Jungla este un loc misterios și plin de culoare, care adăpostește în sălbăticie nu numai frumusețea și diversitatea naturală uimitoare, ci și un pericol, o amenințare pentru omul obișnuit. Aici, nimic nu se supune legilor, iar regulile sunt stabilite numai de natura însăși, care are prioritate față de oameni. Jungla este zeci de kilometri de tufișuri impasibile, pe care numai o persoană curajoasă și curajoasă o poate decide. În această colecție puteți găsi filme de diferite genuri, care vor spune despre viața personajelor în condițiile extreme ale junglei.

junglă

 • Anul: 2017
 • Gen: Drama, Thriller, Aventura
 • Țară: Australia
 • Distribuția: Daniel Radcliffe, Thomas Kretschman, Yasmin Kassim, Alex Russell

Filmul filmului se bazează pe evenimente reale, făcând o imersiune completă într-o lume misterioasă și misterioasă plină de pericole și aventuri.Povestea îi spune publicului despre un tânăr de backpacker pe nume Yossi Gengsberg că, la sfârșitul secolului al XX-lea, împreună cu doi camarazi (Marcus - un profesor elvețian, Kevin - un fotograf american) a făcut un tur al junglei.

Locul de evenimente - jungla orașului La Paz, care se află în Bolivia. Cu câteva zile înainte de călătorie, personajele principale l-au întâlnit pe Carlos, un imigrant australian care și-a oferit ajutorul, afirmând că știe bine jungla locală. Cu toate acestea, nici un grup nu a suspectat că vise de aventuri s-ar transforma foarte repede într-un coșmar real.

Insula misterioasă

 • Anul: 2005
 • Gen: Fantasy, Acțiune, Aventură
 • Tara: Statele Unite
 • Distribuție: Kyle MacLocklin, Daniel Calvert, Patrick Stewart, Gabriel Anwar

Filmul se bazează pe bine-cunoscutul roman "Insula misterioasă", autor al cărora este Jules Verne. În această adaptare a filmului, rolul faimosului, mai degrabă legendarul căpitan Nemo a fost jucat de Patrick Stewart, iar căpitanul Cyrus Smith a fost Kyle MacLaucklin. Imaginea provine în timpul războiului civil american. Nordii care erau înconjurați de dușmani au decis să nu se predea, dar au fugit într-un balon.

După cum sa dovedit, această călătorie periculoasă aruncă eroi pe o insulă deșartă, din care sunt cunoscute doar legende teribile și înfricoșătoare. Nu există loc pentru civilizație, iar jungla este plină de creaturi uriașe și mortale. Căpitanul Nemo, care a ales această insulă ca un refugiu pentru experimente, îi ajută pe cei în necaz și principala caracteristică a insulei este că, în plus față de secrete teribile, sunt stocate nenumărate comori care atrag gangsteri.

Rambo IV

 • Anul: 2007
 • Gen: Thriller, Acțiune, Militar
 • Țara: Germania
 • În rolul principal: Sylvester Stallone, Julie Benz, Graeme McTavish, Matthew Merden

Cea de-a patra parte a unei serii de filme despre superspecialist a apărut pe ecrane aproape 20 de ani după lansarea lui Rambo 3. După cum știm, John Rambo este un veteran din Vietnam care trăiește în Thailanda. Aici este un om obișnuit și pașnic, care repară bărci de pescuit, îi ajută pe călugări, duce oameni de-a lungul râului și captează șerpi.

