Se știe deja multe despre viitoarele alegeri prezidențiale din Federația Rusă: data, numele potențialilor candidați, evaluarea preliminară a acestora. Dar nu este nici un secret pentru nimeni că Putin rămâne principalul favorit în alegerile din 2018. Timp de mult timp, actualul președinte al Federației Ruse a păstrat tăcerea și a evitat întrebările privind numirea candidaturii sale în alegerile viitoare, dar el nu a exprimat-o.

Misterul acoperit de întuneric

Anterior, Vladimir Putin a evitat, în orice mod posibil, întrebări cu privire la participarea sa la alegeri. De exemplu, răspunsul la întrebarea dacă nu este timp să se spună despre planurile electorale care au fost exprimate la o conferință de presă de la Beijing, șeful statului a răspuns fără echivoc, "nu".

Bineînțeles, Putin întotdeauna declanșează laconic și clar spalările sale, dar o asemenea scurtătate excesivă este neobișnuită pentru el. Și asta sugerează că întrebarea adresată conducătorului a fost evident neplăcută. Dacă nu se poate îndoi de masculinitatea și patriotismul actualului președinte, atunci în absența gândurilor despre viitoarele alegeri este greu de crezut. Este clar că Vladimir Vladimirovici a făcut planuri.Cu toate acestea, nu este absolut clară aici: fie planul nu a fost construit, fie a fost atât de îndrăzneață încât însăși prezența lui a fost un mister profund.

În loc de Putin

Putin are cea mai mare șansă de a câștiga. Dar să luăm în considerare și alți candidați care pot concura. Există șansa de a prelua președinția Federației Ruse în actualul prim-ministru, D. Medvedev, spun experții. Cel mai probabil, în acest caz, va fi implicat schema deja dovedită care a fost folosită în alegerile din 2008, când Medvedev a primit mai mult de 70% din voturi. Cu toate acestea, situația politică și economică din 2008 este fundamental diferită de situația actuală. Este destul de evident că, în momentul de față, Medvedev nu este cel mai puternic candidat din partea guvernului. Mai ales după ancheta notorie a opoziției.

De asemenea, nu uitați de declinul puternic al popularității lui Medvedev în regiuni, inclusiv din cauza majorității zicerilor "înaripate" ale unui politician.

Bineînțeles, șansa lui de a câștiga alegerile este destul de ridicată. Dar victoria poate fi piristică pentru putere. Dacă nu "Maidan", atunci protestele de masă cu sloganuri puternice pot fi destul de imaginate. Probabilitatea victoriei sale este foarte scăzută.

Dmitri Medvedev

Reprezentanții Partidului Liberal Democrat sau ai comuniștilor, pentru care doar 10% și 17% dintre ruși au votat la ultimele alegeri, au șanse minime de a câștiga în 2018, spun experții. Rolul acestor forțe politice este foarte limitat și este puțin probabil să depășească reprezentanții Rusiei Unite. Zhirinovski este mai faimos pentru expresiile și anticile lui. Este un exemplu de politician mic.

Dacă un politician se află în lucruri ușor de verificat, oamenii nu vor avea încredere în el. Șansele de a câștiga sunt minime.

Vladimir Jirinovski

Liderii de opoziție - Alexei Navalny, Mikhail Kasyanov și Grigory Yavlinsky, potrivit previziunilor experților, vor rămâne, de asemenea, fără sprijinul rușilor în 2018. Experiența anterioară a alegerilor pentru Duma de Stat în 2016 a arătat că forțele de opoziție nu beneficiază de sprijinul cetățenilor. Cu excepția cazului în care șocurile economice ar putea schimba situația, dar nu este de așteptat, judecând după situația de pe piețele petrolului și cursul de schimb stabil al monedei naționale. Reamintim că Alexei Navalny (actualul lider al opoziției) a primit o largă popularitate după filmul "El nu este Dimon pentru tine". El nu este admis în alegeri în prezent din cauza cazierului său judiciar. Dacă acest lucru este fabricat sau nu - nimeni nu știe sigur. În opinia noastră, șansele de a câștiga sunt minime.

Alexey Navalny

Numele de Serghei Shoigu, Serghei Ivanov, Vyacheslav Volodin, Yuri Trutnev, Serghei Lavrov, Serghei Kiriyenko și Anton Vaino sunt de asemenea menționați ca candidați la președinția țării. Cu toate acestea, ultimele două - șeful administrației de la Kremlin și sursele sale confirmate de primul deputat - sunt considerate candidați la premieră. În plus, acțiunile lui Anton Vaino sunt citate destul de înalt, iar acest lider promițător poate prelua președinția Federației Ruse după ceva timp. Prezumția este pe deplin justificată, deoarece Vaino este susținut de oligarhii lui Rotenberg și de directorul general al lui Rostec, S. Chemezov.

