Îngrijirea unghiilor este la fel de importantă ca și îngrijirea pielii sau a pielii. Dar pentru ca ei să fie cu adevărat sănătoși și puternici, precum și pentru ca procedura de manichiură în sine să contribuie numai la evenimente pozitive, ar trebui să se facă în zilele potrivite. Pentru a determina astfel de perioade, va ajuta calendarul lunar.

Manichiura calendaristică lunară pentru iulie 2019 pe zi

Astrologii au stabilit care zile ale lunii iulie vor fi favorabile pentru a merge la un salon de înfrumusețare, și când merită să țineți procedura.

 • 1 iulie 2019. Astăzi este o zi bună pentru îndepărtarea cuticulelor și a tăieturilor de unghii. După proceduri, ruperea excesivă a unghiilor va dispărea, vor înceta să se stratifică și vor fi mai puternice.
 • 2 iulie 2019. Pregătiți o baie cu sare, plante aromatice și răsfățați-vă picioarele. De asemenea, pentru astfel de proceduri perfuzarea adecvată a scoarței de stejar, musetel sau salvie. Cel mai bine este să folosiți sarea de mare. Ajută la restabilirea echilibrului hidric al pielii și la dăruirea acesteia.
 • 3 iulie 2019.Într-un cerc de prieteni și colegi, credibilitatea dvs. va crește, dacă astăzi faceți o manichiură. De asemenea, această procedură va aduce o mulțime de emoții pozitive. Cele mai potrivite culori calde de culori strălucitoare de lac - teracotă, roz, portocaliu, roșu. Suprafețele subțiri și cele întunecate sunt cel mai bine evitate. Ele vor aduce tristețe și deznădejde.
 • 4 iulie 2019. O zi bună pentru terapia cu parafină și pentru masaj. Astfel de manipulări vor face pielea netedă și moale. Afectează în mod benefic starea de bine și va fi capabil să crească tonul energetic al unei pedichiuri și manichiură. După aceea veți fi într-o stare bună pentru o lungă perioadă de timp.
 • 5 iulie 2019. O zi nefavorabilă pentru orice procedură cu gălbenele. Efectul lor astăzi nu va fi vizibil. În plus, dificultățile financiare pot aduce o tăiere elementară a unghiilor. Este permisă numai ștergerea lacului. Lasati-va unghiile voastre.
 • 6 iulie 2019. Pentru pedichiură și manichiură, este o zi neutră. Vă puteți lustrui și tăiați unghiile. Vizitați salonul de înfrumusețare. Unele efecte supranaturale nu sunt așteptate. În același timp, nu vă fie teamă de consecințe negative.
 • 7 iulie 2019. O zi mare pentru procedurile de restaurare. Ai grijă de cuticula de azi. Puteți aplica o picătură de ulei de migdale pe fiecare placă de unghii și masați-o ușor.
 • 8 iulie 2019. Astăzi este mai bine să se abțină de la schimbări radicale. Nu se recomandă modificarea formei și tăierea unghiilor. Sfaturile unghiilor pot fi întoarse ușor.
 • 9 iulie 2019. Faceți-vă astăzi unghiile sănătoase și puternice. O zi bună pentru orice procedură. Pregătiți băile folosind vitaminele A și E. Aplicați o mască de întărire la mâini pe timp de noapte.
 • 10 iulie 2019. Astăzi există un risc ridicat de tăieturi și leziuni minore. Prin urmare, o manichiură nu este o plăcere. Până la o perioadă mai potrivită, puneți-vă deoparte toate procedurile salonului.
 • 11 iulie 2019. În această zi neutră puteți face orice procedură. Lacul aplicat pe unghiile de astăzi va dura o lungă perioadă de timp. În plus față de verde, purpuriu și albastru închis, orice culoare va face.
 • 12 iulie 2019. Este o zi nefavorabilă când trebuie să renunțe la orice procedură. Unghiile sunt capabile să absoarbă energia negativă. În plus față de agravarea situației se pot depune și tăia.
 • 13 iulie 2019. Pentru îngrijirea profesională, aceasta este o zi minunată. Albirea plăcilor de unghii în această zi va aduce rezultate excelente. Această manipulare va întări unghiile din interior și le va da un aspect sănătos.
 • 14 iulie 2019. O zi excelentă pentru pedichiură și manichiură. Îndepărtarea pielii abrazive și șlefuirea tocului va avea un efect benefic. Peeling-ul se poate face acasă sau se pot folosi serviciile profesioniștilor.
