Pregătirea pentru sezonul de vară, fiecare fată ar trebui să își actualizeze garderoba nu numai pe baza tendințelor modei din sezonul viitor, ci și să se gândească la o pedichiură. La urma urmei, pantofii de vară necesită ca picioarele să fie frumoase și bine îngrijite. Ce pedichiuri de vară vor fi relevante în 2018?

Luminos pedichiură monocromă

Opțiunea cea mai simplă de pedichiură va fi o gălbui monotonă care acoperă una dintre nuanțele la modă. În prima jumătate a verii, roșu, roz, albastru, violet, portocaliu și toate nuanțele nule vor fi relevante. Mai aproape de căderea va deveni mai populare culori mai întunecate: albastru, maro, negru, vin.

Dacă doriți, puteți combina mai multe culori într-o singură manichiură. Vopsirea gălbenele poate fi în nuanțe de aceeași culoare, sau se joacă pe contraste.

Pastelul pastel

Pentru a face o pedichiură elegantă și atractivă în culori pastelate moi, nu este necesar să fii un maestru.Este suficient să faceți un model simplu cu ajutorul mai multor lacuri nud și veți obține o pedichiură unică. Astăzi, tendința este galben, menta, piersic, roz și liliac nuanțe. Acestea pot fi utilizate separat sau combinate unul cu altul. Versiunea ideală a pedichiurului pastel va fi o jachetă clasică.

Pedichiura franceză și lunară

Aceste opțiuni au devenit clasice. Și toate pentru că arată la fel de impresionante în orice situație și cu orice echipament. Nu este necesar să folosiți culori pastelate tradiționale. Linia zâmbetului poate fi întotdeauna făcută în culori îndrăznețe și strălucitoare.

În mod similar, puteți face pedichiura lunii. Împreună cu tonuri pastelate, puteți experimenta în siguranță cu nuanțe luminoase. Pedichiura lunii cu o gaură dublă arată elegantă și neobișnuită.

De asemenea, designerii de artă de unghii sunt siguri că gaura de unghii sau zâmbetul ei nu trebuie să fie în formă de semicerc. Nu mai puțin impresionantă va arăta ca un triunghi în acest loc. Poate fi lăsată complet nevăzută sau vopsită cu o nuanță de contrast. În plus, atât pedichiura franceză, cât și cea de lună pot fi decorate cu pietre sau desene.

Gradient pedicure

Nu este primul an la vârf de popularitate, efectul ombre. Și acest lucru se aplică nu numai pentru îmbrăcăminte sau colorarea părului, ci și pentru pedichiură. Combinația a 2-3 nuanțe similare cu o margine neclară va arăta cât mai eficientă posibil. În acest caz, stilistii insistă că o astfel de tranziție a fost netedă.

Împreună cu pedichiura clasică Ombre, în 2018 întinderea orizontală sau verticală a culorii va fi relevantă. Dar, indiferent ce opriți, este important ca designul ales să fie în armonie cu pantofii, altfel pedichiura va părea ridicolă.

Modele geometrice

Astăzi, tot felul de forme geometrice pe unghii sunt foarte populare. Acestea pot fi simple linii sau zig-uri, cercuri, triunghiuri sau motive etnice. Pentru a face imaginea să fie saturată și clară, este permisă o combinație de lacuri de culori contrastante. Dacă nu sunteți sigur că puteți picta astfel de modele, puteți folosi șabloane speciale sau autocolante. Mazărele mici sau cercurile mari vor aduce note casual imaginii.

Modele de flori

Printre fetele cele mai iubite au fost întotdeauna exact desenele de flori de pe unghii. În timpul verii, este permis să se joace cu cele mai îndrăznețe culori, combinând în același timp mai multe lacuri irizate într-o manichiură.

Poate fi la fel de frunze și flori primitive, precum și imagini înfloritoare florale. Ca opțiune, puteți utiliza autocolante sub formă de flori. Dar în acest caz, trebuie să fixați partea de sus cu un lac incolor sau cu un strat special.

Nu este necesar să trageți flori pe fiecare picior. Este suficient să le decorați cu degete mari și să aplicați un strat monocrom pe celelalte.

Pedichiură pentru sărbători

Tema principală a designului de unghii de vară este, desigur, călătoria mult așteptată. Între timp, orice fată vrea să arate uluitoare. Tematica în acest caz va fi tema unei vacanțe tropicale sau a unei croaziere pe mare. Prin tema marină pot fi atribuite modele de ancorare, valuri de mare, apus, palmieri etc. Alegerea modelului și a culorii va depinde de ideea principală. Puteți să-l adăugați cu autocolante sau pietre sub formă de cochilii.

Desene reale pentru pedichiura

Printre desene tematice relevante pentru vara va fi imaginea pe unghiile fructelor și fructelor suculente. Foarte adesea pe unghii se poate vedea imaginea de citrice, capsuni sau pepene verde. Nu mai puțin populare vor fi diverse insecte și fluturi.

Orice model mare pe picioare trebuie aplicat numai pe degetul mare. Dacă modelul are o dimensiune modestă, de exemplu, acesta va fi mazăre, valuri sau flori mici, atunci puteți încerca să puneți imaginea pe fiecare deget.

Pedichiură cu pietre

Fetele care se străduiesc mereu să arate originale și spectaculoase pot decora o pedichiură cu pietre, paiete și pietricele.Ele pot fi completarea perfectă a sacoului și pot merge bine cu culori albe, albastru, roz și portocaliu. Dar, cu culori strălucitoare, cum ar fi albastru sau roșu, acestea vor arăta nu mai puțin impresionante. Pentru a nu supraîncărca imaginea, este suficient să puneți pietrele pe doar 1 tep.

O pedichiură spectaculoasă va arăta impresionantă pe picioare, care, în combinație cu sandale ușoare, poate completa aspectul de vară.

Pedichiura stil oriental

În 2018, designerii oferă să acorde atenție stilului oriental în arta unghiilor. Acest design implică utilizarea culorilor calme ale lacurilor, care sunt combinate cu ornamente strălucitoare și etnice.

Indiferent de opțiunile de design pe care le preferați, este important să rețineți că va arăta impresionant și atractiv numai pe picioare bine îngrijite. Prin urmare, înainte de a aplica o pedichiură, este important să folosiți măști speciale care ajută la hidratarea pielii și o fac netedă și frumoasă.

Și ce opțiune de pedichiură îți place cel mai mult?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.