Puțini oameni plătesc la data vizitei la coafor. Dar, potrivit experților, Luna poate influența starea noastră de sănătate și diverse evenimente din viață. Prin urmare, înscrierea într-un salon de înfrumusețare, verificați cu calendarul lunar.

Calendar lunar pentru tunsori și vopsire pentru iunie 2019

Când vă puteți tunde părul, vopsiți părul sau încercați o coafură nouă în iunie?

 • 1 iunie 2019. Pentru o tunsoare, prima zi de vară este o zi nefavorabilă. O astfel de procedură poate scurta viața. Așezați-vă părul astăzi într-o coadă de cală sau împletiți-o, deoarece energia negativă va fi atrasă de varianta liberă.
 • 2 iunie 2019. Momentul greșit de experimentat cu o tunsoare. Vopsirea vă va îmbunătăți starea de spirit. Pentru a crea o coafura noua este un moment bun. Părul va radia sănătatea și prospețimea.
 • 3 iunie 2019. Merită să așteptați un pic cu dorința de a avea o tunsoare. În caz contrar, starea părului se poate deteriora. Este permis colorarea cu basma sau henna. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea relațiilor cu oamenii și va întări structura părului. Coafura obișnuită va fi cea mai bună opțiune.Permul făcut astăzi nu va dura mult timp.
 • 4 iunie 2019. O zi favorabilă pentru experimentarea cu păr. În special, se referă la lungimea acestora. Repetați vechea imagine sau efectuați o nouă tunsoare. Aceste manipulări vor ajuta la îmbunătățirea sufletului și a corpului. Energia benefică a zilei va fi sporită de o coafură permanentă sau de o coafură spectaculoasă.
 • 5 iunie 2019. Pentru a schimba forma sau lungimea coafurii nu este momentul potrivit. Sănătatea psihică și fizică poate fi afectată negativ de o tunsoare. Nu este momentul potrivit pentru a experimenta culoarea. Coafura volumetrică poate îmbunătăți energia zilei.
 • 6 iunie 2019. Acest moment nu este potrivit pentru o tunsoare. Această procedură va duce la conflicte. Aceasta va ajuta la îmbunătățirea stării de spirit. Doar nu o face cu un străin. Parul va deveni mai ascultător și plin de viață din experimente cu stil și păr.
 • 7 iunie 2019. O zi bună pentru transfigurarea exterioară. Astăzi este doar necesar să faceți o tunsoare. Îmbunătățește starea de spirit și, de asemenea, o condiție de colorare a părului.
 • 8 iunie 2019. A crea o nouă tunsoare este o perioadă favorabilă. Va aduce noroc și emoții pozitive. Astăzi puteți lumina părul. Pentru coafuri de coafat și creativ acest lucru este un moment bun.
 • 9 iunie 2019. Zi proastă pentru tunsoare. Schimbările în forma coafurii și lungimea acesteia pot duce la depresie și stare de rău. Astăzi transformările de culoare radicală sunt nedorite. Coafuri de lumină în această zi sunt binevenite.
 • 10 iunie 2019. Este mai bine să vă abțineți de la o nouă tunsoare. Poți face colorări. Acordați atenție culorilor naturale. Bunăstarea ta se va îmbunătăți foarte mult. Panglici și părul colectat în această zi vor fi cele mai bune coafuri.
 • 11 iunie 2019. Accelerați creșterea părului și vindecați noua tuns. Evidențierea, tonarea și alte experimente cu colorare vor avea succes. Mai mult decît de obicei, țineți stilul complicat și coafurile.
 • 12 iunie 2019. Mult noroc vă va lăsa dacă astăzi vă lustruiți sfaturile părului sau vă tăiați părul. Are un efect negativ asupra condiției de colorare a părului. Mai bine în această zi, nu schimba umbra de bucle. Încrederea vă va oferi o formă actualizată de păr.
 • 13 iunie 2019. Nu faceți sfaturi lustruite și tunsoare. Acest lucru va preveni boala și va menține sănătatea normală. Tonurile naturale pentru colorare diluează negativul zilei. Faceți o curl simplu, dizolvați părul, este mai bine să refuzați coafurile complicate
 • 14 iunie 2019. O zi minunată de reducere a lungimii părului. Coloranții naturali și nuanțele bogate sunt potrivite pentru colorare. Starea de spirit de la acest lucru se îmbunătățește numai. Astăzi vor fi experimente de succes cu stil și păr.

