"Flylade" și adepții Marie Kondo au spus deja tuturor cum să păstreze ordinea. Dar organismul nostru are, de asemenea, periodic nevoie de curățenie generală. Nu, nu este vorba despre nutriție. Acest articol despre mici secrete care vă vor ajuta să simțiți ce este puritatea reală. Să începem!

Suportul periuței de dinți

Chiar și cea mai bună periuță de dinți nu protejează greu dinții de cariile suprafețelor laterale, deoarece designul său nu permite îndepărtarea cu grijă a plăcii dintre dinți. Prin urmare, stomatologii recomanda utilizarea zilnica a benzii dentare. Iar peria interdentară Colgate este un plus extraordinar pentru curățarea generală a locuinței. Raidul și bucățile de mâncare sunt îndepărtate ca și cum ar fi prin magie! Pentru persoanele cu structuri ortodontice permanente sau temporare (arcuite, coroane, implanturi), periile interdentare sunt simple must avea. Principalul lucru este să alegeți dimensiunea potrivită.

Șampon pentru curățarea profundă

Sampoanele moderne și produsele de îngrijire a părului pot face minuni: netedă, hrănește, hidratează, adaugă volum sau strălucește.Aceste proprietăți uimitoare oferă diferite ingrediente cosmetice. Dar părul necesită curățare, iar substanțele chimice interacționează atât de strâns cu structura părului încât nu este întotdeauna posibil să le spălați cu șampon obișnuit. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește protecția termică și agenții cu siliconi. Prin urmare, părul are nevoie de curățare totală cu șampon profesional pentru curățarea profundă la fiecare două până la trei săptămâni. Acest produs conține componente care îmbunătățesc cântarul de păr pentru a elimina orice contaminare.

Eliminați toate inutile

Pielea facială are nevoie de o curățare profundă profundă. Și scrumbiile obișnuite pentru acest lucru nu sunt adesea suficiente. La domiciliu lucrează minunat coaja cu AHA-acid. Componenta activă a acestor produse este acizii fructici în diferite concentrații. Ele aliniază perfect tonul, elimină ridurile mici, măresc elasticitatea pielii. Ele curăță, de asemenea, suprafața pielii de murdărie, sebum și particule moarte. După această procedură, pielea este cu adevărat curată și radiantă!

Nu există puncte negre

Nasul necesită curățare suplimentară. Puncte negre - invitați frecvenți neplăcuți pe fețele femeilor. Acestea sunt perfect curatate prin proceduri cosmetice profesionale - curatarea cu ultrasunete, peelingul cu gaz-lichid si alte modalitati. Dar, din nefericire, apar repede. Dacă nu utilizați încă benzi adezive pentru nas, este timpul să profitați de această metodă. Într-o perioadă scurtă de timp, aceștia extrag resturile de produse cosmetice și sebum din pori și apoi se scot ca un tencuială. Datorită acestora, puteți crește semnificativ timpul dintre curățările profesionale.

Magic șosete

Pentru curățarea generală a corpului, coaja este aplicată nu numai pe față. Este destul de realist să se întoarcă acasă moaletea și curățenia acasă. Sosetele de pedichiură (de fapt, saci speciali cu compoziție cosmetică) se pun pe picioare aburite timp de 30-60 de minute. La început se pare că nu se întâmplă nimic. Dar după câteva zile, stratul de piele veche, întărită dispare (este totuși o priveliște de văzut, bineînțeles) și tocurile și degetele delicate roz și degetele fără porumbei și căldări deschise ochilor tăi. Și apoi rămâne doar să mențină starea perfectă a picioarelor cu îngrijire zilnică cu procedurile de cremă și pedichiură obișnuită.Și ce super-fonduri folosiți?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.