Pentru a face viața mai armonioasă, trebuie să o planificați. Un astfel de plan ar fi mai eficient dacă știți diferențele specifice ale unei zile de la alta. Contextul energetic al zilelor lunare în acest caz va fi decisiv.

1 decembrie (5-6 zile lunare)

Luna în creștere în Vărsător

Astăzi trebuie să acumulați informații. Nu are sens să încerci să sari peste cap. Este suficient să corectați greșelile din trecut și să finalizați afacerile actuale.

2 decembrie (6-7 zile lunare)

Luna în creștere în Vărsător

Astăzi, este foarte probabil ca deciziile importante importante să fie luate. Pot exista conflicte minore pe baza neînțelegerilor. În general, ziua este de succes și de succes.

3 decembrie (7-8 zile lunare)

Luna în creștere în Pesti

Astăzi, mintea refuză să se supună. Prin urmare, este mai bine să amâneți chestiuni importante și să începeți implementarea unor sarcini simple monotone. Dacă totuși trebuie să luați decizii importante, este mai bine să cereți sfatul unei persoane competente apropiate.

4 decembrie (8-9 zile lunare)

Luna în creștere în Pesti

Starea de spirit a acestei zile este în cea mai mare parte deprimată.Se pare că toate neajunsurile tale sunt vizibile pentru alții, ceea ce nu te caracterizează cu cea mai bună mână. Cel mai probabil acest sentiment este doar o iluzie. Este necesar să vă însufleți și să înțelegeți motivul pentru o astfel de bunăstare.

5 decembrie (9-10 zile lunare)

Luna în creștere în Pesti

Pasivitatea de azi va deveni un simbol al zilelor lunare. Nu vă bateți pe voi înșivă și încercați să depășiți lenea. Este mai bine să fii mai ferm în fapte și acțiuni și să mergi cu fluxul.

6 decembrie (10-11 zile lunare)

Luna în creștere în Berbec

Ziua va demonstra sentimentalismul și vulnerabilitatea. Dacă nu aveți puterea de a vă ascunde susceptibilitatea, este mai bine să vă retrageți de la oameni și să fiți singuri.

7 decembrie (11-12 zile lunare)

Luna în creștere în Berbec

Astăzi merită evaluat cu atenție cel mai apropiat cerc social Poate că va fi posibil să se detecteze cu ușurință printre un dusman apropiat. O astfel de "curățare" în relații poate fi combinată cu curățarea în jurul casei, care este, de asemenea, foarte eficient astăzi.

8 decembrie (12-13 zile lunare)

Luna în Taur

Ziua este potrivită pentru formare și dezvoltare profesională. Informațiile vor fi ușor de digerat, ceea ce va afecta ulterior salariile și creșterea carierei.

9 decembrie (13-14 zile lunare)

Luna în Taur

Aceste zile lunare vor fi pline de întâlniri și evenimente. Dar starea de spirit nu va fi sociabilă. Ar trebui să vă depășiți și să îndurați totul cu onoare. Drept urmare, astăzi banca purtătoare va fi completată cu noi cunoștințe utile.

10 decembrie (14-15 zile lunare)

Luna în Taur

Perioadă minunată de a dilua o perioadă plictisitoare cu ceva nou și luminos. Dacă într-adevăr vă duceți departe cu o afacere nouă, puteți conta pe rezultate fără precedent.

11 decembrie (15-16 zile lunare)

Luna în creștere în Gemeni

Astăzi vor aduce inspirație indivizilor creativi. Pentru oricine altcineva, va fi doar o zi fericită fără nici un motiv aparent. Astăzi, doar doriți să dați căldură și dragoste tuturor.

12 decembrie (16-17 zile lunare)

Luna plină în Gemeni

Dacă există probleme minore pe calea spre obiectiv, acestea pur și simplu nu ar trebui să fie observate. Apoi, obținerea rezultatului dorit va fi de două ori plăcută. Astăzi, se poate simți pe deplin armonie și integritate spirituală.

13 decembrie (17-18 zile lunare)

Luna în Lună în Cancer

Ziua va fi plină de surprize plăcute. Ei vor fi încântați nu numai să primească, ci și să se organizeze pentru alții. În cazul în care ziua se dovedește a fi plictisitoare, va fi simțită în mod deosebit luminos. Prin urmare, merită să încercăm să diluăm monotonia perioadei curente.

14 decembrie (18-19 zile lunare)

Luna în Lună în Cancer

Dacă vă stabiliți sarcina de a rezolva ceva într-o relație, puteți obține un bonus imens pentru calitatea vieții în general. Ziua trebuie să primească și să asimileze energia din spațiu. Aceasta ar trebui utilizată la maximum pentru a folosi forța în viitorul apropiat.

15 decembrie (19-20 zile lunare)

Luna în Lună în Lună

Ziua este favorabilă pentru rezolvarea problemelor mici. Dacă nu utilizați această perioadă, o dată o problemă nesemnificativă se va transforma în probleme reale. Astăzi este bine să înțelegem relațiile de dragoste și să le construim în mod corect.

