Modelele trendurilor pot fi tratate diferit, dar este imposibil să nu le asculți. La urma urmei, ceea ce a fost relevant anul trecut este acum uitat. Prin urmare, este foarte important să fim conștienți de toate inovațiile industriei de frumusețe pentru a crea nu numai frumos, dar și actual, machiajul din 2017.

Tendințe de machiaj 2017

În ciuda faptului că spectacolele de modă au fost prezentate mai degrabă neobișnuite, opțiuni de machiaj îndrăznețe, designerii oferă libertate completă de alegere. Mai mult, în opinia lor, machiajul cu tehnica clasică, cu detalii actuale bazate pe tendințele actuale ar fi ideal.

De asemenea, este foarte important să fii creativ în aplicarea cosmeticelor, luând în considerare nu numai caracteristicile individuale, ci și preferințele personale. Prin urmare, fiți puțin mai curajoși și, în nici un caz, nu vă fie frică să experimentați.

Piele cu efect de strălucire

Cel mai recent, tendința a fost considerată o față mată netedă, astfel încât au scăpat de strălucire prin orice mijloace, inclusiv prin folosirea șervețelelor de șpaclu și a pudrei.Dar în domeniul frumuseții, totul se schimbă destul de repede și sănătoasă, pielea umedă cu o strălucire naturală este acum în vogă.

Acest efect vă permite să subliniați naturalitatea, frumusețea naturală și îngrijirea. Un machiaj ușor este perfect pentru viața de zi cu zi și serile romantice. Puteți adăuga o astfel de strălucire cu ajutorul unui semnalizator, dar este foarte important să nu exagerați, astfel încât machiajul să nu fie prea strălucitor. Dacă doriți, puteți face câteva accente vizibile: aplicați rimelul pe genele dvs. și faceți buzele mată ruj sau luciu.

Machiaj nud

Piele naturală și bine îngrijită - aceasta va fi relevantă pe tot parcursul anului. Prin urmare, în show-urile de modă, multe modele arată ca și cum ar fi fost recent în vacanță, iar fața nu trebuie să aplice machiajul. Ochii strălucitori, genele luxuriante și buzele colorate - machiajul perfect pentru viața de zi cu zi.

Dar, în ciuda faptului că machiajul pare simplu, nu fiecare fată poate să o facă corect. În plus, se poate face numai cu piele bună și sprâncenele bine îngrijite. Acest efect nu este ușor de realizat, deci vă recomandăm să alegeți o fundație adecvată și alte mijloace pentru a ascunde roșeața.

În ceea ce privește sprancenele, mulți stilisti oferă să li se lase nuanțe naturale sau ușor. Când se realizează cele mai elementare, puteți acoperi pleoapele în mișcare cu umbre neutre și ridicați un ruj de o nuanță similară.

Smoky Eyes Effect

Clasic make-up în stilul Smokey Ace a fost popular pentru o lungă perioadă de timp și 2017 nu este o excepție. Cu toate acestea, acum nu este deloc necesar să se utilizeze nuanțe întunecate, deoarece tehnica este în mod constant îmbunătățită. Permiteți orice nuanțe potrivite pentru un anumit tip de culoare.

De asemenea, efectul de gradient se poate face nu numai pe direcție orizontală, ci și pe verticală. Dar, în ciuda lățimii de oportunități, majoritatea artiștilor de machiat folosesc nuanțe de culoare brună și gri, deoarece acestea par a fi cele mai avantajoase. Ruj din acest machiaj puteți alege absolut orice, pe baza preferințelor proprii.

Machiaj de machiaj

Săgețile sunt o tendință elegantă și la modă care câștigă inimile fetelor an după an. În ciuda faptului că, în primul rând, naturalețea va fi relevantă, în 2017, performanța luminată și agresivă este binevenită. Săgeți simple sau duble, îngroșate, opțiuni ridicate și multe altele au fost prezentate la show-urile de modă.

tendințele de machiaj 2017-2018

Săgețile în culori strălucitoare, în combinație cu nuanțele de culori saturate, par foarte neobișnuite și îndrăznețe. Această opțiune este ideală pentru fete deschise și vesele.

În ciuda faptului că acest machiaj pare foarte îndrăzneț, poate fi suplimentat nu numai cu un ruj neutru, dar și cu un ruj mai strălucitor.

Grafica machiaj

Mai recent, machiajul grafic a intrat rapid în modă. Consta in concisitate si detalii provocatoare. Se pare foarte neobișnuit și cu siguranță nu este potrivit pentru viața de zi cu zi.

Diverse benzi, lovituri negre de cărbune de-a lungul liniei sprâncenelor și alte elemente au o asemănare cu machiajul actorilor teatrului japonez. În plus față de opțiunea monocromă, un machiaj grafic în culoare este foarte frumos.

Efect metalic

O versiune elegantă și neobișnuită de machiaj în stil metalic ar putea fi văzută pe modele ale mai multor mărci din lume. Secvențele, umbrele metalice și strălucirea pe pleoape și pe buze arată foarte luminos. Acest machiaj va atrage cu siguranță atenția. Vă recomandăm să o alegeți ca un accent într-o imagine monocromă sau în combinație cu un costum luminos pentru o petrecere tematică.

Pentru a face make-up cu efectul "metalic" arata foarte la moda, trebuie să vă pregătiți mai întâi pentru aplicarea sa. Adică, chiar și tonul pielii și, dacă este necesar, corectarea feței

Machiaj de nunta 2017

Mirele sunt întotdeauna asociate cu sensibilitate, ușurință și eleganță. Pentru a crea o astfel de imagine, accentele întunecate nu sunt deloc necesare, deoarece în 2017 naturalețea rămâne relevantă. Prin urmare, machiajul ușor cu o piele netedă și strălucitoare - acesta este exact ceea ce ar trebui să alegeți.

Pentru a realiza acest efect va ajuta fundația densă și utilizarea de evidențiere. Umbrele sunt mai bine de ales în culori naturale, adică nuanțe maro, bej și albastru. Din moment ce sprancenele sunt acordate o atenție specială, ele pot fi, de asemenea, ușor accentuate și nuante de nevoie.

În ciuda tendințelor actuale, unele mirese încă se străduiesc pentru machiaj expresiv și luminos. În acest caz, soluția ideală ar fi să se concentreze pe buze sub formă de ruj luminoase sau lumină, săgeți subțiri pe pleoape.

Machiaj de moda 2017 fotografie

Culoarea roșie a machiajului este din ce în ce mai frecvent observată pe modele în timpul spectacolelor. Sunt de acord, pare foarte neobișnuit!

Multe tendințe diferite vă permit să alegeți machiajul potrivit pentru orice ocazie. Dar este important să ne amintim că fundația este încă o piele frumoasă, catifelată, cu efect "radiant". Asta este ceea ce atrage atenția în primul rând.

Esti experimentat cu make-up sau preferi nud clasic?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.