Destul de des, proprietarii de băi mici sunt supărați de faptul că nu au ocazia să le aranjeze într-un mod original, elegant și practic. Aceasta este cea mai mare concepție greșită, deoarece există multe modalități de a transforma o baie compactă într-o cameră atractivă și funcțională. Având în vedere posibilitățile moderne și disponibilitatea unei game largi de materiale, puteți implementa cele mai curajoase decizii de proiectare.

Idei originale: baie mică cu toaletă

Cea mai bună soluție poate fi considerată combinarea unei băi cu toaletă. În absența unei partiții interioare, va fi posibilă extinderea semnificativă a zonei și găsirea unui spațiu suplimentar pentru aparatele sanitare, echipamente și articole de mobilier.

În cazul în care baia este deja combinată inițial, costurile fizice și financiare vor fi mult mai mici.Pentru un aranjament de înaltă calitate, cu succes a unei astfel de camere, puteți folosi câteva trucuri:
• Fiecare centimetru de spațiu trebuie folosit cu un beneficiu maxim.
• Pentru depozitarea obiectelor mici puteți oferi dulapuri de perete cu oglinzi și un număr mare de rafturi.
• În locul unui suport sub chiuvetă, puteți instala o mașină de spălat și montați chiuveta puțin mai mult decât de obicei.
• Cele mai populare pentru toaletele combinate miniaturale sunt considerate versiuni unghiulare ale chiuvetei, dușului, toaletei.
• Materialele și culorile trebuie folosite într-o singură paletă, combinând toate zonele și făcând zona liberă vizual.

Produsele pentru finisarea unei băi combinate mici trebuie selectate pe baza caracteristicilor camerei. Nu numai că într-o astfel de încăpere vor fi observate în mod constant schimbări clare ale temperaturii și umidității ridicate, iar cerințele de igienă vor fi deosebit de stricte. Alegeți din stilurile moderne, puteți profita de direcții precum minimalism, țară, loft, stiluri scandinave și japoneze, clasice, retro sau moderne.

În ceea ce privește echipamentul sanitar-tehnic, în 2018, o atenție deosebită se acordă inovațiilor originale inerente stilului modern. Din ce în ce mai mult, designerii încep să refuze țiglă ca material de finisare. Culori monocromatice pline de culoare și design interior "sub sufragerie", cu unele tipuri de mobilier care anterior nu s-ar fi gândit să pună într-o cameră similară.

Designul la modă al unei băi mici pentru fiecare gust: unghiular, cu o cabină și alte opțiuni

Una dintre cele mai frecvente probleme în clădirile cu apartamente sunt băile mici, care nu au fost greu de reparait în moduri cele mai uzuale. În zilele noastre, tendințele de design de modă ajută la aranjarea acestor 3-4 metri, cu un gust și confort, astfel încât a fi în cameră devine o adevărată plăcere. Colectând cu ușurință materiale de finisare, mobilier, instalații sanitare, puteți crea oază pentru o ședere confortabilă.

Toate materialele pentru finisare ar trebui să se distingă prin creșterea rezistenței la umiditate și schimbări de temperatură. Cele mai populare opțiuni în această privință includ pictura, panouri din plastic, plăci ceramice, tapet impermeabil sau piatră artificială. Pentru plafon, există două opțiuni - vopsirea obișnuită cu un buget minim sau un film stretch cu efect oglindit, cu posibilități financiare mai mari.

Din ce în ce mai mulți experți recomandă înlocuirea dușului de baie. Acum puteți găsi o mulțime de astfel de produse - principalul lucru este să alegeți cea mai bună opțiune pentru cost, dimensiune, scop. Iubitorii de romantism și o ședere îndelungată în apă sunt sfătuiți să se ocupe de cabine echipate cu tigăi confortabile adânci cu un jacuzzi. Ventilația suplimentară asupra dușului va ajuta la scăderea rapidă a umidității excesive și a condensului. În plus, un mare avantaj al unor astfel de accesorii moderne poate fi numit economisirea apei.

Design de baie combinat cu succes

Într-o cameră mică, uneori este dificil să alegeți instalații sanitare sau mobilier. Prin urmare, în unele cazuri, designul unei băi combinate poate fi un format ideal pentru amenajarea acestei încăperi. Printre avantajele acestor opțiuni se numără posibilitățile de zonare practice ale zonei, libertatea de alegere a stilului și soluțiile de proiectare. În mod semnificativ simplificat aspectul utilităților, lucrările de finisare se efectuează într-un mod mai economic.

Dezvoltarea designului și planificarea spațială adecvată necesită luarea în considerare a câtorva factori importanți. Rezultatul final poate fi afectat de spațiul de podea și de caracteristicile sale funcționale, stilul de design și tendințele modei.

Care ar putea fi designul băii în Hrușciov și modul cel mai bun de dotare?

Baia combinată din Hrușciov este o cameră în miniatură cu un spațiu destul de limitat. Este dificil să se aranjeze toate mobilierul și echipamentul necesar.În vechiul fond de locuințe, zona toaletelor este adesea mai mică de 3 metri pătrați, astfel încât partiția este adesea eliminată astfel încât să poată fi amenajată o baie modernă decentă.

Pentru ca o baie mică să fie confortabilă și cât mai funcțională posibil, este important să se aranjeze în conformitate cu toate cerințele normelor sanitare și preferințele personale ale proprietarilor. Tendințele de modă în designul interior al camerei includ:
1. Accenturi elegante bazate pe modele geometrice.
2. Utilizarea unui număr limitat de culori - nu mai mult de trei nuanțe.
3. Prezența unor accesorii neobișnuite, articole, suplimente.
4. Prezența mobilierului multifuncțional încorporat.
5. Utilizarea activă a detaliilor de sticlă și oglindă în interior.

În 2018, pentru o baie mică din Hrușciov, accesoriile elegante din piatră naturală sau din lemn sunt considerate relevante. Modă tendință poate fi numit prezența chiuvete originale și mobilier din diferite tipuri de lemn.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.