Cuprins:

 1. Care sunt costumele de costume de baie în vara anului 2019
 2. Costume de baie sport
 3. Talie mare
 4. Pe un umăr
 5. Cu maneci și maneci
 6. Costume de baie luminoase
 7. În stilul minimalismului
 8. Costume de baie strălucitoare
 9. Îmbrăcăminte costumată
 10. Costume de baie albă
 11. Costume de baie cu Animal Print

Un costum de baie este un articol exclusiv feminin de îmbrăcăminte, pe care mulți doamne aleg cu o atenție deosebită. Dacă nu aveți probleme cu cifra, alegerea costumului de baie se bazează numai pe modelul care dă preferințe. În acest caz, dacă trebuie să ascundeți centimetri suplimentari la talie sau abdomen, alegerea unui costum de baie optim devine o mare problemă. În opinia noastră, am pregătit pentru dvs. modelele TOP 10 actuale care nu numai că vor arăta irezistibilă pentru dumneavoastră, ci și pentru a vă face șederea cât mai confortabilă.

Ce costume de baie în modă în vara anului 2019?

Alegerea costumului de baie pentru sezonul de vară se bazează pe câteva caracteristici importante.În primul rând, un costum de baie ar trebui să sublinieze figura femeii, să o facă mai subțire și mai subțire. Un rol important îl joacă alegerea culorii și tipăririi. Ele vă fac imaginea vizibilă, strălucitoare și unică. În plus, o imprimare selectată corect poate regla vizual forma.

Favoritele din vara anului 2019 sunt următoarele nuanțe:

 • coral strălucitor - arată foarte blând și feminin. Alege modele simple fără modele contrastante.
 • Alb-negru sunt opțiuni de design clasic pentru costume de baie care sunt întotdeauna în tendință.
 • albastru, bej, purpuriu, roz - arata proaspat si bogat chiar si in cea mai tare zi
 • argint și auriu - în costume de baie de trend cu un strălucire metalică și imitație de aur

În ceea ce privește printurile și decorul, vă sfătuim să alegeți modele mari de lumină. Acestea sunt în principal motive florale, frunze de monstru imens, palmieri, amprente geometrice.

Pentru a ascunde centimetri suplimentari la talie, alegeți modele de costume de baie cu talie înaltă, tăieturi profunde, decupaje asimetrice cu șnururi.

# 1 Modă costume de baie în stil sportiv: vara 2019

Costum de baie sport este acum adecvat nu numai pentru antrenament în piscină. A devenit un participant plin de moda la plajă. Modelul sportiv are mai multe avantaje:

 • costumele de baie arată luminoase și elegante datorită inserțiilor și amprentelor contrastante
 • el sta perfect pe figură

Costumele de baie sport sunt o opțiune excelentă pentru femeile obeze. Ele fac silueta mai subțire și mai subțire.

# 2 Costume de baie de talie mare

Popularitatea fără precedent a costumelor de baie cu talie mare se datorează nostalgiei pentru vremurile sovietice. Costume de baie de vară 2019 constă dintr-un corset și chiloți-fund. Costume de baie sunt prezentate în culori monocromatice, cu ornamente geometrice și florale.

Se pare model interesant cu maneci și maneci. Ele compensează exactitatea excesivă a costumului de baie, îl fac mai interesant și atractiv.

# 3 Costume de baie cu un singur umăr

Accentul pe asimetrie poate fi văzut în decorarea bluzoanelor, topsurilor, cămășilor și a altor articole de îmbrăcăminte, unde astfel de experimente sunt adecvate. Nu a ocolit această tendință și design de costume de baie.

Un model de costume de baie la umăr sunt noutatea sezonului de vară 2019. În tendință sunt modelele seducatoare sportive cu inserții luminoase și necklines.

# 4 Costume de baie la modă cu maneci și bibelouri

Costume de baie romantice cu volane pot fi numite favorite ale sezonului de vară 2019. Ele nu sunt doar confortabile pentru a înota și a face plajă pe plajă, acest costum de baie se va potrivi perfect unei imagini de tineret pentru petrecerea pe plajă.

Costum de baie cu maneci si manecute ajută la ajustarea vizuală a figurii, adăugarea volumului în locuri unde nu este suficient.

Modele de costume de baie luminoase din vara anului 2019

În colecția de vară din 2019, designerii s-au concentrat pe culori luminoase și vesele. În tendința de costume de baie în culori bogate: lamaie, portocaliu, roz, coral. Modelele sunt însoțite de printuri tematice cu palmieri, frunze de monstera, pești și păsări exotice.

Stilistii indeamna fetele sa arate luminoase si vizibile chiar si pe o imagine de plaja. Concentrați-vă pe combinațiile contrastante. De exemplu, proprietarii de piele intunecata arata costume de baie mari in culoarea roz roz si coral.

Costume de baie # 6 în stilul minimalismului: Vara 2019

Aderenții ideii de minimalism pot fi calm, vor găsi un costum de baie pentru toată lumea În vara anului 2019, designerii au avut grijă de fete care preferă aspectul plajelor simplu și inconspicuos. În tendința de costume de baie simple în culori închise fără decor.

Costumele de baie în stilul minimalismului sunt foarte practice: ele pot fi folosite ca o alternativă la corp și pentru a completa fuste sau pantaloni.

# 7 Costume de baie briliante vara 2019

Costum de baie cu decor de argint și auriu este mai puțin potrivit pentru înot. Este mai degrabă un costum tematic pentru o petrecere pe plajă și alte sărbători la malul mării.Frumosul monokini iridescent, care poate fi atribuit unei rochii de plajă cu parada plină de fidelitate, iar stilul strict sport-chic cu paiete strălucitoare arată foarte bine.

Asigurați-vă că ați completat imaginea cu costume de baie irizate cu o cămașă lungă de material monofonic. Imaginea ta va fi pur și simplu uimitoare, dar în același timp armonioasă.

# 8 Costume de baie elegante cu dantela

Lacarea poate transforma în mod semnificativ orice îmbrăcăminte. Doar ține minte bluze din piele la modă sau bluze din dantelă feminină cu panglici din satin. Costumele de baie cu dantela nu mai sunt atractive.

Ar trebui să fie luate în considerare faptul că șnurul vizual pare destul de greu, deci este cel mai adesea prezent în costume de baie simple. În ceea ce privește modelele, dactilografiile arată excelent în costume de baie închise, bikini, plonjă, bandă.

# 9 Costume de baie frumoase alb: Vara 2019

Niciun sezon de vară nu poate face fără costume de baie albe. Acest lucru este la fel de clasic ca și rochia neagră scurtă de la Coco Chanel și un arc drăguț care completează polca punct imprimare. Culoarea albă nu necesită decorare suplimentară, este auto-suficientă și aristocratică, fără modele și printuri.

Cele mai impresionante costume de baie albă în stil retro, plonjat, modele cu talie înaltă.

Îmbrăcăminte # 10 cu amprente de animale

Printurile de animale sunt cele mai des întâlnite în decorul de costume de baie închise, îmbinate, unde decorul va fi clar vizibil și apreciat. În vara anului 2019, alegeți costume de baie cu un top non-standard, decupaje sau detalii răsucite. Modele de look intrigant în stil sportiv, monokini, plonja cu printuri de animale.

Astăzi, un costum de baie este necesar nu numai pentru înot, este o bucată separată de îmbrăcăminte, care este selectată în funcție de forma, tendințele modei și preferințele fetei. Un costum de baie ales corect va da încredere, va corecta vizual cifra și va aduce amintiri de neuitat pentru o vacanță de plajă frumoasă.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.