16 decembrie (20-21 zile lunare)

Luna în Lună în Lună

Ziua este destinată să învețe pe toată lumea să aprecieze ceea ce are și să nu invidieze pe vecinul său. Risc ridicat de conflicte din cadrul familiei. De asemenea, nu totul este bun în sfera financiară. A remedia totul va ajuta la încercările de a face față greșelii proprii.

17 decembrie (21-22 zile lunare)

Luna înălțată în Fecioară

Pentru muncă și relații, această zi este destul de bună. Dar cu sănătatea trebuie să fii atent. Pierderea forței și a slăbiciunii poate cauza răniri și imunitate redusă. Îți poți îmbunătăți sănătatea, mergând la spa și pentru un masaj.

18 decembrie (22-23 zile lunare)

Luna înălțată în Fecioară

Dacă astăzi planificăm proiecte majore și probleme importante, atunci putem avea încredere în succesul lor. Dar nu trebuie să vă bazați complet pe noroc, energia cosmică va ajuta doar la realizarea planificării.

19 decembrie (23 zi lunară)

Luna înălțată în Fecioară

Astăzi nu este potrivită pentru rivalitate deschisă și pentru tot felul de confruntări. În concurență evidentă, va fi cel mai probabil o pierdere. Dar dacă stați jos și așteptați această perioadă, exploatația se va întoarce în curând în direcția voastră și vă va ajuta să reușiți.

20 decembrie (23-24 zile lunare)

Luna înviorătoare în Balanță

Ziua este plină de ușurință de a fi și de romantism. Este frumos pentru creativitate și dragoste. Poți face acțiuni spontane impulsive, dar mai bine să te acoperi cu rezultatul.

21 decembrie (24-25 zile lunare)

Luna înviorătoare în Balanță

Astăzi poți da frâu liber sentimentelor și fanteziilor. Comportamentul ușor de utilizat va permite fluxului de energie să vă umple rezervele la următoarea chestiune importantă.

22 decembrie (25-26 zile lunare)

Luna în Lună în Scorpion

Ziua este potrivită pentru proiecte globale și călătorii importante pe distanțe lungi. Ceea ce a început astăzi se va încheia cu siguranță în succes. Orice informație primită va fi utilă în viitor.

23 decembrie (26-27 zile lunare)

Luna în Lună în Scorpion

Astăzi puteți dedica timp pentru tot ceea ce a fost amânat anterior pentru o lungă perioadă de timp. Pentru ca totul să fie făcut la nivel, trebuie să monitorizați cu atenție ceea ce se întâmplă.

24 decembrie (27-28 zile lunare)

Ursul Lunii în Sagetator

Cel mai mare succes de astăzi este realizat de cei care au elaborat în prealabil un plan detaliat. Este important să definim în mod clar obiectivul și să perseverăm spre acesta. Personalitățile creatoare vor primi atât de multă nevoie de inspirație și de energie pentru implementarea ei.

25 decembrie (28-29 zile lunare)

Ursul Lunii în Sagetator

Pentru a nu eșua toate sarcinile de astăzi din cauza numeroaselor obstacole, este necesar să se arate șiret și inventivitate. Dacă folosiți acest sfat, atunci ziua va trece liniștit și productiv.

26 decembrie (29, 1-2 zile lunare)

Noua Lună în Capricorn

Ziua este potrivită pentru petrecerea timpului liber. Călătoriile ar trebui să fie distractive, citite ușor și cumpărături plăcute.

27 decembrie (2-3 zile lunare)

Luna în creștere în Capricorn

Ziua este foarte urgentă și traumatică. Munca nu va aduce rezultate și satisfacție, iar altele vor fi prea exigente. Acestea sunt doar senzații subiective care trebuie să fie experimentate și totul va fi bine din nou.

28 decembrie (3-4 zile lunare)

Luna în creștere în Vărsător

Pentru a face față afacerilor astăzi, trebuie să fii atent la lucrurile mici. Atunci când luați decizii, trebuie să aveți grijă să nu acționați impulsiv. Dacă astăzi ați început ceva, atunci este mai bine să terminați lucrarea, altfel consecințele pot fi neplăcute. Puterea și energia vin astăzi din natură, dar pentru a deveni proprietarul ei, trebuie să fii purificat spiritual.

29 decembrie (4-5 zile lunare)

Luna în creștere în Vărsător

Astăzi totul se va întoarce de la sine, iar problemele vor trece. Ziua este foarte ușoară și plăcută. Este în această zi lunară vă puteți permite o pauză de la perioada anterioară stresantă.

30 decembrie (5-6 zile lunare)

Luna în creștere în Vărsător

Ziua va oferi tuturor multe încercări și încercări. Unele evenimente vor părea incredibile și gata să fie totul. Pentru a alege calea cea bună pentru rezolvarea sarcinilor, trebuie să fii vigilent.

31 decembrie (6-7 zile lunare)

Luna în creștere în Pesti

Astăzi ar trebui să vă dedați timpul pentru proiecte pe termen lung. Excursii lungi de afaceri sunt, de asemenea, binevenite. Pentru a pune în aplicare planurile, ar trebui să utilizați sfaturile și experiența camarazilor în vârstă, dar să nu excludeți perspectiva asupra lucrurilor.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.