Printre toate tendințele tendințelor în manichiură, designul cu trandafiri ocupă un loc special. Aceasta este o artă de unghii cu adevărat sofisticată, elegantă și elegantă, care este potrivită pentru aproape orice ocazie. Trandafiri arata grozav in desene sau modele cu diferite nuante si texturi. În orice spectacol, această floare pare neobișnuită. Dacă adăugați pietre, nisip acrilic, pietre conice pentru o astfel de artă de unghii, designul va deveni mult mai luminos și mai atractiv.

Potrivit psihologilor, manichiura cu trandafiri este aleasa de doamnele de sine încrezatoare, care doresc o auto-imbunatatire si stabilitate. Cu toate acestea, designul cu trandafiri poate fi văzut atât pe fete tinere, cât și pe femei mai în vârstă.

Manichiura cu trandafiri: ce simbolizeaza nuantele din manichiura cu flori

Ce înseamnă trandafirii în manichiură, ne-am dat seama, rămâne să explicăm cum paleta de culori a manichiurului tău va afecta modul în care vei fi perceput de ceilalți.

  • Trandafiri roșii - simbolizează strălucirea, încrederea, pasiunea și dragostea.Orice nuanță de roșu vă diversifică manichiura, făcând-o mai vizibilă. Psihologii cred că trandafirii roșii reprezintă o femeie încrezătoare. O manichiura cu trandafiri rosii va fi cea mai buna solutie daca preferati sa fiti centrul atentiei.
  • roz, cremă, culoare roșie - această soluție va adăuga timiditatea designului, arată copilăresc drăguț și timid. Mai des, un astfel de design este ales de fete tinere și adolescenți care doresc să sublinieze frumusețea și tineretul lor.

  • trandafiri albi - florile albe simbolizează seninătate, puritate și liniște. Acesta este un design tradițional pentru o sărbătoare de nuntă. Trandafiri albe deosebit de frumosi si avantajati arata in combinatie cu pietrele miniature interspersate.
  • trandafiri albastru sau albastru - aceste nuante nobile si regale arata grozav pe unghiile tuturor modelelor de moda
  • galben, verde deschis, trandafiri portocalii - o manichiură pentru o lungă perioadă de timp vă va percepe cu energie și pozitivă. În special atractive sunt trandafiri galbeni, ca și cum ar fi sărutat de soare și starea de spirit optimistă.

Manichiura rosie cu trandafiri

Trandafiri sunt aproape întotdeauna asociate cu o culoare roșie bogată, motiv pentru care această umbră este cel mai des folosit pentru designul unghiilor. În plus, trandafiri în culoare stacojie arata mult mai atractiv.

Manichiura rosie poate fi realizata in mai multe moduri:

  • trandafiri roșii pe un fundal alb
  • trandafiri albi pe fundal roșu

În orice spectacol, un duet de roșu și alb arată nobil și elegant. Un astfel de design este rar fără bijuterii sub formă de pietre, argint sau praf de aur. Trandafiri voluminoși, realizați cu un top transparent și nisip acrilic, arată superb.

Manichiura neagra cu trandafiri

Manichiura neagră clasică este ușor de reîmprospătat cu câteva muguri de trandafiri roșii, roz sau albi. Acest design arată mai mult decât aristocratic și nobil. De aceea, o manichiură întunecată cu trandafiri este mai des aleasă de doamne mature, femei de afaceri și doar fete care preferă arta de unghii strictă.

Pentru a crea un design neagră cu trandafiri, este de preferat să folosiți lac lucios, pentru imaginea trandafirilor - autocolante, glisante, ștampile.

Manichiură elegantă cu trandafiri

Ideea de manichiură multicoloră a fost împrumutată de la maistrii de unghii de la șalurile Pavloposad, celebre pentru modelele lor bogate, strălucitoare și colorate. Amintiți-vă cât de arătoși aratau eșarfe și stoles cu flori și încercați să desenați o astfel de imagine pe unghiile voastre.

În centrul designului multicolor cu trandafiri se găsesc nuanțe pastelate, pentru a desena modelul se folosesc nuanțe albastre și burgunde. Jucați cu combinații, dar utilizați numai 2-3 nuanțe. De exemplu, faceți 3 din 5 cuie neutre, vopsiți-le în nuanțe delicate, acoperiți cuiele rămase cu un lac întunecat monocrom.

O opțiune sigură - o manichiură cu o bază albă și trandafiri în stilul "pastel". Acest design va da proprietarului său o natură romantică și modestă. În timpul verii, pentru desenarea culorilor, utilizați nuanțe verzi și galbene.

Manichiură franceză elegantă cu trandafiri

Această combinație este considerată cea mai armonioasă în arta unghiilor. Jacheta de servicii foarte drăguță și nobilă se întâlnește fără probleme cu trandafiri delicate. În versiunea clasică, linia "zâmbetului" este desenată pe unghii, iar restul spațiului este umplut cu culori originale și strălucitoare.

Vorbind despre franceză cu trandafiri, vă sugerăm să experimentați cât de multă fantezie este de ajuns. Combina trandafiri cu modele geometrice, o imagine a Turnului Eiffel, colibri miniaturale, inscripții și alte desene simple și ușoare. Principalul lucru este că întregul design este supus paletei de culori generale, nu au existat accente evidente și atrăgătoare, texturi incompatibile.

Cum de a crea o manichiură elegantă cu trandafiri

Trandafiri, spre deosebire de alte flori, sunt foarte complexe în design. Desenul trandafirului perfect și frumos nu este ușor, mai ales dacă nu aveți abilități artistice. Pentru a salva astfel de fashionistas vin glisante, autocolante gata, șabloane, ștampile.Utilizați aceste "ajutoare" și puteți face cu ușurință o manichiură elegantă și luminată cu trandafiri.

O atenție specială în designul cu trandafiri merită unghia de artă cu culori voluminoase și texturate. Trandafirii merită să fie atent desenate, acordând o atenție maximă reliefului petalelor și tranzițiilor dintre ele. Maeștrii profesioniști folosesc pentru acest nisip acrilic, pastă groasă de gel de diferite nuanțe. Deci designul este mai nobil și mai bogat.

Manichiura 2019 cu trandafiri: o colectie de idei de fotografie stilate

Mănăstirile profesionale și femeile simple de modă nu încetă să experimenteze o manichiură cu trandafiri, considerând întruparea nobilimii și aristocrației. Vă oferim o colecție de idei originale și elegante cu "regina florilor".

Manichiura cu trandafiri, în ciuda execuției complexe, atrage din ce în ce mai mult atenția fetelor și a femeilor în vârstă. Acesta este un design care nu cunoaște limite și îmbunătățește cu fiecare anotimp. Potrivit lui Stephen Alivera, principalul stilist al companiei Redmond, fiecare femeie trebuie să aibă o manichiură cu trandafiri pentru a se îndrăgosti de acest design elegant și elegant pentru totdeauna.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.