Onyx este un mineral frumos în proprietățile sale estetice. Există o legendă frumoasă despre aspectul acestei pietre. Se crede că zeița Afrodita, printre altele, avea unghii frumoase. Din neglijență, Eros a tăiat-o, iar ceilalți zei puternici au transformat garniturile în pietre. Prin urmare, numele mineralelor din greacă înseamnă "unghii".

Elemente de piatră

Onyx este alcătuit din multe straturi paralele și strălucire în nuanțe superbe. Aceasta este o varietate de cuarțoni de cuart. Printre nuanțele de piatră găsite în natură, sunt calde și reci. Dar cel mai adesea găsiți un onix negru. Culoarea mineralei depinde de cantitatea de impurități pe oxid de siliciu din fier și alte elemente.

Straturile din piatră sunt întotdeauna paralele și multi-colorate. Temperatura la care sa format piatra depinde de lățimea acestor benzi. Așa-numitul sardonyx este onix, portocaliu, roșu sau maro. Acestea sunt denumite și soiuri carnelian. Combinația de roșu și alb se găsește pe carnelionix.Aurul negru, arab și verde sunt recunoscute ca cele mai valoroase. Ele sunt folosite cel mai adesea pentru a crea bijuterii. Dungile albe pe ele sunt, de obicei, foarte puțin distincte, dar ele sunt întotdeauna acolo.

Proprietățile magice și vindecătoare ale onyxului

Onyx își datorează de asemenea popularitatea calităților sale vindecătoare și magice. Elimină stresul și vindecă durerile de cap. Aceasta este o piatră de elocvență. Aceasta aduce beneficii maxime celor care au gânduri pure și bune.

Onyx favorizează dezvoltarea calităților de lider în om. În plus, proprietarii acestei pietre sunt mai ușor de cântat în public și găsesc în sine toate talentele ascunse. Proprietarii de onix sunt cel mai adesea elocvenți. Abilitățile oratorii lor cresc zi de zi.

Gazda onyxului se simte increzatoare, pentru ca nu lasa un sentiment de stabilitate. Piatra dă o minte rece și sporește auto-disciplina. Proprietatea principală a mineralelor este transformarea energiei acumulate de ea și utilizarea ei pentru bunăstarea proprietarului ei. Proprietarul pietrei este capabil să se concentreze pentru a desfășura orice fel de activitate și pentru a ajunge într-o dispoziție excelentă. Piatra oferă posibilitatea de a se concentra asupra lucrurilor importante. Prin urmare, pe desktop este de a pune o statuetă de onix.

Mineralul poartă ironic porecla "prost". Nu acționează imediat, ci necesită răbdare de la proprietar. Se pare că piatra se obișnuiește cu proprietarul pentru o lungă perioadă de timp, după care își îndreaptă toate eforturile spre rezolvarea celor mai grave probleme ale vieții umane.

În antichitate, onixul a fost un talisman pentru liderii militari și lideri. Cu ajutorul lui, războinicii se așteptau să devină mai îndrăzneți și mai invulnerabili în luptă. Sa crezut că mineralul este capabil să îi facă proprietarul invincibil, protejează împotriva încălcării vieții sale și a ajutat la dezvăluirea modelelor ingenioase ale inamicilor.

Onyx este asociat cu rațiune și rațiune, cu echilibru psihologic și control emoțional. Ajută la luarea unor decizii strategice dificile. Cu protecția onyx nu este capabil să facă față, nici magie și vigoare energetică. Este important ca piatra să protejeze împotriva morții premature și indiferent de unde provine. Bijuterii cu acest mineral ar trebui să fie întotdeauna păstrate pentru tine.

Onixul negru îi poate proteja pe proprietar de obiceiurile proaste. Pentru a face acest lucru, trebuie să păstrați piatra pentru o lungă perioadă de timp până când se obișnuiește cu ea. În acest caz, puteți conta pe efectele extinse și pozitive ale mineralelor asupra corpului.

