Cuprins:

 1. Idei de manichiură multi-colorată
 2. Pastel manichiura
 3. Manichiură luminată
 4. Proiectare cu gradient
 5. Machiaj mat
 6. Design francez
 7. Manichiură cu pulbere acrilică
 8. Manichiura de marmeladă

Manichiura multi-color a devenit populară în mare parte datorită versatilității sale. Este ușor să ridici haine și accesorii pentru el, se potrivește chiar și în cel mai strict cod de îmbrăcăminte.

Manichiura multi-color nu este neapărat un design strălucitor și atrăgător în culori irizate. El poate să arate elegant și feminin, cu ajutorul tonurilor liniștite. Marele plus al unei manichiuri multi-colorate este că o poți face singur.

Oferă polish cu gel de manichiură în mai multe culori

Manichiura multi-color este foarte diversă în ceea ce privește paleta de culori. Acestea pot fi nuante luminoase, utilizate în principal pentru designul de vară, sau tonuri armonioase de liniște: gri, albastru, verde, care vor fi potrivite în stilul de afaceri.Indiferent de felul de manichiură multi-color pe care o alegeți, merită să vă amintiți despre câteva caracteristici ale acestui design:

 • într-o manichiură multi-colorată puteți combina nu mai mult de 4 nuanțe. Puteți folosi orice ton: pastel, neon, suculent, contrast.
 • o manichiură multi-colorată se realizează în două moduri principale: vopsirea fiecărui cui într-o culoare separată sau o combinație de mai multe nuanțe pe o placă de unghii
 • manichiura multi-color nu are nevoie de decoratie suplimentara, insa pietrele, paietele, paietele nu vor fi inutile

Manichiură elegantă multicoloră în culori pastelate.

Pastel paleta de culori este "favoritul" majoritatii fashionistas. O varietate de nuanțe vă permite să creați sute de artă de unghii originale, incluzând mai multe culori. Efectuând un design multicolor, merită să aderați la o combinație de culori moderată. Într-o astfel de manichiură nu există loc pentru accente strălucitoare, culorile ar trebui să se completeze reciproc.

Nuanța principală a manichiurii pastelate este considerată a fi lapte sau alb. Pentru el sunt selectate celelalte tonuri: nuanțe albastre, nude, roz, măsline și altele.

Manichiură colorată de vară în culori vii

Poate că o manichiură multi-colorată a fost creată pentru prima oară în vară, când natura însăși sugera nuanțe pentru fete pentru designul unghiilor. Utilizarea oricărei culori în manichiură este plictisitoare, astfel că unghiile au fost decorate odată cu toate nuanțele care au fost găsite în punga cosmetică.

Culorile din design ar trebui să fie selectate în funcție de combinația de nuanțe. Dacă acesta este un design de vară, utilizați culorile primare ale curcubeului. Dacă doriți să realizați unghii pur și simplu atractive în culori strălucitoare, utilizați 2-4 nuanțe: roșu, albastru, violet, galben și altele.

Manichiură multicoloră cu gradient

Ombre manichiura poate fi numita o versiune clasica a unui design multi-colorat. Mai multe nuanțe sunt așezate pe un unghi, care sunt în armonie unul cu celălalt. Opțiunea cea mai simplă pentru o manichiură de ombra este de a combina albul cu oricare alta. Arta unghiilor mai complexă include până la 4 nuanțe.

Nu este recomandat să folosiți ombra în manichiură pentru mai mult de 4 nuanțe în același timp, în special pe unghiile scurte.

Mata manichiura multicolore

Haze conferă manichiurii un farmec deosebit. Designul devine delicat și feminin. Această proprietate a manichiurii matte implică utilizarea unor nuanțe moderate calme. În primul rând, sunt nuanțe pastelate.

Manichiura multi-colorată mată se realizează prin desenarea unei culori separate pe fiecare unghiu sau prin aplicarea mai multor tonuri pe unghii. Principiul combinării nuanțelor funcționează și aici. Alegeți tonuri similare în culoare, de exemplu, câteva nuanțe de albastru, mai deschise și mai întunecate.

Manichiură franceză multicolore

Combinația dintre tehnici și texturi pare întotdeauna interesantă și elegantă. Completați jacheta clasică cu elemente colorate și va arăta mult mai atractivă.

Diferite nuanțe sunt folosite pentru a desena un "zâmbet" francez sau pentru a umple întregul spațiu al plăcii unghiilor. Pentru o haină, nuanțele luminoase sunt cel mai adesea folosite cu o tranziție a culorii într-un cui sau pe întregul braț. Dacă decideți să pictați un "zâmbet" cu toate culorile curcubeului, atunci restul spațiului unghiilor trebuie lăsat necolorat sau acoperit cu poloneză de culoare albă. Accentul în acest design ar trebui să fie doar unul și aceasta este o linie "zâmbet" multi-colorată.

Manichiură multicolore cu pulbere acrilică

Nuantele de acrilic sunt suficiente pentru a crea arta originala de unghii in diferite culori. Principiul de a crea o astfel de manichiură nu diferă de tehnica obișnuită de aplicare a lacurilor multicolore. Pudra acrilică ajută la crearea unei manichiuri uimitoare de iarnă. Este de preferat utilizarea nuanțelor tematice de iarnă: alb, albastru, roz. Modelele tiparite pe unghii cu pulbere multicolor arata interesant. În exterior, seamănă cu pete înghețate pe ferestre.

Pulberea acrilică poate fi folosită și în arta de nailă de vară. Utilizați-l pentru a accentua decorul floral și curcubeu.Interesant arata nail art cu imitație de nisip, textura de acrilic vă permite să faceți acest lucru.

Manichiură de marmaladă multicoloră

Melanjul, marmelada sau zaharul pentru unghii este o colectie de cristale mici de nisip plat care arata ca mici confetti. Ele pot fi monofonice sau constau din mai multe culori. Datorită texturii speciale, ele arată excelent pe unghii, strălucire interesantă și strălucire.

Pentru o manichiură multi-color, selectați melanjul de mai multe nuanțe, respectiv. Principiul de lucru cu melanjul este similar cu pulberea acrilică. Se aplică pe un strat lipicios de polizoare de gel și, dacă se dorește, se fixează cu un strat superior.

În funcție de imaginea dvs., creați un design cu melanj pe fiecare cui sau accentuați zahărul numai cu degetul inelului. Paleta melanjului este de asemenea selectată în funcție de situație. Pentru sărbătorile de vară, puteți folosi întreaga varietate de nuanțe de melanj, pentru stilul de birou, limitați-vă la o culoare albastru, violet, de culoare burgundă.

Manichiura multi-color este o soluție universală pentru orice imagine, stil și vârstă. În plus, unghii de diferite nuanțe astăzi la vârf de popularitate. Cu o manichiură colorată, veți arăta mereu elegant și atractiv.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.