Tatuajele moderne diferă într-o varietate specială și la o scară de culoare. De aceea, în fiecare an, tot mai multe fete doresc să facă pentru ei un desen cu un înțeles deosebit. Cineva consideră că tatuajul este un mascot personal, în timp ce alții o fac pentru a iesi în evidență de mulțime. În orice caz, vă sugerăm să luați în considerare tatuajele care sunt cele mai relevante în 2017 și poate printre ele veți găsi opțiunea perfectă pentru dvs.

tatuaj 2017

păsări

Tendința principală în lumea tatuajelor din 2017 poate fi numită imaginea păsărilor. Vă recomandăm să nu vă uitați doar la mici siluete de înghițite, dar și la reprezentanți mai mari. Cele mai populare sunt înghițirile, colibele miniatură și bufnițele. Ele atrag atenția fetelor nu numai prin aspectul lor, ci și prin valoarea lor.

De exemplu, un tatuaj de colibri este cel mai adesea ales pentru frumusețea sa. În ceea ce privește valoarea, principalul este considerat sensibilitate, tremur și ușurință. În plus, această pasăre întotdeauna a întrupat dexteritatea și viteza mare, deci este un simbol al dragostei vieții.În cazul în care tatuajul arată un nectar de băut de colibri, înseamnă sentimente și iubire în stare de ebrietate. Potrivit altor surse, colibele sunt personificarea păcii, îngrijirii și fericirii.

La rândul său, bufnița a fost mult timp considerată un simbol al întunericului și al puterii sinistre. Mai mult, a fost asociată cu magia neagră, moartea și vrăjitoria. Dar în timp, valoarea acestei păsări sa schimbat într-o oarecare măsură. Astăzi se crede că o astfel de imagine personifică înțelepciunea, inteligența superioară, dar în același timp și frica și singurătatea.

animale

Modelul mai puțin relevant pentru tatuaj în 2017 sunt diferitele animale. Printre ele, elefanții sunt deosebit de populari. Se credea că acesta este un animal greoi, greu, care era periodic echivalat cu o broască țestoasă. Dar în lumea modernă, atitudinile față de el s-au schimbat, pentru că acum el este un simbol al păcii și prieteniei, precum și înțelepciunea, forța interioară și longevitatea.

În țările africane, este considerată cea mai puternică, iar în China simbolizează puterea supremă. După cum puteți vedea, elefantul este un semn bun, dar în același timp un semn serios. Prin urmare, vă recomandăm să vă gândiți la toate aspectele cu atenție înainte de a vă înregistra pentru procedură.

Foarte des, fetele aleg un model de lup. Obișnuia să fie că el este un simbol exclusiv masculin. În ceea ce privește valorile sale, nu există o singură opțiune. Dar totuși cea mai comună - viclenie, cruzime, curaj și loialitate. Cel mai adesea, un astfel de tipar este ales de lideri, deoarece se potrivește în spirit.

Cuvinte și fraze

Foarte interesante fraze de captură au fost întotdeauna populare cu fetele. Dar pentru a face tatuajul mai interesant, unii traduc această expresie într-o limbă străină. Cel mai adesea este engleza, franceza sau latina. Dar nu este necesar să faceți același lucru. Încercați să alegeți exact ceea ce vă caracterizează ca persoană sau are un înțeles special.

În ceea ce privește locul de aplicare a unui astfel de model, este mai bine să se uite la încheietura mâinii, gâtului, sub piept sau pe spate.

fulg de zăpadă

Tatuajul neobișnuit de fulg de zăpadă nu este la fel de comun ca versiunile anterioare. Și toate pentru că un astfel de simbol este ales pentru ei înșiși de cei care nu le place este în centrul atenției.

Dar, în același timp, astfel de oameni au o lume interioară bogată, simt emoții vii în ei înșiși. Acest comportament este adesea confundat cu răceala și un fel de detașament. De fapt, acest lucru nu este cazul, iar fulgul de zăpadă este un indicator al sensibilității, fragilității și unicității.

fluture

Celebrul simbol fluture de sex feminin întotdeauna rezonează cu fetele. În plus față de sensul de bază, este un simbol al sensibilității, luminozității, eleganței. Trebuie să recunoașteți că aceste caracteristici sunt caracteristice unei adevărate doamne. Cu toate acestea, se crede că doar fetele frivole fac un tatuaj cu fluture. Prin urmare, gândiți-vă cu atenție înainte de a lua o întâlnire cu comandantul.

pană

În tatuaje moderne este o pene foarte obișnuită. Poate fi clasic sau în combinație cu alte elemente. În ceea ce privește valoarea sa, totul depinde de forma și stilul imaginii. Trebuie remarcat faptul că pentru prima dată asemenea tatuaje au apărut printre triburile indiene. Deci, acum există un tatuaj cu un pene clasic indian sau cu o pene de pasăre.

În general, se crede că pixul este un simbol al ușurinței, spiritualității, creativității, libertății și încrederii.

ochi

Un tatuaj de ochi uimitor de frumos și elegant are un înțeles profund. Unele surse afirmă că o astfel de imagine poate fi cel de-al treilea ochi al unei persoane. Asta este, datorită acestui talisman, veți fi protejat de greve în spate și de trădare. Se crede, de asemenea, că un astfel de tatuaj protejează împotriva invidiei și nefericirii.

Luna

Unul dintre cele mai versatile tatuaje atât pentru femei cât și pentru bărbați este luna. Lucrul este că înseamnă inconstanța lumii și, în același timp, este considerat stăpânul emoțiilor sau al gândurilor. Este adesea descrisă în combinație cu stele sau flori. Desigur, în funcție de prezența unui element sau a altui element, valoarea tatuajului poate varia.

Inima

Întruparea romantismului, iubirii și pasiunii este, desigur, inima. Acest tatuaj este deosebit de important în 2017, nu numai în rândul fetelor, ci și al băieților. În plus față de sensul de bază, se crede că inima este un simbol al curajului, prietenia sinceră, plinătatea vieții. Dar trebuie avut în vedere că, în funcție de elementele adiționale, valoarea tatuajului poate varia.

Flori motive

Să nu mai vorbim de relevanța tatuajului cu o imagine florală pentru fete. La urma urmei, ele sunt simbolul femininului, precum și fragilitatea, sensibilitatea și dragostea. Dacă vă place doar o astfel de imagine, atunci ar trebui să o studiezi cu certitudine în detaliu. La urma urmei, fiecare culoare are propriul ei sens.

Tattoo 2017: idei elegante

Selecția desenelor curente pentru tatuaje este destul de mare. Prin urmare, vă recomandăm să alegeți nu numai cel care vă place, ci și să studiați înțelesul în detaliu. Numai în acest fel veți putea alege o opțiune care va fi relevantă de mai mulți ani.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.