Anton Vaino

Potrivit datelor disponibile, T. Golikova (șeful Camerei de Conturi) și E. Nabiullina (președintele Băncii Centrale) se află, de asemenea, pe lista înlocuitorilor. Ei spun că Putin este foarte impresionat de succesul ambelor.

Tatyana Golikova

Recent, popularul "socialist" Ksenia Sobchak a făcut o declarație despre candidatura sa la președinția Rusiei în 2018. Crede ea în victoria ei? Este greu de realizat și înțelege. Poate că vrea să reprime din nou popiaritsya sau nominalizarea sa la cineva este profitabilă. Motivele adevărate rămân necunoscute. Vă sfătuim să vedeți ce gândește Ksenia despre copii și cum îi tratează pe oameni atunci când interesele ei sunt afectate.

De asemenea, faimoasa fată este nemulțumită de faptul că cei săraci împiedică odihna bogată și solicită majorarea taxei turistice, izolând astfel "majorul" de ceilalți. Sobchak a împărțit instagramul în microblogul ei.

De asemenea, opinia candidatului prezidențial despre persoanele obișnuite lasă mult de dorit. Ksenia Anatolyevna nu-i place faptul că "pur muritori" merg pe aceleași drumuri ca ea însăși. Mă întreb cum va rezolva această problemă dacă va deveni președinte?

Acum imaginați-vă ce se va întâmpla dacă ea devine președinte ...

Ksenia Sobchak

Conform celor mai recente date din ianuarie 2018, candidații actuali ai președinției Federației Ruse sunt:

 1. Elvira Agurbash ("Alianța Verde") - Prim-vicepreședinte al companiei "Mortadel".
 2. Serghei Baburin (ROS) - Cercetator la ISPI RAS.
 3. Pavel Grudinin (KPRF) - Director al Lenin State Farm CJSC.
 4. Vladimir Zhirinovsky (LDPR) - Președinte al LDPR.
 5. Natalia Lisitsyna (ROT FRONT) - Operator macara JSC Metalurgic Plant Petrostal.
 6. Vladimir Mihailov (auto-promovare) - deputat al Dumei Regionale Kostroma.
 7. Stanislav Polishchuk (Partidul Reformelor Sociale) - Președinte al "Partidului Reformelor Sociale".
 8. Vladimir Putin (auto-promovare) - actualul președinte al Federației Ruse.
 9. Ksenia Sobchak ("Inițiativa civilă") - jurnalist, gazda canalului TV "Rain".
 10. Maxim Suraykin ("Comuniștii Rusiei") - președintele partidului "Comuniștii Rusiei".
 11. Boris Titov ("Partidul Creșterii") - Președinte al "Partidului Creșterii".
 12. Alexander Chukhlebov (auto-promovare) - CEO al Elof Hansson LLC.
 13. Grigory Yavlinsky ("Yabloko") - Președinte al Comitetului Politic Federal al partidului Yabloko.
 14. Irina Volynets (Partidul Popular al Rusiei) - Co-președinte al Partidului Poporului împotriva Corupției, președinte al Comitetului Național Părinte.

Într-un cuvânt, alegerea este foarte multilaterală, dar o asemenea abundență de solicitanți înseamnă doar că nu există un înlocuitor real pentru Vladimir Vladimirovici.

Posibile scenarii

 1. Când situația este sub control.

Este adevărat că este teoretic posibil să presupunem un scenariu de compromis atunci când controlul lui Putin va continua odată cu venirea succesorului. În cadrul acestei scheme, președintele va avea funcții pur reprezentative, iar puterea deplină va fi în mâinile lui Vladimir Vladimirovici, care va deveni șeful Consiliului de Stat.

2. Prelungirea consiliului V.V. sezon de pescuit

Într-un cuvânt, într-un fel sau altul, cel mai bun succesor al lui Putin, așa cum crede însuși Vladimir Vladimirovici, este puternic politic și absolut adevărat - el însuși. Dacă numai sănătatea nu va eșua.

Dar greu prelungirea guvernării lui Putin va ajuta țara. Până la urmă, pentru întreaga perioadă a președinției sale, ei nu au reușit să creeze o structură politică deplină care ar fi garantul unei schimbări de putere fără putere.

