Modalități de a întări în mod independent unghiile unui mare număr. În această listă există măști de unghii care s-au dovedit deja și au fost folosite de ani de zile. Dar sunt acele ingrediente care sunt noi pentru femeile de moda moderne. Cu toate acestea, merită să încercați să vă completați punga de machiaj acasă cu noi instrumente utile.

Cele mai eficiente componente ale măștilor de unghii de casă sunt:

 • ulei de măsline;
 • suc de lamaie;
 • iod;
 • pastă de dinți;
 • ardei roșu;
 • sare;
 • ceară de albine;
 • plante medicinale (mușețel, rădăcină de brusture, sunătoare);
 • gelatină;
 • uleiuri esențiale și de bază și multe altele.

Uleiul de măsline și lamaie

Pentru a masca cu ulei au fost mai eficiente, acestea sunt recomandate pentru a fi încălzit la o temperatură de 40 de grade. Pentru formulările cu ulei de măsline, încălziți-o într-o baie de apă și adăugați puțin suc de lamaie. Dacă amestecul sa dovedit suficient, atunci puteți să vă scufundați complet unghiile.Dacă doriți să salvați agentul vindecător, atunci este suficient să lubrifiați cuie și să puneți mănuși de bumbac. Cel mai bine este să lăsați aplicația peste noapte. Uleiul de măsline poate fi înlocuit cu ulei de ricin.

Dacă este necesar tratament intensiv, procedura trebuie efectuată de 2 ori pe săptămână timp de 2 luni. Pentru profilaxie, este suficient 1 dată pe săptămână.

De asemenea, eficace este o mască hrănitoare de ulei de măsline, ouă și miere. Toate ingredientele sunt amestecate și unghiile sunt scufundate în masa rezultată timp de 20-40 de minute. Lucrarea acestei măști este vizibilă după a doua aplicație. Unghiile arata mai fluorescente si mai lucioase.

Tăvi de salină din delaminare

Cea mai populară remediu pentru fragilitate și delaminare a unghiilor până în ziua de azi rămâne o soluție salină puternică. În mod obișnuit, această procedură va întări placa și va face mai ușoară.

Pentru prepararea băii este necesar un castron mic de apă și sare de mare iodată. O alternativă ar fi sarea și iodul medical. Soluția ar trebui să fie puternică. Ar trebui să-ți lipsească degetele timp de 30 de minute, după care poți să-ți speli mâinile cu cremă. Un curs de zece zile cu proceduri zilnice este recomandat pentru tratamentul unghiilor. După aceasta, puteți face bai profilactice o dată pe săptămână.

Ceara de albine pentru unghii

Ceara de albine este un remediu eficient pentru a da elasticitatea unghiilor, pentru a reduce fragilitatea si pentru a exfolia placa. Pentru a pregăti masca, trebuie să topiți o cantitate mică de ceară într-o baie de apă. În masa rezultată adăugați câteva picături de ulei de piersici. Acest instrument necesită lubrifierea plăcii de unghii și o sesiune de auto-masaj scurtă. Flush nu este necesar. După o lună de proceduri regulate, puteți vedea îmbunătățiri evidente în ceea ce privește starea unghiilor și a pielii din jurul lor.

Suc de fructe de padure și decocții de ierburi

La domiciliu, este foarte ușor să faci măști pentru unghii din sucul de fructe de pădure. Această metodă vă permite să hrăniți unghiile slăbite cu vitamine, care în timp vor duce la o îmbunătățire a stării generale. Pentru procedura alege:

 • afine;
 • afine;
 • coacaze.

Sucul lor este frecat în plăcuță cu mișcări de masaj. Cursul trebuie să fie lung. Numai în acest caz va exista un efect din procedură.

Un decoct de ierburi folosite pentru băi. Colecția cuprinde:

 • musetel;
 • bumbac rădăcină;
 • sunătoare.

Broth este de a prepara mai mult, deci poate fi folosit pentru a clăti părul. Pentru decoctul de unghii se prepară într-un vas mic. Cuiele sunt scufundate în el timp de 30 de minute. Se recomandă repetarea procedurii de 2 ori pe săptămână.

Gelatină pentru întărirea plăcii unghiilor

Băile de gelatină au proprietăți de îngrijire mai degrabă. Ele sunt folosite pentru a întări unghiile și pentru a preveni fragilitatea. Gelatina trebuie amestecată într-un castron cu apă până când este complet dizolvată. Mâinile sunt scufundate în apă timp de 30 de minute. Această procedură poate fi repetată de până la 3 ori pe săptămână.

Mască cu piper roșu

Pentru creșterea unghiilor, puteți folosi proprietățile piperului roșu. Este un stimulent excelent și pe baza acestuia se pregătesc măști foarte eficiente. Principalul agent activ în compoziția piperului este capsaicina. Stimulează circulația sângelui, ceea ce accelerează creșterea plăcii unghiilor. Piperul este, de asemenea, bogat în vitamine și minerale.

Pentru a pregăti masca, amestecați o jumătate de lingură de pulbere de ardei roșu cu aceeași cantitate de cremă de mâini. Masa rezultată se aplică la unghii și se menține timp de 20 de minute. Spălați-vă cu suge nevoie de apă caldă. Această procedură se poate face doar o dată pe lună.

Mască de unghii cu pastă de dinți

Modul original de a vă transforma unghiile este de a folosi pasta de dinți ca parte a măștilor. Sarcina principală a acestor aplicații este de a albi plăcile de unghii prin analogie cu dinții.

Cea mai ușoară cale este să aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe unghii și să o periați. Pentru a spori efectul pasta pot fi ingrediente suplimentare:

 • suc de lamaie (2 linguri);
 • pasta de dinti (2 lingurite);
 • bicarbonat de sodiu (1 lingura).

În primul rând, sucul de lamaie este amestecat cu sifon până la spumă de masă.După ce se introduce această pastă. Amestecul rezultat se aplică la unghii și se incubează timp de 20 de minute. După spălarea cu apă caldă, trebuie să vă acoperiți unghiile cu cremă.

Mască de unghii cu iod

Iodul medical este extrem de util pentru unghii. Unele doamne au pus-o pe farfurie în forma sa pură. Dar alcoolul din compoziție poate usca unghiile și le poate determina să se exfolieze. Drumul este de a adăuga iod la măști de casă. Este suficient să amestecați 1 lingură de ulei de măsline și câteva picături de iod. Amestecul se încălzește ușor și se freacă în placa de unghii. Pentru o mai mare eficiență, puteți purta mănuși timp de 20 de minute.

Lămâie pentru unghii

Aplicarea sucului de lămâie pentru a crește și albi unghiile este cea mai simplă și cea mai eficientă metodă de îngrijire. Este suficient să tăiem o jumătate de lămâie mică și să-i înmuiam unghiile. După 10-15 minute, puteți spăla sucul și puteți răspândi mâinile cu cremă.

În plus față de albirea evidentă, lămâia conferă plăcii unghiilor numeroase vitamine și minerale din compoziția sa. Execuția regulată a unei astfel de proceduri într-o lună va da un rezultat evident.

Masti de unghii - aceasta modalitate simpla si eficienta de a mentine placa de unghii sanatoasa si frumoasa. O asemenea selecție largă de măști de casă vă va permite să le schimbați în mod regulat și să vă hrăniți cu unghiile cu toate substanțele necesare și utile.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.