Visul fiecărei fete este păr frumos și sănătos. Dar pe drumul spre acest scop, mulți au unele dificultăți. Dacă întâmpinați o astfel de problemă, mai întâi trebuie să vă verificați starea de sănătate. Uneori, chiar din cauza lipsei de vitamine, calitatea părului suferă. De asemenea, este foarte important să tăiați sfaturi periodic și să faceți această procedură în zilele potrivite. De aceea vom lua în considerare calendarul lunar pentru anul 2018, care vă va ajuta să vă dezvoltați părul lung și luxos.

Sfaturi pentru tăierea părului

După cum se spune, dacă o femeie dorește să-și schimbe viața, începe cu o tunsoare. Adesea, acest lucru este adevărat, dar încă nu recomandă să luați astfel de decizii fără să vă gândiți. Încercați să cântăriți totul și abia apoi înscrieți-vă pentru o tunsoare. Alege cu grijă un maestru care îți va auzi dorințele în funcție de caracteristicile individuale.

Acordați atenție lunii când planificați o tunsoare. De exemplu, dacă doriți să creascăți părul mai repede, atunci este mai bine să aveți o tunsoare pe o lună în creștere. Cei care doresc ca părul lor să nu bea sau să nu mai cadă ar trebui să aleagă perioada de lună în scădere.

Tunsor lunar 2018

Puteți accelera creșterea părului sau întăriți rădăcinile cu ajutorul calendarului lunar. Acesta va ajuta la determinarea zilei optime pentru această procedură și vă va ajuta să obțineți rapid rezultatul dorit.

Ianuarie 2018

Desigur, pe 1 ianuarie, nu trebuie să vizitați un coafor, în special pentru schimbări dramatice. Potrivit astrologilor, chiar dacă sunteți încrezători în maestrul dvs., este mai bine să vă înscrieți în ziua următoare. Pentru acest ideal 2, 3 și 7 ianuarie. Aceste zile contribuie la creșterea părului nou și puternic.

Există, de asemenea, câteva zile care nu sunt absolut potrivite pentru tunsori. Acestea sunt 4, 10, 11 și 24 ianuarie. Datele rămase sunt considerate neutre, astfel încât modificarea lungimii nu afectează starea viitoare a părului.

Februarie 2018

În această lună, situația este similară celei precedente. Prima zi nu este potrivită pentru manipularea părului. Este mai bine să se dedice această zi îngrijirii lor sub formă de măști pentru întărire. Pentru cei care doresc să crească părul lung, vă recomandăm să planificați o călătorie la coafor în a doua jumătate a lunii.

Sunt favorabile 2, 22-24, 27 și 28 februarie. Aceste zile sunt potrivite pentru orice tunsori și coloranți. Dacă vreți să tăiați sfaturile puțin, atunci pentru aceasta puteți înregistra 11-13 februarie.

Martie 2018

Spre deosebire de lunile anterioare, luna martie este excelentă pentru experimentarea cu păr. Dar până la 5 numere este mai bine să nu vizitați salonul. Și în perioada 6 - 8 și 22 - 28 martie, puteți nu numai să tăiați, dar și să pictați bucle. Se crede că aceste date sunt cele mai favorabile în această lună.

Aprilie 2018

Cei care au planificat o tunsoare pentru luna aprilie sunt foarte norocoși. Faptul este că, indiferent de dată, părul va fi întărit și va fi ascultător. Dar daca doriti sa cresteti lungimea, asigurati-va ca finisati cate o luna luna viitoare. Cele mai potrivite zile pentru tunsori: 3 aprilie, 10, 25-28.

Mai 2018

Această lună este potrivită nu numai pentru tunsori, ci și pentru vopsirea, curlingul și procedurile de îngrijire. 1 și 2 sunt considerate favorabile, precum și perioada 15 - 23 mai. Aceste zile vă vor ajuta să vă faceți părul mai sănătos și mai puternic. În alte date, este mai bine să nu mergeți la coafor.

Iunie 2018

Prima lună de vară este destul de bogată, cu date potrivite pentru tăierea buclelor. În funcție de destinație, selectați data dorită pentru intrarea în salon. În ciuda faptului că la începutul lunii luna scade, tăierea în această perioadă nu va înrăutăți starea părului. Dar dacă doriți să obțineți creșterea lor, cel mai bine este 19 iunie. Nu mai puțin favorabile ar fi astfel de date: 4-6, 11-13, 18, 20, 26 și 27 iunie.

Iulie 2018

Iulie vă va mulțumi data mai puțin favorabilă. Potrivit astrologilor, este mai bine să planificați o excursie la salon pe numerele 4, 10 și 11. Un mic ras se incheie si incepe procesul de crestere a parului se va face, daca te inregistrezi la maestru in astfel de perioade: 16-20, precum si 23-28 iulie. Încercați să nu efectuați nicio manipulare la 6 iulie, 29 și 30 iulie.

August 2018

Pentru a îmbunătăți starea părului și pentru a accelera procesul de creștere, vă va ajuta să aplicați tunsul în astfel de zile: 4, 16 și 17 august. De asemenea, considerate favorabile sunt 7, 9, 14, 21-25, 30 august. Zilele rămase contribuie la o creștere mai lentă, deci încercați să planificați o excursie la coafor, ținând cont de calendarul lunar.

Septembrie 2018

Septembrie nu va fi o lună foarte favorabilă pentru experimentele cu păr. Este posibil să se taie puțin sfaturile la început, dar din moment ce luna va scădea în acest moment, nu ar trebui să așteptați o creștere intensă a părului după aceea. În acest scop, alegeți una dintre datele: 10, 13-18, precum și 23 septembrie.

Octombrie 2018

În această lună, puteți alege cu ușurință o dată potrivită pentru o tunsoare, care va afecta bine starea părului. Aceste date includ: 10, 12-16, 18 și 24 octombrie. Cei care suferă de păr excesiv de fragil și care doresc să-i întărească ar trebui să își reducă sfaturile la 1 sau 6 octombrie. Potrivit astrologilor, aceste date sunt considerate cele mai potrivite pentru astfel de scopuri. Recomandăm cu insistență să nu vă înscrieți pentru salonul din 23.

Noiembrie 2018

Vizitați salonul de înfrumusețare pentru a schimba tunsul cel mai bine în timpul lunii noi. În noiembrie 2018, această perioadă este așteptată pe 7 noiembrie.Prin urmare, în această zi, precum și în perioada următoare - este timpul să faceți o întâlnire cu comandantul. Favorabil va fi, de asemenea, 9 noiembrie, 13, 15 și 21. Cu toate acestea, dacă doriți să aveți o tunsoare în a 19-a zi, apoi amânați vizita și încercați să nu faceți nimic cu părul.

Decembrie 2018

Înainte de începutul noului an, este mai bine să nu se facă schimbări majore. Un pic puteți să faceți upgrade la tunsoare sau sfaturi 4, 5, 8, 11-14, 20 și 21 decembrie. Se crede că numărul 16 este mai bine să nu faceți nimic cu părul, pentru a nu face rău prea mult.

Când planificați o călătorie la coafor, încercați să acordați atenție ajustărilor de calendar lunar. O astfel de metodă simplă nu numai că va crește părul cu lungimea dorită, ci și îl va întări și îl va face mai sănătos.

Și cum vă simțiți despre calendarul lunar: urmați fazele lunii sau credeți că o astfel de abordare este superstiție?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.