 • 15 iulie 2019. Experimentați cu designul și forma unghiilor. Astăzi este o zi bună pentru asta. Combinați stilurile și nu ezitați să folosiți nuanțe neonice.
 • 16 iulie 2019. Toate procedurile din această zi sunt stele neutre. Rezultatele bune vor aduce o excursie la salonul de înfrumusețare. Dar nu afectează nivelul de energie.
 • 17 iulie 2019. În ochii sexului opus, îi va face proprietarului o manichiură mai atractivă făcută în această perioadă mai atractivă. Dacă nu puteți ajunge la salonul de înfrumusețare în acea zi - acoperiți doar cuiele cu lac roz sau roșu. Acest lucru vă va oferi o lumină interioară și o atmosferă romantică.
 • 18 iulie 2019. Îngrijirea mâinilor este o zi bună. Manichiura fierbinte este o opțiune excelentă. Ulei sau smântână fierbinte va face. Căldura va face pielea moale și va îmbunătăți microcirculația. Pixurile dvs. vor fi catifelate și delicate.
 • 19 iulie 2019. Pentru o manichiura, aceasta este o zi de bun augur. Puteți să scăpați de unele probleme prin scurtarea lungimii unghiilor.
 • 20 iulie 2019. Acum merită să încercați ceva exotic și nou. Acordați atenție pedichiurului sau manichiurii cu ajutorul peștilor. Crede-mă, optimismul este garantat pentru tine toată ziua. Pielea după întâlnirea cu prădătorii mici va fi perfect netedă.
 • 21 iulie 2019. Astăzi orice procedură este permisă.Doar nu folosiți totul imediat, principalul lucru este să observați moderarea în tot.
 • 22 iulie 2019. O zi destul de neechivocă. Pe de o parte, există o șansă de rănire, pe de altă parte, îngrijirea profesională va avea un efect benefic asupra picioarelor și brațelor în această zi. Prin urmare, astăzi nu se recomandă auto-îngrijire, cere ajutor de la un maestru dovedit și se bazează pe experți.
 • 23 iulie 2019. Relația cu cei dragi vă va ajuta să îmbunătățiți pedichiura sau manichiura făcută în acea zi. Aceste proceduri vor ajuta la a face noi cunoștințe.
 • 24 iulie 2019. A manipula unghiile astăzi nu este ziua cea mai potrivită. Încercați astăzi să minimalizați contactul cu detergenții și detergenții. Renunțați și vopsiți.
 • 25 iulie 2019. Este o zi minunată pentru experimente. Aceasta se referă la designul și forma unghiilor. Combinați stilurile și nu ezitați să folosiți nuanțe neonice.
 • 26 iulie 2019. O zi bună pentru recuperarea și regenerarea unghiilor. Mătasea este perfectă pentru întărirea plăcilor de unghii. Pe suprafața cuiului au fost aplicate cele mai fine bucăți de țesătură. Apoi sunt netezite și lipite. Un efect uimitor este obținut după etapa finală de prelucrare - lustruire. După această procedură, lacul durează nu mai puțin de două săptămâni.
 • 27 iulie 2019. Pentru procedurile SPA, astăzi este cea mai bună zi. Puteți încerca ciocolată înfășurarea mâinilor, efectuarea terapiei cu parafină, pregătirea băii cu sare parfumată și aburul de gălbenele în ele. Rezultatul va dura mult timp, iar efectul va fi multumit de viteza fulgerului.
 • 28 iulie 2019. Îngrijirea unghiilor este o zi absolut nefavorabilă. Noi produse nu merită experimentate astăzi pe piele. Acest lucru poate provoca reacții alergice.
 • 29 iulie 2019. Nicio surpriză astăzi nu vă va aduce. Nu veți observa efectul uimitor al manichiurului. Îmbunătățiți doar aspectul estetic. Parametrul principal al acestei perioade este naturalețea. Nu utilizați decoruri excesive, structuri complexe și culori strălucitoare.
 • 30 iulie 2019. Această zi nu este potrivită pentru filetarea și tăierea cuielor. Prea iritabila veti face manichiura. Aceasta, la rândul său, va duce la conflicte și certuri nedorite. Masajul efectuat pe punctele active ale palmelor vă va permite să vă adaptați la starea de lucru și să vă adunați gândurile.
 • 31 iulie 2019. Este timpul să faceți pedichiură, dar o manichiură nu merită. Nu inutile vor fi taxate pentru oprire. Aceasta va ajuta la ameliorarea excesului de tensiune, la creșterea tonusului vascular și la îmbunătățirea circulației sângelui.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.