Dacă insistați asupra apei onyx, atunci o puteți folosi pentru vindecare și pierdere în greutate. Dacă beți apă din mâncăruri de onix, veți simți în curând o scădere a nivelului de oboseală și chiar a satisfacției foamei. În lista efectelor benefice:

  • efect asupra auzului și îmbunătățirea acestuia;
  • consolidarea sistemului nervos;
  • lupta împotriva depresiei;
  • gestionarea stresului;
  • îmbunătățirea sistemului cardiovascular;
  • salvează de meteosensibilitate;
  • tratează durerile de cap;
  • sprijină sănătatea sistemului musculo-scheletic;
  • tratează impotența.

Onyx și semne zodiacale

Este obișnuită legarea efectelor pietrelor asupra persoanelor cu data nașterii. Se crede că majoritatea onyx favorizează cancerele. Acest semn dă o indecizie unei persoane, iar mineralul aduce încredere în el și abilitățile sale față de stăpânul său. Proprietarul unui astfel de amulet are o idee clară despre scopul și planul pentru realizarea acestuia. Este mai bine să alegeți onixul albastru pentru cancer, deoarece aceasta este culoarea elementului său - Apa. Pietrele raci impresionante protejează de influența negativă a celorlalți.

Nuantele calde și luminoase ale onixului se potrivesc cu gemenii. O astfel de piatră se va încărca cu energie și forță proaspătă. Vânt și contradictorii prin natura Gemeni vor câștiga o înțelegere a concentrării clare a acțiunilor lor. Mineralul îi va ajuta să descopere lucrurile unui lider în sine și să le folosească în scopul propus și cu un beneficiu maxim.

Lionii se potrivesc cu onix negru. Aceasta este o piatră de lideri și lideri reali. Lviv are abilitățile adecvate și trebuie doar să fie consolidat, cu care mineralul negru se descurcă cu succes.Lionii care nu cresc împreună cu onixul îi atrage pe ei înșiși, duc simpatia lor și găsesc cu ușurință modalități de a controla mulțimea. Piatra ajută să devină decisivă și adamantă, înconjurătoare simt aceste calități ale lui Leu.

Scorpios negru onix va ajuta la lupta melancolie și apatie. De asemenea, piatra va rezolva în mod eficient problemele din viața personală, va întări legăturile de familie, va proteja de durere.

Onyx are un efect benefic asupra Vărsătorului. Acest lucru este deosebit de evident pentru cei care s-au născut la începutul lunii februarie. Sub influența pietrei, Varsatorul devine mai hotărât pe calea depășirii dificultăților. De asemenea, piatra dă dăruire. Ca și alte semne ale aerului, Vărsătorul ar trebui să aleagă nuanțele reci onix.

Taurul va fi capabil să facă față în mod eficient obiceiurilor proaste. Aceasta include dependența de alcool și fumatul. Pentru un rezultat pozitiv este necesar să purtați onyx cu tine. În plus, Taurul poate deveni mai sociabil și eliberat.

Berbecul energetic și de afaceri vor primi protecția necesară de la detractori. Reprezentanții acestui semn se pot aștepta să îmbunătățească abilitățile mentale și să elibereze potențialul creativ.

Greutățile trebuie să aleagă onixul albastru. Piatra se armonizează perfect cu echilibrul mărcii, menținând un sentiment de stabilitate. Virgos va fi capabil să scadă stresul și să vindece o durere de cap purtând bijuterii onix după o zi obositoare. Virgosul cel mai harnic și pedant se va simți cel mai bine.Streltsam în compania cu onix va fi deosebit de confortabil. Ajută la lupta împotriva dezechilibrului lor natural. Onixul negru permite ca acest semn să se retragă din negativ, venind din lateral.

Capricornul este alimentat din piatră de forțe noi. Acest lucru va ajuta să facă față opoziției în oricare dintre sferele vieții. Dar onyxul Pestii nu este absolut potrivit. Energia acestui semn nu sună în ton cu energia pietrei.

Bijuterii cu pietre nu ar trebui să aibă numai plăcere estetică. Este important să aflați în prealabil ce fel de energie are un mineral și cum va afecta viața proprietarului său. Onyx este o piatră destul de versatilă. Cu abordarea corectă a selecției și a utilizării, puteți să o utilizați pentru a vă îmbunătăți semnificativ viața.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.