O rochie de mireasa rosie, misterioasa, temperamentala, a castigat inima multor femei. În ciuda faptului că versiunea clasică și familiară a rochiei solemne este albă, rochiile roșii apar din ce în ce mai mult pe miresele de toate vârstele.

Rochie de mireasa rosie - o selectie de personalitati extraordinare luminoase care se gandesc in afara cutiei. Astăzi, mireasa într-o rochie neagră, verde sau roșie nu este o surpriză. Tendința pentru nuanțele neobișnuite ale rochiei de mireasă este un fel de provocare pentru canoanele bine stabilite și dorința de a se arăta în toată gloria lor.

Rochia de nunta rosie 2018: o istorie mica

La un eveniment atât de important ca o nuntă, fiecare detaliu este important. Mireasa la această sărbătoare este persoana principală, o atenție atât de strânsă va fi acordată imaginii ei. Dacă nu surprindeți pe nimeni cu o rochie de mireasă tradițională albă astăzi, atunci roșu cu siguranță va atrage atenția oaspeților.

Esoterice și psihologi susțin că fiecare culoare are un anumit sens, care este deosebit de important în timpul celebrării creării unei noi familii. Scarlet, portocaliu, rochii de aur au fost versiunea clasică a îmbrăcămintei de nuntă pentru mirese din China și India. În Europa, rochii roșii sau alb-roșii sunt de mult considerate tradiționale pentru o sărbătoare de nuntă. Potrivit istoricilor, culoarea strălucitoare a rochiei a atras fericirea și dragostea pentru casă.

În multe culturi, roșul reprezintă bogăția și succesul. În Rusia, sub Catherine al II-lea, rochiile roșii erau singura opțiune posibilă pentru o rochie de mireasă. La acea vreme, rochii de domnisoare de onoare au simbolizat viata si au protejat viitoarea familie de ochiul malefic.

Astăzi, rochii de mireasă roșii sunt mai mult o nebunie decât să urmeze tradițiile antice. Mirele nu doresc să fie "o altă persoană fără chip" într-o rochie albă, de care mulți oaspeți ai sărbătorii au văzut în mod repetat. O mireasa intr-o rochie de mireasa rosie nu va trece neobservata, iar nunta va fi cu siguranta amintita de un invitat.

Rochie de mireasa rosie: stiluri de inspiratie pentru mirese pasionate

Conform interpretărilor esoterice, mireasa într-o rochie de mireasă roșie simbolizează "cheltuiala energiei". Culoarea saturata puternica vorbeste de vitalitate, dorinta de a obtine rezultate bune, planuri ambitioase, concentrarea asupra rezultatelor. Proprietarul rochiei roșii este o fată puternică, solidă și activă. Este capabilă să realizeze orice dorește.

Rochia roșie este un simbol al iubirii și pasiunii, dar există o altă interpretare negativă a acestei culori. Roșul este considerat un indicator al furiei și poate însoți nu numai pasiunea, ci și certurile într-o familie viitoare. Prin urmare, costumul roșu este adesea ales pentru a doua zi a ceremoniei.

Rochie de mireasa magnifica rosie cu un corset

O rochie de mireasa cu un corset si o fusta completa este o optiune clasica si bine-iubita pentru o sarbatoare. Stilul obișnuit este adesea făcut din guipure, sifon, dantelă. Un astfel de costum este garantat să arate elegant și solemn. În acest sezon sunt modele populare, cu un spate deschis și un gât profund.

Rochii de mireasa magnifice arata perfect pe fetele inalte subtiri. Cu toate acestea, este mai bine să refuzați de la rochii prea magnifice. Un astfel de stil va "ascunde" demnitatea figurii, va ascunde talia și picioarele înguste. Rochii de mireasa rochii de mireasa nu sunt recomandate. Aceasta va face cifra vizual mai mică și mai plină.

Rochiile de mireasa luxuriante sunt mai bine sa alegi nu in nuante rosii, ci in cele mai subtiri, cu o usoara impregnare a tonurilor negre si gri.

Rochii de mireasa rosii scurte

O scurtă rochie de mireasă arată flirty, elegantă și jucăușă. Acest stil a fost popular în anii '50, iar după ani nu și-a pierdut relevanța. Modelele scurte arată minunat pe mirese cu picioarele subțiri. Mai ales de lux este o rochie scurtă sirenă sau un an în care satin satin sau dantelă de top este înlocuit de o fusta pufos sifon. Acesta este un stil uimitor, capabil să evidențieze avantajele figurii și să accentueze talia. Rochia de nunta-an va potrivi fetelor, a caror inaltime este peste medie.

Pentru fetele cu un tip de formă triunghi inversat, se recomandă rochii stacojii cu accent pe corpul inferior. Cele mai potrivite opțiuni vor fi modelele cu o fustă asimetrică și cu tăieturi sexy în decolteu sau de-a lungul tivului.

O rochie scurtă are nevoie cel puțin de un decor masiv. Faceți un singur accent - pe corsete sau fusta produsului, decorându-le cu modele de pietre, broderii, dantele.

Rochii de mireasa rosii pentru tot

Pentru doamnele luxuriante, stilistii recomanda alegerea de rochii in stil grecesc. Ele ascund perfect centimetri pe abdomen, coapse, evidențiază pieptul. Umerii și brațele întregi sunt îndoite cu pliuri de guipure. În nici un caz nu alegeți modele în manșoane bine montate, acestea subliniază vizual completitatea. Fetele cu picioare înguste ar trebui să se uite la rochii de mireasă cu o fustă asimetrică în mai multe straturi.

Rochie de nunta cu arc si centura rosie

Dacă nu sunteți gata să apară în fața mirelui și a oaspeților într-o rochie roșie monocromatică, alegeți un model cu o combinație de culori strălucitoare și alb pentru celebrarea. Costumul de bază poate fi făcut în alb, iar elementele stilului, cum ar fi un corset, broderie, margele, o centură la talie, un arc și decorul mânecilor, într-o culoare saturată roșie. Contrastul nuanțelor va fi evident, precum și costumul neobișnuit și foarte frumos.

Combinația de roșu și alb într-o rochie de mireasă este mai frecvent utilizată de către noii mireni. În acest caz, cravata mirelui trebuie să fie în ton cu centura miresei și Bantu.

Mirele într-o rochie de mireasă roșie: sfaturi privind alegerea unei umbre

Roșul are mai mult de o sută de nuanțe, așa că nu vă opriți alegerea exclusiv pe culoarea stacojie. Vă oferim câteva sfaturi de actualitate cu privire la alegerea unei nuante de roșu, care vă va permite să arătați grozav la o sărbătoare de nuntă:

  • mirese cu păr brun deschis, ochi maro sau verde pentru a se îmbrăca cu rochia de mireasă de culoare roșie de cupru și cărămidă
  • nuanțe de roșu sunt recomandate pentru proprietarii de piele echitabil: crimson, rubin, burgund
  • pe blondă, în mod ideal, se pun rochii de culoare roșie cu nuanță albăstrui, de exemplu, granat

O sărbătoare de nuntă este sărbătoarea dvs. în care sunteți liberi să fiți în acea îmbrăcăminte în care vă veți simți încrezători și eleganți. Rochii de mireasa rosii sunt alegerea perfecta pentru o sarbatoare memorabila.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.