Împărtășirea rezultatului unei călătorii într-un salon de unghii prin intermediul rețelelor sociale populare a devenit o tradiție pe care chiar și celebritățile nu sunt timide să le urmeze. Cu siguranță vor posta fotografii în profilurile lor Instagram cu o manichiură magnifică, care într-o clipă va deveni un exemplu pe care să-l urmăm. Care este diferența între manichiura stelelor și designul unghiilor de modă obișnuită? În revizuirea noastră, vom analiza cele mai curioase exemple de manichiură stea și vom afla o tehnică de artă neil pentru vedete domestice și străine.

Rihanna

Luminita si excentrica Rihanna adera la abordarea clasica a manichiurului, alegand culorile obisnuite si tehnicile traditionale - franceza, lumina lunii. De regulă, steaua efectuează unghii de artă într-o paletă de culori roșu sau tonuri nud pe unghiile false lungi.

Rita Ora

Rita Ora este un inventator extraordinar în ceea ce privește crearea unei manichiură neobișnuită și luminată.Poate combina mai multe nuanțe și 2-3 tehnici de execuție într-o singură unghii: dintr-un strat clasic monocromatic până la aplicații și învelitori de metal de volum. Adesea, Rita Ora își realizează propriul design pentru fiecare gălbenele. Acest design arată neobișnuit și foarte atrăgător.

Beyoncé

Abonații cântăreței populare au fost surprinși de dorința Beyonce de a efectua o manichiură acasă, dar ea a arătat că arta de unghii simplă ar putea face acest lucru. Manichiura lui Beyonce se desfășoară în tonuri naturale sub stilul celebrului geantă de mână de la Louis Vuitton.

Kim Kardashian

Epica diva preferă unghiile în culori pastelate liniștitoare, dar pe unghiile lungi, aproape ascuțite. Potrivit mai multor comentatori, aceasta este o modalitate ușoară de a porni vizual un inel de mărime impresionant.

Lily allen

Lily este un mare fan al genului fotografiei de unghii. Privind prin fotografia din profilul Instagram, esti surprins de fantezia nelimitata a lui Lily Allen. Prin urmare, dacă nu știți unde să desenați idei pentru o nouă artă de unghii, să vă abonați cu îndrăzneală la Lily, ea va fi cu siguranță capabilă să vină cu ceva nou și neobișnuit. În galeria stelei puteți găsi o manichiură cu portrete de muzicieni celebri, personaje de desene animate, pietre prețioase și alte decorațiuni originale.

Cara Delevingne

În toate sferele vieții rebelilor, Cara Delevingne preferă o abordare neobișnuită a huliganilor. Steaua nu a ocolit o manichiură, care deseori are culori aurite, cu sloganuri elocvente. Regulile stricte ale podiumului obligă Cara Delevingne să efectueze o manichiură neutră, prin urmare, în arta zilnică de unghii, steaua reușește cu succes cu timpul pierdut.

Chloe Moretz

Privind prin arta de unghii, Chloe Moretz ajunge la concluzia că steaua nu a decis încă o manichiură pe care o iubește. Poate că vrea să încerce cât mai multe opțiuni de artă de unghii posibil pentru a decide în cele din urmă care se potrivește cu ea. Astăzi, Chloe realizează manichiură colorată în pastelate cu efect tweed, iar mâine vedem o artă de unghii cu dungi de contrast și desene pop art.

Jesse jay

O stea care îi place să experimenteze cu designul unghiilor. Jesse Jay se simte foarte frumos între manichiura reținută și sfidătoare, astfel încât designul cu imitația găurilor din unghii este diluat cu nuanțe liniștitoare de lacuri.

Kesha

Singerul Kesh iubește arta șocantă și originală. Chiar dacă manichiura este făcută într-o haină pastelă, atunci este necesară o perforare a unghiilor. Steaua își aduce desenele la epopee cu ajutorul bijuteriilor de aur pe plăcile unghiilor.

Kylie Jenner

Kylie Jenner nu-i place volumul și designul bogat. Mai mult decât o stea este capabil de unghii lungi cu nuante de acid.

Alexa chang

Alexa Chung, în ciuda nebuniei pentru unghii lungi, demonstrează unghiile scurte îngrijite, cu un design popular și recunoscut, care simulează cerul de noapte.

Vanessa hudgens

Vanessa preferă aurul. O mulțime de aur. Chiar și vârfurile unghiilor sunt acoperite cu acest material prețios. În mod deosebit impresionant este designul cu un strat neobișnuit de ornamente din metale prețioase de o nuanță similară.

Manichiura stelelor rusești: idei neobișnuite și strălucitoare

Stelele rusesti nu sunt mai putin predispuse la manichiura febra decat omologii lor occidentali. La fiecare ocazie, posta optiuni elegant manichiura pe profilurile de mass-media sociale pe care doresc sa le impartaseasca cu abonatii.

Victoria Ooh!

Victoria alege nuante naturale proaspete pentru arta ei unghii. Judecând după fotografiile de pe Instagram, tehnica favorită a lui Victoria Boni este o manichiură de lună care prelungește vizual unghiile scurte.

Lera Kudryavtseva

Lera Kudryavtseva preferă gălbenele de lungime naturală, cu formă rotunjită. Pentru manichiura, Lera folosește un strat monocromatic în culori saturate și luminoase.

Nyusha

În grafica încărcată a cântărețului Nyusha, elementul "vizitarea manichiuristului" nu apare adesea, așa că preferă unghiile naturale și naturale, ceea ce este potrivit în orice situație, atât pe scenă, cât și pe o petrecere de stea.

Anastasia Volochkova

Cele mai recente fotografii ale Instagram arată că o primă balerină, o cântăreață și o actriță preferă o haină franceză albă clasică pe unghii dreptunghiulare alungite.

Olga Buzova

Prezentatorul TV preferă o artă de unghii care nu este prea emaciată și care atrage ochii. Olga Buzova consideră nuanțele clasice nud și unghiile ușor alungite ca fiind cea mai bună opțiune pentru ea însăși.

Polina Gagarina

În ceea ce privește decorarea și decorarea unghiilor, Polina Gagarina este un farmec minunat. Ea completează manichiura solidă cu un număr mare de inele, o brățară cu ceas, farmece.

Ksenia Borodina

Fotografii recente din contul lui Ksenia Borodina indică faptul că bine-cunoscutul prezentator de televiziune a plăcut designul care combină două tendințe simultan - manichiura cu moon și franceză. Unghiile de nail art sunt adesea interpretate in alb delicat si roz.

Vera Brezhnev

În contul ei în rețelele sociale, Vera Brezhneva admite că preferă nuanțele delicate naturale ale lacurilor. În același timp, steaua nu folosește acoperire populară și durabilă, dar folosește un mijloc inovator și sigur de Vinylux. Învelișul păstrează unghiile timp de cel mult 7 zile și arată uimitor.

După cum puteți vedea, vedetele celebre ale lumii aleg aceleași metode de decorare a unghiilor ca și femeile simple de modă. Puteți repeta cu succes manichiura stea pe unghiile tale.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.