Evidențierea în fiecare an câștigă din ce în ce mai mult popularitate datorită apariției unor noi tehnici de colorare. Acum este extrem de rar să vedem o fată cu păruri chiar albe de păr, așa cum au făcut-o mai înainte maeștrii. Metodele moderne de vopsire vă permit să creați un joc blând și neted, să întindeți culoarea sau, dimpotrivă, componentele contrastante - adică totul pentru a vă oferi părului un aspect frumos și natural. Dar, înainte de a vă înscrie la salon, vă recomandăm să explorați opțiunile de bază ale evidențierii pentru a alege una perfectă.

Modele importante 2017

În 2017, diferite tipuri de evidențiere vor fi deosebit de relevante, iar fiecare maestru va confirma acest lucru cu plăcere. Cu toate acestea, rețineți că, în urma vopsirii părului ar trebui să pară cât mai natural și mai natural posibil. Și acest lucru, la rândul său, depinde în mare măsură de culoarea parului actual.

Prin urmare, vă recomandăm să discutați în prealabil cu comandantul ceea ce doriți să primiți ca rezultat.Numai astfel va fi capabil să aleagă o tehnică potrivită pentru dvs., datorită căruia părul dvs. va arăta ca și cum ar fi ars puțin în soare.

Evidențierea părului 2017: culoare la modă

Pentru a obține o coafură de lux după evidențiere, este foarte important să alegeți nuanța potrivită, care poate fi comparată cu cea naturală sau asemănătoare cu cea a acesteia. Cel mai bun dintre toate aceste colorări cad pe părul blond. În plus, nuanțele pot alege cele mai diferite, variind de la lumină-maro, contraste întunecate și se termină cu culori strălucitoare, neobișnuite.

Acele nuanțe care au ceva în comun cu culoarea parului natural arată foarte avantajos. Apropo, atunci când alegeți o vopsea nu uitați să ia în considerare căldura de ton. Asta este, cei care au un ton rece, este mai bine să rămână în nuanțele lumină rece.

Pentru vopsirea părului întunecat, tonurile ușor mai deschise sau mai întunecate decât culoarea de bază sunt considerate potrivite. Opțiunea ideală ar fi o nuanță de paletă de castane, ciocolată și nuci.

Nu mai puțin avantajos este culoarea luminii contrastante. Cu aceasta apar reflecții interesante asupra părului, care creează iluzia unui păr mic de alb soare. Fiecare dintre aceste nuanțe este frumoasă în felul său, dar după vopsire este important să nu uităm de îngrijirea temeinică, regulată a părului.

Evidențierea: tehnici de actualitate 2017

Printre numeroasele tehnici de colorare diferite este foarte dificil de a găsi unul care va crea efectul dorit asupra părului. Prin urmare, mai jos ne vom uita la principalele și vom vorbi despre elementele lor.

Ombre și Sombre

În 2017, aceste tehnici de evidențiere vor fi cele mai populare. Multe le confundă din cauza asemănării în nume sau datorită faptului că nu sunt foarte versati în corectitudinea implementării.

Colorarea sombrelor este o tranziție lină a culorii de-a lungul întregii lungimi a părului. Acest efect este obținut prin utilizarea mai multor nuanțe din aceeași paletă de culori. Și, ca urmare a vopsirea părului arata foarte natural. Apropo, va trebui rareori să faceți o corecție a culorii, nu mai mult de o dată la două luni.

Ombre dă efectul unei tranziții mai clare de la întuneric la rădăcinile părului până la capete strălucitoare. Mai mult decât atât, este important ca vopseaua să fie aplicată dintr-o lungime medie, deoarece astfel va rămâne granița dintre culoarea naturală și firele colorate.

Această tehnică are asemănări cu Shatush, dar, spre deosebire de el, trecerea culorilor și a evidențierilor arată mult mai strălucitoare. Din acest motiv, o astfel de colorare ar trebui făcută pentru brunetă sau pentru femei cu păr brun.

shatush

Vopsirea folosind tehnica Shatush ușurează ușor parul și se pare că ar fi ars destul de puțin în soare. Pentru a crea un astfel de efect, se folosesc doar două nuanțe de vopsea din aceeași paletă de culori. Din acest motiv, se realizează o astfel de lumină naturală, la care aspiră multe fete.

Pentru a vizita maestrul pentru corectarea culorilor va trebui să fie foarte rar, de regulă, o dată la câteva luni. Dar nu vă faceți griji, deoarece părul va crește într-un ritm normal, dar ele vor părea naturale în același timp. Pentru femeile care au mai mult de 30% păr gri, este mai bine să ridici o altă tehnică, deoarece shatush-ul nu o va picta complet.

Balayazh

Următoarea tehnică, care este adesea folosită de maeștrii experimentați - balayazh. Este destul de specifică, deoarece implică o metodă neobișnuită de a aplica vopseaua. Hair stylistul ar trebui să perie curse strict vertical, funcționând astfel numai prin stratul superior. Datorită acestui fapt, acesta creează un efect la modă asupra părului care a ars ușor în soare.

Această culoare arată foarte frumoasă, blândă și naturală. Vă recomandăm să o faceți numai în cabina unui maestru absolvent, deoarece este imposibil să repetați acest lucru la domiciliu.

Evidențiind California

Acest tip de colorare este considerat cel mai bun dintre toate tehnicile care există astăzi. Atunci când aplicați evidențierea californiană, se utilizează o cerneală specială și folia sau hârtia termică nu sunt utilizate.

În ceea ce privește nuanțele, de cele mai multe ori comandantul amestecă mai multe tonuri, ceea ce, ca rezultat, se transformă fără probleme într-un altul. Arată foarte frumos, blând și natural. La urma urmei, trebuie să ne străduim în 2017.

"Bebilayts"

Tehnica "beilays" sau "sunbeams" este considerată a fi destul de nouă, însă în 2017 se folosește foarte des. Aceasta constă în luminarea parțială a mai multor fire care sunt situate mai aproape de capetele părului. Din această cauză se pare că părul este foarte ușor ars la soare. Foarte frumos, acest efect arată pe părul deschis, blond și maro deschis.

Modă evidențiază 2017 de fotografii

Atunci când alegeți o tehnică de vopsire, considerați întotdeauna că utilizarea fiecăruia dintre ele va avea un rezultat diferit asupra părului dumneavoastră. Prin urmare, nu vă grăbiți să luați o decizie și să vă gândiți la ce fel de evidențiere este mai potrivit pentru dvs.

Cum vă simțiți despre evidențierea și că faceți singur?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.