Și ce putem spune despre sosirea opoziției, chiar dacă transferul controlului către cineva propriu este plin de cataclism. Lipsa schimbărilor cardinale în timp va duce cu siguranță la problema "continuității", iar întrebarea va fi mult mai acută.

Așteptările vor fi scurte. Este evident că războiul pentru locul lui Putin va începe imediat după alegerea sa pentru ultima perioadă permisă de Constituție. Ecouri ale luptei apropiate pot fi auzite astăzi sub formă de intrigi, scandaluri, investigații, bârfe. Și judecând după primele premise, vendeta va fi fierbinte!

15 COMENTARII

 1. cetățenii Federației Ruse, președintele Federației Ruse va fi Serghei Lavrov pentru un mandat, iar Putin Vladimir.Vladimirovich va avea o odihnă la postul de guvern. Dumnezeu să-l binecuvânteze personal de la mine !!! pentru că el este cetățeanul țarului, iar RUSIA a devenit lider în comunitatea mondială și merge doar FORWARD.

 2. Roman, urmăriți mai puțin televizorul. Rusia nu poate fi un lider, atâta timp cât corupția guvernează acolo. fără drept, în timp ce fiecare cetățean rus nu va trăi în demnitate, iar birocrații în detrimentul poporului vor mânca homari. Cum sa nu sufli ???

 3. Mă înscriu în cuvintele lui Margarita, țara pentru a 17-a nu este un decalaj, cu excepția dușmanilor externi și a pensionarilor săraci

 4. nimic personal, ci credință în politicieni care, în cei 18 ani de guvernare, nu au făcut nimic pentru a îmbunătăți viața majorității cetățenilor, nici unul. Și aceasta este opinia numărului absolut de cetățeni obișnuiți.

 5. ALEGERI - 2018

  Tamara Globa: "În" alegerea "în era viitoare, când forțele întunericului cred că au corupt lumea și victoria în buzunar, Spiritul Rusiei ** va câștiga" cu un singur vot "... Și aceasta va fi vocea Conductați ... "*

  * 18 martie 2018
  ** Puterea luminii

 6. Dumneavoastră, opoziția x ... voi, ați aruncat pe un singur comentariu pozitiv într-o mulțime. Cât de mult te plătești pentru asta? Dacă comparați anii 90, când era imposibil să rezolvăm problemele fără trunchi, statul nostru este acum: nivelul de trai a crescut în mod semnificativ, se instalează în mod constant noi instalații, complexul agroindustrial crește, inflația este de 4%, armele sunt cele mai bune din lume, mai puțin decât America ta preferată, care denyushki te plătește. Cu astfel de gânduri pe care le trimiteți masei, aveți o șansă să distrugeți țara noastră mare și oamenii mari, ei vă vor distruge și voi, sunteți doar un instrument - furaj de tun pentru dusmanii noștri geopolitici. Gândește-te.

  • Pentru Sobchak, fie un leu social slab, fie același leu social poate vota.Mai de altfel, cândva în Franța, au fost create instituțiile de femei, femeile au fost crescute acolo unde erau, au fost vândute unui gentleman bogat care are o familie pentru un anumit serviciu. leoaică "Ai nevoie de o leoaică socială?

 7. Grudinin de la Partidul Comunist și NPS! Acesta este un adevărat președinte! În caz contrar, dispariția omului rusesc nu poate fi evitată

 8. Xenia!

  Vă doresc, sau mai degrabă noi, victoria în alegerile prezidențiale din Rusia în 2018!
  Mult noroc!

  Saoshiant *

  * Poștaș; "Scrisoare deschisă către Ksenia Sobchak", 23 octombrie 2017

 9. Ce părere aveți, Ksenia însăși ar trebui să meargă singură la un bordel, este un politician? sternul pe care l-am auzit înainte de cursa pentru președinție. Zhirinovsky drept tip !!!!!. edinorozia ca paraziți pe gâtul rușilor și nu cum să fie satisfăcuți. și faptul că hoții, astfel încât Rusia este aranjat astfel încât să fure fură și va fura. Sunt necesare doar măsuri de combatere a criminalității.

 10. Mă gândesc: să votăm pentru Putin este tot ce avem acum. - Corupția, plină de nedreptate. Da, și nu văd programul lui? Unii arată voluntari? Așadar, cine va fi programul de a propune pe Putin sau pe el ... ... ????
  Mă gândesc la toți candidații, cei mai buni din program și în cazurile pe care le văd este DROWED GRUDININ !!! Desigur, o mulțime de murdărie pe el acum se toarnă! Dar acest lucru este de înțeles! Nu era de așteptat ca oamenii să-l susțină pe GUDININA !!!

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.