Rafturile decorate elegant și original pot folosi elemente decorative moderne. Frontierele în aceste cazuri sunt clar marcate, iar efectul vizual poate extinde spațiul interior.

Comoditate și frumusețe: arcurile interioare sunt gata

Efectuarea arcurilor se face în moduri diferite. Cel mai adesea, proprietarii de diferite tipuri de bunuri imobiliare preferă să cumpere produse finite. Acest lucru se datorează faptului că instalarea majorității structurilor nu necesită pregătire preliminară, permițând utilizarea parametrilor standard ai clădirii. Dacă comparați obiectele cu uși obișnuite, puteți dezvălui mai mult merit. Arcuțele interioare au o serie de avantaje:
• Nu interfera cu circulația aerului între camere.
• Ușor de instalat, nu necesită costuri suplimentare.
• Datorită greutății specifice scăzute, acestea sunt instalate pe orice perete.
• Nu creați efecte vizuale ale ponderării, vizibilității obstacolelor.
• Nu rupeți în timpul funcționării, sunt ușor de curățat.

Costul arcurilor interioare terminate poate varia într-o varietate de game. Factorii influențați pot fi considerați materialul de fabricație, cantitatea, originalitatea și complexitatea acestuia.

Maestre acasă - arc interurban cu propriile sale mâini

Arcurile moderne pot efectua o varietate de funcții - împărțirea camerei în zone, mărirea vizuală a spațiului, servind ca un decor original. În funcție de scopuri, produsele diferă în formă și dimensiune. Cele mai populare materiale de fabricație sunt plastic, lemn, placaj, gips carton, MDF.

Puteți crea un arc interior cu propriile mâini. Este important ca configurația produsului ales să se potrivească cu interiorul general al apartamentului sau casei. Modelul poate fi ales pe baza designului stilistic al locuinței, a înălțimii plafoanelor și a preferințelor individuale ale proprietarilor. Puteți crea independent un arc dintr-o varietate de materiale:
1. Lemn. Veți avea nevoie de placaj și de bare de lemn. Lățimea necesară a barelor este măsurată de-a lungul lățimii trecerii și un arc este tăiat din placaj cu ajutorul unui pivot. Barele atașate la placaj cu șuruburi. După instalarea arcului în ușă, este instalat un al doilea perete de placaj, după care este acoperit cu plăci de ipsos. Finisarea se realizează într-un format clasic pentru această etapă de lucru.
2. Gips-carton. După demontarea structurii vechi a ușii, defectele din pereți sunt sigilate și se pregătesc unelte. Se elaborează o schiță, se formează o arcadă, structura fiind instalată în deschidere. În cavitatea rezultată este montat un cadru realizat din profil tăiat și îndoit. Produsul finit este atașat rafturilor, pentru o mai mare fiabilitate prin instalarea unor joncțiuni speciale.
3. Placaj. După crearea schiței, trebuie să pregătiți instrumentele. Veți avea nevoie de o mașină de găurit, o șurubelniță, o mașină de găurit, șmirghel. Oferind o bucată de placaj forma dorită, este instalată în ușa pregătită. Materialul este fix, distantele sunt montate în colțuri. După ce așteaptă un pic, golurile pot fi umplute cu spumă de montaj, iar suprafața poate fi acoperită cu gips-carton.

Lucrările dificile și destul de lungi sunt considerate ultimele etape. Cu ajutorul mastilor de ipsos se defecteaza defecte mari si minore. Arcul neted și neted este format utilizând o soluție de chit.

Varietatea materialelor: arcul de gips-carton, lemn

Materialele din lemn sunt ele însele mobilier ideal, indiferent de scopul în care sunt folosite. Soluțiile originale de design oferă posibilitatea de a crea arcuri interioare moderne din diferite tipuri de lemn. Schimbând geometria ușilor, puteți intra în interiorul oricărei forme proiectate, puteți reîmprospăta camera, extindeți spațiul.

Din speciile de lemn natural, acestea preferă cel mai adesea să utilizeze stejar, tei, frasin, pin. Dacă este necesar, materialele scumpe pot fi înlocuite cu cele mai accesibile - bolți de PAL, MDF.

Coridoarele divizate în zonă și decorează interiorul într-un stil modern, cu ajutorul arcurilor interioare din ghips. Astfel de structuri tridimensionale pot fi rotunde, ovale, dreptunghiulare, în formă de cupolă sau trapezoidale. Este adesea posibil să creați arcade figurine originale din gips-carton. Finisajele pot fi variate - pictura, pictura, stuc. Din punct de vedere tehnic, materialul este perfect, este capabil să reziste la schimbări bruște de temperatură, raze UV, umiditate ridicată.

Arhitectura inițială a portalului arhitectural

Opțiunea ideală pentru costul efortului, timpului și bugetului - acesta este modelul. Este posibilă echiparea arcadei portalului cu ajutorul oricăror materiale, inclusiv lemn, plastic, gips-carton, cărămidă, ipsos, piatră decorativă.

Designul, decorat într-o formă în formă de U, își găsește cel mai adesea locul în încăperi care au un număr mare de linii drepte orizontale și verticale. Pentru case private din lemn sau busteni, această opțiune va fi ideală. Avantajele portalului modern de interior:
- ușurința instalării și întreținerea ulterioară;
- stabilitate înainte de sarcini statice;
- fără deformare a propriei greutăți;
- trăsăturile minimaliste, concisitatea;
- combinarea spațiului și confortului;
- varietate moderna de configuratii.

Un portal arhitectural poate deveni o alternativă valoroasă și competentă față de ușa obișnuită din culoarul dintre bucătărie și sala de mese sau camera de bucătărie. Design-urile sunt realizate din lemn sau gips-carton, cel mai adesea în nuanțe deschise.

Când utilizați o deschidere standard, puteți cumpăra un produs finit care să corespundă parametrilor specificați. Dacă se preferă modele cu un ambalaj extins, pachetul include un liant, un panou între pereți și o cornișă. Orice opțiune va arăta elegantă, estetică, demnă, revigorând interiorul și creând un sentiment de spațiu.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.