Când doriți să aduceți culori luminoase și o bună dispoziție în viața voastră, începeți cu o manichiură. Conservatorii cu siguranță nu vor aprecia o astfel de idee, dar cei care sunt nebuni în privința designului neobișnuit se vor bucura cu siguranță de nebunia fructelor. Un astfel de model este deosebit de relevant în sezonul de vară, dar dacă doriți, poate fi realizat în orice moment al anului. Principalul lucru este de a combina nuanțe potrivite, astfel încât manichiura întreg arata armonios.

Manichiură cu fructe

După cum sa menționat mai sus, acest design este adesea deosebit de strălucitor, atrăgător și întotdeauna atrage atenția. Multe fete o folosesc ca un accent într-o imagine monocromă. Însă această idee depinde în mare măsură de nuanțele selectate. Soluția cea mai optimă ar fi o bază neutră ca bază. Datorită acestei combinații de desen pe unghii va fi și mai alocat. Cu toate acestea, această regulă nu este întotdeauna respectată.În unele cazuri, vrăjitorii folosesc în mod specific nuanțe saturate atât pentru fundalul principal, cât și pentru designul propriu-zis. Totuși, rețineți că este foarte important să se respecte măsura în aplicarea acestor tonuri.

În ceea ce privește decorul suplimentar sub formă de pietre, paiete și alte elemente, acestea nu sunt practic utilizate. De fapt, designul în sine este destul de activ. Prin urmare, decorul va arăta puțin ridicol, iar în unele cazuri chiar vulgar. Principalul lucru - pentru a se conforma măsurii, deoarece mâinile întotdeauna să acorde atenție.

Desigur, acest design nu este potrivit pentru a lucra cu un cod strict de îmbrăcăminte. Prin urmare, în acest caz, este mai bine să te uiți la alte opțiuni mai restrânse.

Manichiură cu fructe și fructe de pădure

Desigur, un master de unghii experimentat poate implementa cu ușurință oricare dintre ideile dvs. Dar dacă există dorința de a face un astfel de proiect de unul singur, atunci va trebui să faceți un mic efort. Pentru a începe, obțineți materialele necesare pentru creativitate și începeți să vă instruiți.

Pentru a face un desen de fructe, aveți nevoie cu siguranță o perie subțire, vopsele acrilice și o scobitoare. Cu puțină perseverență și foarte curând veți putea face un desen interesant. Principalul lucru este să-l securizi cu o haină de top, astfel încât să dureze câteva săptămâni.

Dacă sunteți în căutarea unei versiuni mai simple de a crea un model elegant, vă recomandăm să cumpărați autocolante speciale numite slider design. Sunt aplicate peste culoarea de bază și, de asemenea, fixate cu un strat de acoperire sau un lac transparent. Procesul în sine nu este deloc complicat și chiar și un începător se poate descurca. Există și glisiere pe bază de apă, adică înainte de a fi aplicate, ele ar trebui lăsate sub formă de doar câteva secunde. După aceea, desenul este scos din bază, transferat pe unghie și îndreptat pe suprafață cu un baston portocaliu. Și, bineînțeles, ar trebui să acopere cu siguranță partea de sus.

Cei care nu au talentul artistului, dar totuși doresc să pună în aplicare o astfel de manichiură la domiciliu, vă recomandăm să cumpărați modele fimo. Acestea sunt bastoane mici sub formă de creion, care sunt făcute din polimer. Este tăiat în plăci cât mai subțiri care sunt lipite pe unghii ca un decor. Apropo, este mai degraba sub forma de fructe si fructe de padure.

Un alt mod de a pune un stil de fructe elegant pe unghii este de a folosi o ștanțare. Cel mai adesea pe plăci există diferite fructe, inclusiv în dimensiuni. Prin urmare, nu este dificil să alegeți opțiunea potrivită. În ceea ce privește aplicația, este mai bine să exersați mai întâi modelul pe hârtie. Doar atunci când este clar, procedați la proiectarea unghiilor. Apropo, vrăjitorii de unghii recomandă o colorare după aplicare. Atunci fructul va fi mai realist.

Manichiură cu fructe: fotografii ale celor mai elegante idei

Manichiura cu fructe poate să arate complet diferită. Totul depinde de umbra ales, precum și de modelul de fructe sau fructe de padure. Prin urmare, analizați întotdeauna dulapul și stilul în general, astfel încât totul să se potrivească bine împreună.

Designul căpșunilor este deosebit de popular cu fetele. El adaugă o imagine de flirt la imagine și mereu arată foarte frumos. Cel mai adesea este combinată cu nuanțe întunecate de lac. De exemplu, cu contrast burgund, cireș sau alb. Același lucru este valabil și pentru desenarea cireșelor sau a cireșelor. În general, ele sunt destul de reținute, dar în același timp incredibil de frumoase.

Ventilatoare de culori vii recomandă să se uite la imaginea de kiwi. Pare întotdeauna foarte luminos pe unghii și este o decorare elegantă a imaginii.

Apropo, desenele de citrice au devenit deosebit de relevante în acest an. Aceasta este o opțiune ideală pentru sezonul de vară, deoarece în această perioadă totul este plin de culori luminoase. Prin urmare, lămâi, grapefruit și portocale, nu numai în secțiune, dar și întregi completează perfect designul unghiilor moderne. În ceea ce privește culoarea de bază, poate fi ales neutru sau la fel de saturat ca și pictura decorativă.

Imaginea unei lamaie, ananas și banană este adesea făcută pe fundal neutru. Faptul este că aceste fructe sunt ele însele suficient de luminoase, astfel încât acestea vor arăta mult mai atractive în nuanțe mai rezervate. Cu toate acestea, alte opțiuni rămân valabile. Principalul lucru este că acestea sunt bine combinate în saturație.

Fructele exotice arată deosebit de interesant și neobișnuit pe unghii. De exemplu, fructul pasiunii, rambutanul, papaya și altele. Adesea sunt strălucitoare, arată neobișnuit și, din acest motiv, atrag atenția asupra lor înșiși.

Dintre soiuri, poate fi dificil să alegeți cea mai potrivită opțiune. În acest caz, vă sugerăm să alegeți o combinație de mai multe fructe. Astfel, pe fiecare cui se va arăta un fruct diferit. Sunt de acord, arată proaspăt și modern.

După cum puteți vedea, pentru a face un frumos design de unghii cu fructe nu trebuie neapărat să aibă aptitudini speciale și materiale scumpe. Obțineți cele mai necesare și începeți experimentele. Asigurați-vă că rezultatul vă va surprinde.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.