Cât de des poți vedea coridoare slabe și inexpresive în apartamentele cunoscuților tăi și când intri în ei, nu simți prea multă bucurie? Dar interiorul holului reprezintă adesea o opinie cu privire la starea locuinței în general. Prin urmare, din ce în ce mai des, oamenii care își apreciază confortul și favoarea oaspeților încearcă să proiecteze aceste mici, moderne, în conformitate cu tendințele modei. Și un rol important în această privință va fi întotdeauna jucat de decorarea de perete de înaltă calitate și de succes.

Alegerea culorii reale a pereților în hol

Ce parametri în amenajarea coridorului pot fi numiți cel mai important? La finisarea pereților este importantă combinarea corectă între practică și estetică. Prin urmare, la etapele inițiale este necesar să se acorde atenție culorilor pe care doriți să le utilizați în timpul reparațiilor.

Designerii sfătuiesc să acorde prioritate nuanțelor calde și luminoase. Astfel de opțiuni vor umple camera cu lumină și vor extinde spațiul.Atunci când alegeți culori, trebuie să țineți cont de zona, forma, gradul de lumină din încăpere:
• Pentru un hol în miniatură, tonurile de culoare bej, argintiu, gri, albastru, lăptos, maro deschis vor fi cele mai bune opțiuni. Toate acestea aparțin spectrului de culori reci, fiind opțiuni universale pentru diferite interioare.
• Un canal mai cald poate fi folosit într-un coridor mare. Acesta include roșu, portocaliu, cafea, cremă, galbenă, culoare caisă. Acestea vor face camera confortabilă și atractivă vizuală.
• Culorile închise sunt potrivite pentru o cameră bine luminată. Va fi sigur să decorați pereții în diferite variante de verde, albastru, violet, turcoaz.

Experții categoric nu recomandă utilizarea de culoare albă în aranjamentul holului. Adesea, pe coridoare nu există ferestre, astfel încât lumina zilei să nu reflecte pereții. Și în cazul în care lumina va fi camuflată, culoarea albă va începe să arate plictisitoare și uneori chiar murdară.

Făcând din pereți, ar trebui să folosiți regula bine cunoscută de trei culori. Unul este luat ca principal, iar alte două devin suplimentare și subliniază. Puteți alege nuanțele închise în paletă, preferând tranzițiile moi și confortabile.

Modern decor de perete în hol pentru frumusețe și confort

Unul dintre cele mai vulnerabile locuri din orice apartament este coridorul. În această cameră pereții sunt expuși în mod constant la efecte negative, pagube mecanice și poluare. Situația este agravată de prezența copiilor mici și a animalelor de companie.

În legătură cu acești factori, alegerea materialului pentru decorarea peretelui ar trebui să fie abordată cât mai competent și mai responsabil posibil. Printre opțiunile cele mai de succes astăzi alegeți:
1) pereți de zugrăvire;
2) panouri din plastic;
3) tencuiala decorativă;
4) diverse tapet;
5) microcement;
6) panouri MDF;
7) plăci ceramice;
8) piatra artificiala.

Orice tip de materiale de finisaj trebuie selectat astfel încât să fie posibilă punerea în ordine a camerei după diverse deteriorări și poluare fără prea mult timp și efort. Dar nu uitați de parametrii externi, estetici ai produselor.

Holul interior elegant: alegeți materiale de calitate pentru pereți

Principalele avantaje ale unei încăperi mici, în care proprietarii de apartamente sau clienții lor cad imediat, sunt simplitatea, confortul și confortul. Este important să nu uităm de numirea imediată a sălii și de necesitatea de ao proteja cât mai mult posibil de impactul negativ.

În interiorul la modă al coridorului în 2018 trebuie să fie prezente materiale eco-friendly, rezistente la umiditate, care pot fi imitații naturale sau pricepuți. Finisarea podelei și mobilierului trebuie să fie de înaltă calitate și durabilă.

Designul modern ar trebui să fie simplu și elegant. Interiorul holului ar trebui să fie executat în aceeași formă ca și restul apartamentului. În tendință sunt soluții de design concise, oglinzi și suprafețe lucioase.

Opțiuni originale de design pe perete: perete decorativ, zid de cărămidă, oglindă neobișnuită

Recent, proprietarii de obiecte imobiliar moderne trebuie să caute ajutorul designerilor profesioniști pentru a satisface pe deplin toate nevoile lor. Mulți oameni vor să facă zidurile pe hol nu numai practice și durabile, dar și să le ofere un aspect atractiv, decorativ.

Chiar și de la opțiunile clasice de finisare, puteți alege produse prin care va fi posibilă crearea unei imagini luminoase și originale. Și cu ajutorul unei varietăți mai pretențioase de materiale, este adesea realizat un design elegant și creativ. Relevante în acest moment tipurile de finisaje pot fi numite:
• Tencuiala decorativa. Durabilă, rezistentă la diferite tipuri de materiale de impact care pot transforma coridorul dincolo de recunoaștere. Texturile originale asigură crearea de diverse imitații, efecte, desene de relief.
• Piatra artificiala.Așezarea poate fi făcută pe întregul perete sau poate decora zone individuale, creând modele și piei unice. Dispunând de caracteristicile operaționale crescute, acest material este sigur din punct de vedere ecologic și simplu în instalare.
• Laminat practic. Alternativa reușită la panourile de perete. Cu ajutorul acestor produse puteți simula diferite texturi și suprafețe, decorând interiorul în diferite stiluri. Materialul este diferit în ceea ce privește estetica și durabilitatea, este montat simplu și rapid.
• Frescă elegantă. O opțiune destul de dificilă și destul de dificil de ambalat. Compoziția materialului include materiale nețesute, sintetice, așchii de marmură și ipsos. O caracteristică distinctivă a acestor produse este imitarea suprafețelor îmbătrânite, cum ar fi cipurile de textura și fisurile originale.

Cel mai simplu mod de a termina pereții în hol și în 2018 poate fi considerat ca tapet. Având în vedere varietatea de culori, imagini și texturi, puteți alege opțiunea de stil și semnificație corespunzătoare, având un interior confortabil și puternic pentru energia sa.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.