În ultimele decenii, conceptele bine stabilite privind sportul, pantofii de afaceri și cele formale au erodat treptat. Astăzi puteți merge cu ușurință la birou în alergarea adidaților, dacă codul de îmbrăcăminte al companiei o permite. Producătorii de adidași tind să creeze modele universale care să semene vizual cu simbioza încălțămintei și încălțămintei pentru bărbați.

Moda 2018 este practică și confortabilă. Dacă în trecut purtau pantofi sport pentru un costum de afaceri cu o cravată era considerat de neconceput, atunci în noul sezon această combinație va fi cea mai strălucitoare și mai populară tendință.

Pantofi de modă pentru bărbați 2018: idei de trend pentru o imagine elegantă

Adidații sport pot fi împărțiți schematic în 5 grupe principale:

  • pentru sport
  • pentru fotbal
  • pentru aspectul zilnic
  • pentru funcționare
  • pentru a juca baschet

Producătorii cei mai populari de adidași pentru bărbați sunt companii HYIP precum Nike și Adidas. Vans și Converse sunt cunoscuți pentru adidașii lor, în stilul vechi al școlii, care a devenit de mult clasic printre pantofii bărbați.Ce au oferit cei mai importanti producatori de adidași pentru bărbați în noul sezon? Propunem să luăm în considerare principalele modele de tendință din 2018 pentru bărbați, care au toate motivele să se mențină pe lângă preferințele bărbaților pentru mai multe sezoane.

Pantofi adidași pentru bărbați 2018

Patternii sunt modele cu o talpă flexibilă și groasă, repetând mișcarea piciorului. Aceasta este o încălțăminte foarte confortabilă și versatilă, realizată cel mai des în versiunea țesăturii. Modele de piele de piele poate fi purtat cu costume de afaceri sau pantaloni scurți de birou.

În moda 2 direcții complet opuse. Pe de o parte, acestea sunt nuanțe luminoase și saturate ale patinatorilor pentru aspectul tinereții și adolescenților. Pe de altă parte, adidașii monofonici au restricționat tonurile. Aceasta este o opțiune mai convenabilă, este combinată nu numai cu sportul, ci și cu pantalonii clasici.

Adidași pentru bărbați pe platformă: modele actuale 2018

Nike a introdus o nouă colecție de adidași pentru bărbați cu tălpi masive, pe care le-au descris ca fiind "puterea de respirație". Designerii au combinat designul clasic, tehnologiile avansate moderne și le-au oferit bărbaților o linie elegantă de pantofi "Air Force 1 UltraForce Mid". Principala sarcină a adidaților pe platformă este de a aduce confort și prospețime dulapului pentru bărbați 2018.

O caracteristică distinctivă a acestor pantofi este un branț respirabil cu miezuri situate în zonele cheie ale tălpii. Ele dau incredibilă ușurință și confort atunci când merg. Talpa materialelor inovatoare este destul de durabilă și, cel mai important, ușoară.

Pantaloni pentru bărbați Convers 2018

Înălțimile de vârf au fost numite de mult timp pentru adidașii iconice în moda bărbaților. Inițial, "conversiunile" au fost exclusiv pantofi de sport, dar s-au mutat rapid în garderoba rockerilor, rapperilor, starurilor pop și a altor "rebeli".

Conversiile sunt realizate din piele și au nuanțe clasice, care permite fiecărui reprezentant al propriei sale subcultură să aleagă un model unic. Converse cu o parte de țesătură curbatată și o talpă plat este un atribut indispensabil al imaginii masculine din 2018.

Adidași pentru bărbați cu membrană 2018

Caracteristica principală a adidaților din membrană constă într-un confort de neegalat și ușurință la purtare. Datorită unei suprafețe ușor supraevaluate și a unei tălpii voluminoase, aceste pantofi sunt perfecte pentru off-sezon.

Adidații cu membrane sunt cel mai greu de combinat cu costumele clasice. Acesta este exclusiv un reprezentant sportiv al acestui pantof, deci nu ar trebui să le purtați sub pantaloni. Dar pentru un aspect casual - mersul cu prietenii, la un picnic, în filme - o pereche de adidași cu membrană sunt pur și simplu indispensabile.

Nike 2018 Brand bărbați adidași

Nu este nevoie să reprezenta pantofii Nike, acestea sunt testate în timp și mai multe generații de adidași, care se disting prin calitate, stil discret și o gamă largă de modele.

În noul sezon, modelul clasic al adidaților Nike - Cortez este popular. Designerii companiei oferă să-i poarte nu numai sportivilor, ci și oamenilor departe de sport. "Cortez" arată armonios în imagini pentru sport, uzură de zi cu zi, ceea ce le face o încălțăminte versatilă care are un avantaj clar față de alte modele sportive.

Modelele Nike Cortez vor fi cele mai populare și adidasi din anul 2018. Principalul material pentru fabricarea de modele - piele, completat de inserții din nailon și piele de căprioară. Prin utilizarea acestor materiale, designerii au realizat flexibilitatea și unicitatea designului fiecărui model. În ciuda nuanțelor bogate ale lui Contez, ele se potrivesc cu ușurință stilului casual, combinate cu binos, blugi și bluze.

Adidași pentru bărbați pentru vara anului 2018 cu ochiuri de plasă

Utilizarea materialelor moderne face posibilă purtarea adidaților închiși chiar și în căldura de vară și simțirea în același timp destul de confortabilă. Tesatura respirabilă în designul pantofilor oferă ventilație de înaltă calitate a picioarelor și creează un microclimat optim. În astfel de pantofi puteți merge toată ziua și nu vă simțiți obosiți.

Adidașii din plasă sunt ideali pentru sezonul primăvară-vară 2018. Marcile populare (Nike, New Balance, Adidas, Reebok) includ în mod obligatoriu în colecțiile lor adidași de vară cu ochiuri de plasă.

Sneakerboots Adidasi pentru barbati: Perfect pentru iarna

În exterior, astfel de pantofi sunt similare cu pantofii obișnuiți. Sneakerboots - o opțiune excelentă pentru cei care, chiar și în frigul de iarnă, nu vor să renunțe la confort și stil. Pentru a purta astfel de modele în birou este incomod, ele sunt concepute mai mult pentru uzură în aer liber.

Adidații snowboardboți arată foarte bine cu blugi, transpirații. Nu purtați astfel de încălțăminte sub un costum clasic.

Suede bărbați tenis 2018

Popularitatea sutienelor din piele este explicată nu numai prin eleganță și frumusețe, ci și prin ușurința, fiabilitatea și confortul modelelor. Mulți refuză să cumpere pantofi din piele din cauza îngrijirii lor dificile.

Adidași pentru bărbați coase din piele naturală și artificială. Pielea naturală a căprioarelor de caprioare, de elan sau de munte arată, fără îndoială, mai elegantă și de înaltă calitate. Aceste pantofi vă vor servi pentru mai multe sezoane. Pantofii de piele Faux nu sunt mai puțin eleganti, dar cu îngrijire necorespunzătoare pot pierde rapid aspectul lor. Prin urmare, dacă doriți să aveți pantofi de piele elegant, petreceți-vă pe o opțiune mai scumpă și de înaltă calitate.

Adidași pentru bărbați 2018 combină confortul absolut și stilul discret. Alegerea pantofilor de sport de la producătorii de frunte este atât de largă încât fiecare om va fi capabil să găsească exact modelul care îl va încânta cu un confort și un aspect elegant.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.