 • 15 iunie 2019. Pentru a scurta lungimea părului, această zi nu reușește. Pentru binele sănătății dvs., refuzați această procedură. Când colorați, acordați atenție tonurilor naturale. Negativ poate atrage o culoare mai radicală. Aveți grijă de starea de sănătate și lăsați părul să se odihnească puțin de coafuri.
 • 16 iunie 2019. În acest moment nu ar trebui planificată nicio schimbare în aspect. Parul poate fi deteriorat prin experimente de culoare. Evidențiați firele, aceasta va actualiza imaginea.
 • 17 iunie 2019. Un timp nefavorabil pentru a vizita coaforul. Cauza unei stări proaste poate fi doar o tunsoare. Tonul de păr sau vopsirea acestora nu este recomandat. Din coafuri creative mai bine să renunți. Aceasta vă va salva starea psiho-emoțională.
 • 18 iunie 2019. Ziua nereușită pentru o vizită la coafor. Tunsul va avea un efect negativ asupra sănătății întregului corp. Nu este recomandat să actualizați chiar sfaturile părului, acest lucru vă va salva energia vitală. Hue nu merită, de asemenea, să se schimbe.
 • 19 iunie 2019. Este un moment prost pentru o tunsoare. Ziua este favorabilă pentru diferite stiluri și coafuri. Decocțiile pe bază de plante și măștile vor avea un efect bun asupra părului.
 • 20 iunie 2019. O zi minunată pentru a vizita un coafor. Orice manipulare va avea succes astăzi. Coloranții artificiali pot dăuna părului. Executați tratamente de wellness, experimentați cu părul.
 • 21 iunie 2019. Nu vă tăiați părul fără nevoie.Astfel de manipulări pot contribui la apariția unor kilograme în plus. Găsirea independenței financiare va contribui la culoarea nativă utilizată în vopsire. Ar fi potrivit perm sau coafura obișnuită.
 • 22 iunie 2019. Ușile pentru salonul de înfrumusețare sunt încă închise pentru dvs. Conflictul cu alții sau boala poate provoca o tunsoare. Focus atunci când pictați pe nuanțe naturale. Această abordare va contribui la îmbunătățirea generală a corpului. Coada coajelor nu merită să fie colectată.
 • 23 iunie 2019. O zi proastă pentru experimentarea cu păr. O tunsoare făcută astăzi poate provoca boli și poate întrerupe planurile. Coloranții financiari vă pot economisi coloranți cu coloranți naturali. Din această procedură, autoritatea din echipă va crește, de asemenea.
 • 24 iunie 2019. Pentru o zi de tuns potrivită. Părul tău va radia sănătatea. Vopsirea părului cu henna, puteți spori efectul vindecător.
 • 25 iunie 2019. O nouă tunsoare poate afecta negativ starea părului. Lăsați-o deoparte pentru o perioadă mai bună. Puteți să vă tentați părul și să-l vopsiți. Basma și henna vin la îndemână pentru tine în asta. Coafuri simplă îți convine cel mai bine.
 • 26 iunie 2019. Timp nereușit pentru o tunsoare. Pentru a nu suporta boli și probleme, refuzați această procedură. Schimbați culoarea părului dacă nu puteți găsi armonie în comunicare și nu aveți suficient noroc. Experimentați cu stilul și părul.
 • 27 iunie 2019. Anulați o vizită la coafor pentru o altă zi. Pentru a nu vă face rău, nu scurtați părul. Nu este recomandat să fie vopsit într-o culoare nouă - relațiile cu cei dragi se pot deteriora. Așteaptă o clipă cu buclă.
 • 28 iunie 2019. Opriți procedura de eliminare a capetelor și a tunsurilor. Schimbarea drastică a culorilor în acest moment nu merită. Opriți focalizarea pe culorile și tonurile naturale. Coafurile simple vor păstra aspectul lor mult timp.
 • 29 iunie 2019. Actualizarea tunsoarelor este o zi bună. Starea corpului și a sufletului va îmbunătăți scurtarea părului. Prietenii adevărați și asistenții fideli vor atrage evidențierea sau albirea părului.
 • 30 iunie 2019. O zi necorespunzătoare pentru o tunsoare. Numai colorarea va ajuta la îmbunătățirea energiei din această zi. Părul drept, colectat într-o coadă de cal, este cel mai potrivit ca o coafură. Nu este bine să mergeți și curling.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.