremea vă permite să benzi glezne fără pierderea de sănătate. Când combinați îmbrăcămintea cu cravate, urmați regulile stilistice general acceptate, sfaturile experților în lumea modei, acordați atenție schemei de culori a costumului dumneavoastră.

Tricotat pulover

Un pulover cald tricotat este cel mai adesea recomandat pentru a alege atunci când se creează un costum la modă cu culottes.

Nu este necesar să utilizați pulovere strâns-tricotate, pot fi pulovere tricotate. Acestea sunt minunate pentru compoziția de primăvară sau toamnă, când vremea exterioară nu este pe deplin așezată.

Culotitele monocromatice de culori albe sau pastelate arata cel mai armonios cu cele mai diverse lumina de sus, cu amprente, insertii din piele, pulovere doar luminoase.

cămăși

Combinația de culotte cu o jachetă de diferite stiluri este cea mai bună opțiune pentru o imagine de birou.

În ciuda faptului că tricoul este mai potrivit pentru garderoba bărbaților, combinația de culotte și cămăși va fi indispensabilă pentru majoritatea fetelor care aderă la principiile stricte în viață și îmbrăcăminte. Puteți completa un aspect strict cu pantofi cu toc înalt și o ambianță elegantă de tonuri armonioase.

T-shirt, tricouri

Cumpără culottes? Apoi, trebuie doar să stocați pe tricouri, tricouri sau topuri de o mare varietate de culori. Toate acestea vă permit să creați un aspect casual elegant pentru plimbările de vară.

bluze

Bluzele, spre deosebire de tricouri, sunt mai imediate. Un set de culotte și bluze este cea mai bună opțiune nu numai pentru zilele lucrătoare, ci și pentru întâlniri cu prietenii, vizitarea cafenelelor și alte situații în care stilul formal și oficial este important.

Materialul bluzei poate fi foarte diferit - mătase, bumbac, sifon, denim. Particular impresionant este partea superioară a dantela și bluze.

jachete

Combinația de culotte cu jacheta sau sacou vă permite să creați un aspect austere de afaceri. Dispozitivul de susținere compensat pentru fixarea liberă a culoturilor, echilibrând proporțiile figurii.

Alegerea pantofilor pentru culotte

Este mult mai ușor să alegeți pantofi potriviți pentru culottes decât pare la prima vedere. În timpul iernii, desigur, acestea sunt cizme care "iau" lungimea culottelor, făcând imaginea completă. În primăvara și vara, femeile la modă vor trebui să se gândească la alegerea pantofilor pentru culotte.

Culottes ca un articol de garderoba au fost inițial destinate sportului, dar, totuși, ele nu pot fi combinate cu pantofi sport (adidași).

Această regulă nu se aplică adidaselor ușoare de nuanțe luminoase, alunecări și topuri moderne de culori și stiluri la modă.

Principala sarcină a culottes este de a deschide gleznele frumoase și talpa unei fete, astfel încât pantofii, ghetele, sandalele și încălțămintea rămân indispensabile pentru realizarea unui aspect elegant.

Boots pot fi atât pe un ac de păr subțire mare, cât și cu o talpă continuă.

Pentru cei care sunt incomod în tocuri înalte, este mai bine să alegeți apartamente sau cizme pe o platformă joasă.

Culottes sunt încă în zorii popularității lor. Multe femei de modă nu și-au dat seama pe deplin de avantajele evidente ale acestui articol de îmbrăcăminte neobișnuit. Universalitatea și independența absolută față de alte elemente ale imaginii vă permit să creați combinații elegante pentru femei de toate vârstele.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.