Denim, folosit inițial pentru confecționarea uniformelor de fermă, a devenit astăzi o parte integrantă a oricărui garderobă. Denimul necesită din nou atenție, sugerând că toate fațetele acestui material unic nu au fost încă studiate. Într-adevăr, designerii din colecțiile lor au acordat o atenție maximă modei denim, oferind modele originale și elegante, care vor atrage multe fete.

Bijuterii de moda vara 2018: care model de a alege

Înainte de a cumpăra blugi obișnuiți răspundeți la întrebarea - exact ce doriți de la ei. Ascunde defecte figura, se concentreze pe o anumită zonă, accentuați ușor forma. Pe această bază este selectat un model care satisface toate cerințele dumneavoastră. Ascundeți vizual problemele din șold vă vor ajuta pe cei mai buni iubitori de blugi, evidențiați picioarele subțiri capabile de blugi, slabe. Vă oferim modele de vârf din vara anului 2018, care vă vor ajuta să creați o imagine elegantă în stil stradal sau să înfrumusețați arcul de birou.

Veste de moda de vară 2018: modele rupte

Rujii blugi sunt o varietate de personalități strălucitoare și expresive care, cu ajutorul tăieturilor, găurilor și marginilor care ies în negru, vor să concentreze atenția celorlalți asupra personalității lor. Un astfel de model este o mare oportunitate de a demonstra o figură excelentă și de a provoca priviri admirabile ale oamenilor.

Jeansul întărește mai întâi o femeie, iar dacă vorbim despre modele rupte, atunci te transformi într-un adolescent maximalist care este gata să facă orice pentru a distinge mulțimea lor.

Rufele blugi sunt alegerea celor care nu sunt obișnuiți cu trucurile plictisitoare conservatoare, care doresc noi impresii și nu doresc să stea liniștit. Odată ce se credea că blugi cu găuri înfundate și fără de grijă sunt purtate numai de persoane nesăbuite sau de neînvins, totuși, modelele rupte de astăzi pot fi găsite pe rafturile buticurilor de marcă și pe podiumurile de modă.

Modelele rupte din vara anului 2018 vor fi la vârf de popularitate, așa că nu ratați ocazia de a obține o pereche elegantă pentru aspectul stradal. Este necesar să purtați astfel de modele cu bluze contrastante, tricouri sau, dimpotrivă, să creați monoblocuri în culori pastelate moi, în cazul în care blugi moi albastri sunt principala atracție a imaginii.

Amintiți-vă că bluzele rupte nu sunt în mod clar genul de îmbrăcăminte pe care trebuie să le purtați într-un teatru, alt eveniment cultural sau birou. Chiar și nebunia pentru modelele "holey" nu permite astfel de libertăți. Dar pentru plimbările de seară sau pentru tinuta în stil stradal, aceste blugi sunt bine.

Blugi blugi obișnuiți: modele actuale din vara anului 2018

În achiziționarea de blugi albi, multe fete opresc îngrijirea excesivă în legătură cu astfel de lucruri. Acest lucru este destul de justificat, culoarea este destul de așa-numită și orice spot pe blugi va fi izbitoare. Cu toate acestea, astfel de eforturi se vor achita cu un torus, deoarece într-un astfel de model picioarele dvs. vor arăta mai elegante și mai subțiri, ceea ce nu se poate spune despre blugi negri și albastri.

Dacă adăugați scuffing la designul de blugi albe, mici tăieturi orizontale pe genunchi, atunci imaginea dvs. va cuceri orice om. Culoarea albă este întruchiparea clasicului, dovedit de-a lungul anilor. Albii blugi sunt combinați ușor cu haine de orice stil, printuri și broderii.

Combină blugi albi cu bluze scurte, jachete denim, jachete. Într-o tendință blugi cu o potrivire scăzută, astfel încât fără o centură strălucitoare și plăci de metal în acest sezon doar nu se poate face.

Blugi elegant cu amprente și inserții de culoare: vara 2018

Designerii nu au jucat încă suficient cu amprentele și inserțiile originale, pe care încearcă să le adauge la designul articolelor de îmbrăcăminte, blugi și jachete. Femeile frumoase cu un model vor da imaginii un anumit sens, creând o combinație unică de vară.

În vara anului 2018 următoarele exemplare sunt deosebit de populare:

  • motive florale - toate tipurile de flori - buchete de trandafiri, bujori, mușețel, flori sălbatice delicate
  • modele animale - inserții moderate cu piele de șarpe, tigru, zebră, leopard
  • abstracții - modele care uneori nu conțin un obiect clar exprimat - bloturi, dungi, divorțuri, efectul unui waren
  • armate - inserții cu modele protectoare de kaki

Blugi elegant cu aplicații sub formă de flori și buchete întregi sunt foarte populare printre designeri. Șahul de imprimare și dungile elegante nu sunt mai puțin relevante. Purtarea acestor blugi ar trebui să aibă un vârf solid, astfel încât să nu supraîncărcați imaginea cu detalii inutile.

Modele actuale de blugi cu decoratiuni: vara 2018

O adevărată lovitură din vara anului 2018 va fi blugi cu nituri, dungi și margele mari. Astăzi putem vorbi despre regândirea tendințelor vechi pe care multe fete au inventat în mod independent în anii '90. Apoi, cu o mică varietate de modele, imaginația a lucrat cu soții simple și violente transformate într-o operă de artă, decorată cu inscripții elegante, dungi, nasturi etc.

Femeile moderne de modă nu trebuie să inventeze nimic. Modelele elegante cu ornamente de pietre, margele, piroane pot fi achiziționate la orice magazin. Aceste blugi merg bine cu jacheta denim, jacheta scurta sau tricouri supradimensionate pentru tineri.

Moda blugi de peste mări: vara 2018

Sportiv blugi supradimensionate vor fi populare in acest sezon. Singura diferență față de modelele din sezonul trecut va fi o abundență de suprapuneri, șal și alt decor. Boyfriends blugi sunt o mare opțiune pentru a ascunde defecte figura. Dacă nu ați avut timp să pierdeți greutatea până în vară, atunci acest model vă va ajuta și vă va transforma vizual corpul. Combinați blugi supradimensionați cu blazer sau veste scurte.

Evaluând modelele de blugi din vara anului 2018, se poate observa că tendințele care au predominat cu zeci de ani în urmă, cu câteva modificări ale decorului și culorilor, sunt din nou la modă. Pe podiumuri au aprins modele cu uși, blugi arși, variante cu dungi. Fără îndoială, aceasta este alegerea unei categorii înguste de fashionistas care urmăresc cu strictețe canoanele la modă.

Modele mai relevante și populare sunt totuși cele pe care le-am notat în recenzia noastră - blugi ripți, blugi clasici, iubiți. În ceea ce privește culorile, au existat schimbări evidente. Astfel de culori cum ar fi kaki, portocala, menta și roz sunt adăugate la paleta de bază.

În dulapul unui moda real, puteți număra mai multe perechi de blugi eleganți, deci nu vă limitați la un model, deoarece această bucată de îmbrăcăminte vă va ajuta în orice situație.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.