Într-una din zilele frumoase, un grup de voluntari s-au întors la el pentru ajutor, cerându-i să fie transportați în Birmania, deoarece au o misiune umanitară. John încearcă să-i descurajeze din cauza conflictului militar și a situației agravante din față, dar acest lucru nu oprește voluntarii. Rambo ia adus într-o țară vecină, dar după 10 zile sa dovedit că misionarii au fost capturați. Acum, personajul principal cu un detașament de mercenari este trimis acolo pentru a salva pe cei captivi.

junglă

 • Anul: 2012
 • Gen: Comedie, Melodrama, Aventură
 • Țară: Rusia
 • Distribuția: Serghei Svetlakov, Vera Brejneva, Alexander Makogon, Marina Dyuševa și Alexander Polovtsev

"Jungle" este o comedie de aventură a aventurii interne, în rolul căreia Vera Brezhneva (fostul solist al grupului "VIA GRA") și Serghei Svetlakov (star comedie). În centrul parcelei este un cuplu căsătorit care a decis să facă o călătorie exotică pentru a salva căsătoria și pentru a reveni la sentimente vechi unii cu alții. Mergând pe insulă, cuplul este lăsat singur, dar în același timp înconjurat de o mulțime de localnici militanți. O poveste amuzantă pentru a ne spune despre cuplu, care continuă să clarifice relația și războiul real, chiar și în timpul luptei pentru supraviețuire.

haiduc

 • Anul: 2000
 • Gen: Drama, Aventură
 • Tara: Statele Unite
 • Distribuție: Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy, Chris Noth

Protagonistul tabloului este Chuck Noland, un muncitor simplu și tipic care servește drept inspector al serviciului de livrare poștală. Un om mereu monitorizează cu scrupulozitate momentul, verificând cu timpul în fiecare minut. Povestea preferată a proverbului este că "timpul este prietenul și inamicul nostru, și poate ruina".

Principala sarcină a lui Chuck este reducerea la minimum a timpului de livrare a comenzilor poștale și a parcelelor. El își petrece tot timpul la lucru, așa că rareori găsește timp pentru iubiți și prieteni, totuși, la un moment dat, Chuck a decis să se căsătorească.Înainte de a-și lua prietena ca soție, se duce într-o călătorie de afaceri, dar în timpul zborului avionul sa prăbușit și omul a fost aruncat pe insulă ...

prădător

 • Anul: 1987
 • Gen: Fantasy, Thriller, Acțiune
 • Tara: Statele Unite
 • Distribuție: Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Bill Duke, Elpidia Carrillo, Jesse Ventura

O imagine unică care cucerește publicul până în ziua de azi este Predator. Într-una din țările din America de Sud, un elicopter al unei forțe aeriene militare sa prăbușit. Acum, întreg echipajul este captiv, pierdut în jungla impenetrabilă, care sunt uciși treptat.

Comanda trimite o echipă de salvare în junglă pentru a elibera prizonierii și a le aduce acasă. Pe calea grupului devine ceva, un fel de creatură extraterestră care nu poate fi descrisă în cuvinte. Acest Predator nu demonstrează prietenia, omorând membrii grupului cu sofisticare. Pot să învingă monstrul, răspunsul la întrebare poate fi găsit urmărind filmul "Predator" cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal.

Jurassic Park

 • Anul: 1993
 • Gen: Fantasy, Aventură
 • Tara: Statele Unite
 • Cu Sam Neal, Laura Dern, Jeff Goldblum, Joseph Maczello, Richard Attenborough

La unul dintre insulele îndepărtate de oameni, un antreprenor bogat a creat în secret un parc tematic, localnicii cărora sunt dinozauri reali creați cu ADN-ul lor. Înainte de a deschide parcul oamenilor, el invită un grup de paleontologi, paleobotani, cei doi nepoți și un matematician teoretic să devină primii vizitatori ai parcului și să primească sprijin din partea sponsorilor.

Pentru a liniști investitorii anxiosi, un antreprenor trebuie să dovedească că este în siguranță aici, însă, în timpul călătoriei, sistemul de securitate se descompune, iar dinozaurii sunt eliberați. Acum, călătoria obișnuită prin parc se transformă într-o adevărată luptă pentru supraviețuire în jungla sălbatică, unde te poți baza doar pe tine însuți.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.