Poze poze atrăgătoare pe coaste - abilitatea de a accentua figura și avantajele sale, exprimându-și originalitatea și unicitatea. În cele mai multe cazuri, tatuajul este aplicat pentru frumusețe, astfel încât imaginea să fie mai sexy, cu o atenție specială concentrată asupra figurii proprietarului tatuajului. O imagine corect selectată va ascunde defectele corpului, dar o schiță fără succes cu precizie și invers, deci este important să alegeți corect desenul, comandantul vă va ajuta în acest sens.

Atunci când alegeți un tatuaj pe coaste, este necesar să luați în considerare construirea corpului - indivizii subțiri și subțiri nu ar trebui să folosească tatuaje dense, pline de culoare sau voluminoase. Imaginile mici nu vor fi de asemenea potrivite, trebuie să alegeți ceva între ele. Pentru fetele și bărbații mai densi, o imagine mai mare va face, ar trebui să fie proporțională.

     De asemenea, este necesar să se țină seama de faptul că această parte a corpului suferă modificări legate de vârstă: pielea se întinde și mușchii își pierd elasticitatea, deci pentru păstrarea unui tatuaj atrăgător pe coaste, trebuie să monitorizați greutatea și figura, sprijinind-o cu exerciții sportive. Un tatuaj este aplicat coastelor după pregătirea preliminară - trebuie să pierzi sau să câștigi greutate înaintea tatuajului, deoarece pielea își poate schimba densitatea, transformând desenul într-un loc incomprehensibil. Desene cu detalii fine pe margini nu sunt recomandate.

Tatuajul pe coaste va fi bine vizibil atât pe față cât și pe spate, deci este important să se amestece armonios cu alte tatuaje pe corp. Tatuajul poate fi mărit, suplimentat, astfel încât să ajungă la stomac, coapse sau fese. Din ce parte să faci un tatuaj, nu există nici o diferență, dar pentru talismani există restricții. Conform regulilor creștine, partea stângă este răul, distrugerea și negativitatea, în timp ce partea dreaptă este bună și putere. Dar există excepții de la această regulă, de exemplu, delfinul din stânga este un simbol al loialității, iar yin-yang pe partea dreaptă este înțelepciunea și șansa de a dezvălui puzzle-urile destinului.

 

Tatuaj pe coastele fetelor: argumente pro și contra

Tattoo pe coastele unei fete este un eveniment frecvent care poate fi gasit pe plajele de vara. Confirmarea popularității tatuajelor pe coastele sexului mai slab va fi numeroasele celebrități tatuate, inclusiv Megan Fox cu poezie pe coaste, cântăreața Rihanna - cu o inscripție laterală și multe altele.

Principalul avantaj al unui astfel de tatuaj - capacitatea de ao purta ca fiind ascunsă de ochii curioși, și viceversa pus pe afișul public. La lucru, mulți nu primesc o astfel de originalitate, astfel încât colegii și șefii nu vor putea vedea imaginea pe corpul fetei, dar în timpul verii poți purta un costum de baie, arătând imaginea în toată gloria, folosind-o ca o decorare spectaculoasă. Tatuajele de pe coaste pot fi adesea observate la sportivi și fete care își susțin figura în săli de sport. Patching-ul va sublinia figura frumoasă și apăsați (dacă este disponibilă).

Un alt avantaj al tatuajului îl va fi vindecarea, care nu provoacă prea multe probleme, deoarece tu poți avea grijă de tatuaj. În primele săptămâni după aplicarea tatuajelor, este mai bine să renunți la salonul de bronzare sau la baie; În această perioadă de timp, comandanții sfătuiesc să purtați haine libere, astfel încât crusta să nu se deterioreze și suprafața pielii în sine ar trebui să fie tratată în mod constant cu unguente de vindecare, care accelerează procesul de vindecare a țesuturilor.

Fetele care nu au făcut niciodată tatuaje, se întreabă - rănește pentru a obține un tatuaj pe coaste? Nu există un răspuns clar, este legat de faptul că fiecare persoană are propriul prag de durere și senzațiile transferate în timpul acestei proceduri sunt individuale. Cu toate acestea, dacă credeți că statisticile, precum și biologia (coastele sunt aproape de piele și stratul de grăsime este mic), răspunsul va fi fără echivoc - doare. De asemenea, experții nu recomandă să apară în cabinetul de tatuaje în timpul menstruației sau cu o săptămână înainte de apariția lor, deoarece în această perioadă corpul feminin este deosebit de sensibil.

În cazul în care fata este supraponderală sau predispusă la corpus, tatuajul pe coaste va fi un pas crucial pentru care trebuie să vă pregătiți. Cu o schimbare accentuată a greutății, tatuajul poate fi deformat, pierde un aspect atractiv, este dificil, dacă nu chiar imposibil, să corecteze această situație. Prin urmare, pentru a determina dacă să pună un tatuaj pe coastele unei fete ar trebui să avanseze, după ce cântărește toate argumentele pro și contra. De asemenea, experții nu recomandă umplerea unui tatuaj pe coastele fetelor care nu au dat încă naștere.

Tatuaje pentru bărbați pe coaste

În ceea ce privește bărbații, adesea folosesc imagini negre monocrome. Cel mai popular tatuaj este o navă cu vele, care plutește pe valuri. Anterior, marinarii foloseau tatuaje similare pentru ca acestea să poată fi identificate și îngropate în mod corespunzător.În prezent, această imagine are un înțeles complet diferit - proprietarul său este o persoană iubitoare de libertate, gata pentru dificultăți.

Printre tatuajele populare pe coastele oamenilor se numără: subiecți religioși, mistreți negri, cruci, animale sălbatice și păsări, reprezentanți ai adâncimii mării. Înainte de a aplica imaginea trebuie să știți despre semnificația ei, de exemplu, rechinul este un simbol al viclenia, puterea și o minte ascuțită, în ciuda faptului că arată înfricoșător și foarte agresiv.

De asemenea, sunt populare dragoni, fete nude, cranii și aripi. Adesea sexul mai puternic folosește biomecanica și clasicul tribal. În unele cazuri, bărbații pun flori pe coaste, adesea un iris, care simbolizează puterea și curajul. Nu mai puțin inscripții populare, de multe ori este gândurile proprietarului tatuajului, citatelor, poeziei sau caracterelor chinezești.

Rib Tattoo Designs

Printre cele mai de succes schițe pentru tatuarea pe coastele fetelor se numără:

  • Flori. Lily este un simbol al mândriei, mac este singurătate, un trandafir este o mare dragoste, iar lalea este o pasiune sălbatică. Cu toate acestea, multe fete nu investesc o semnificație specială în imagine, ci o folosesc din cauza frumuseții exterioare.
  • Păsările sunt o opțiune drăguță și romantică. Fiecare pasăre are propria sa desemnare: porumbel - bun, colibă ​​- veselie, macara - prosperitate și pene de pene - independență.
  • Inscripții - o opțiune universală pentru bărbați și fete, care poate fi poziționată nu numai pe margine, ci și pe orice altă parte a corpului.
  • Diverse modele și ornamente care vor ajuta la ascunderea defectelor sau a formelor de piele.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.