În procesul de organizare a unui spațiu de locuit, depozitarea bunurilor personale joacă un rol important. Până de curând, dulapurile, diapozitivele și pereții erau considerate o opțiune standard. Dar, în 2018, soluția cea mai de succes la problemele de restabilire a ordinii este considerată aranjarea unei vestiare, locul cel mai adesea alocat în dormitor.


Design modern al dormitorului cu dressing

În planificarea locuințelor private și a apartamentelor nu este prevăzută inițial prezența unui dressing. Prin urmare, trebuie să ieșiți în mod competent din situație, separând o mică zonă în dormitor. Acest lucru se poate face cu ajutorul unei uși decorative din perete sau compartiment original. În absența unor astfel de posibilități, un rack special comandat, cu un pasaj sau un dulap până la tavan, poate juca rolul unei partiții.

Materiale ecologice, atractive pentru crearea partițiilor, pot fi colorate din sticlă mată, decorate cu modele de sablare la modă.Echipamentul camerei de toaletă cu configurația dorită vă va ajuta să faceți forma dormitorului mai corectă și mai convenabilă - în anumite proporții geometrice. În interiorul unui astfel de mini-depozitare pentru haine puteți oferi un număr maxim de elemente utile și implementări de proiectare:
- saloane și dulapuri de potrivire;
- rafturi și coșuri de plasă de diferite forme și mărimi;
- cutii retractabile cu cutii;
- agățat cu mecanisme de ridicare;
- suporturi originale pentru încălțăminte.

În unele cazuri, mesele de călcat și oglinzile sunt situate în depozite. Un design de garderobă bine proiectat va ocupa un pic de spațiu în dormitor. Această opțiune de depozitare este potrivită în special dacă dormitorul este decorat în stil scandinav sau există un minim de mobilier în cameră.

Orice vestiar trebuie să fie un loc plăcut și confortabil în care doriți să fiți. Intrarea în dormitor ar trebui să fie confortabilă, iar deja la intrare este necesar să se ofere o imagine de ansamblu bună prin aranjarea lucrurilor în funcție de prioritate și de frecvența utilizării. O etapă importantă în echipamentul camerelor de toaletă este proiectarea iluminatului de înaltă calitate. În cele mai mici camere sunt limitate dispozitive LED mobile sau staționare. În cazul în care camera de dressing se dovedește a fi spațioasă, aveți posibilitatea să utilizați maximum de elemente, oferind iluminare de mare capacitate. În acest caz, lumina moale, precisă poate fi asigurată de lumini de perete, candelabre pretențioase, opțiuni decorative de iluminat.

Proiectare colțară originală

Aveți posibilitatea să dotați un dressing într-o varietate de configurații, folosind tehnicile de design originale și materialele moderne. În special tipurile de planificare populare în 2018 sunt opțiuni unghiulare. Acestea vă permit să rupă în mod eficient și cu încredere zonele de orice tip de camere. Ca urmare, proprietarii unei unități rezidențiale au posibilitatea de a utiliza teritoriul maxim pentru o mai mare funcționalitate.

Dotarea salonului în grădiniță, dormitor, hol, mansardă sau alte camere cu o zonă limitată, puteți alege un loc pentru un număr mult mai mare de lucruri. Creând un design original la un unghi de 90 de grade și poziționarea corectă a sistemului de stocare, trebuie să vă gândiți că acesta va separa structura internă de teritoriul principal. Cele mai populare opțiuni din 2018 sunt considerate a fi placaj gros sau pereți despărțitori din gips-carton cu uși, ecrane moderne sau perdele. Nu mai puțin relevante în acest caz vor fi ușile compartimentate la comandă.

În mod neobișnuit, pretențios, desenele cu sisteme de stocare deschise vor arăta elegante. Opțiuni curente - penny de tip dulap, cadru, tip ochiuri. Este necesar să se țină seama de faptul că încăperea originală poate fi "introdusă" într-unul din stilurile de design moderne, în prezent căutate.

Ce tip este mai convenabil - dulapuri mici sau mari de intrare?

Pentru a determina dimensiunea, forma, conținutul intern al sălilor moderne trebuie să fie în avans. Pentru aceasta, este important să țineți cont de numărul de membri ai familiei, de suma aproximativă a lucrurilor și de caracteristicile camerei în care va fi amplasată structura. Având astfel de oportunități, pentru depozitarea de haine și încălțăminte adesea alocă întreaga cameră cu o suprafață mică. Și într-o casă privată, opțiunea reală va fi amplasarea cabinei în mansardă.

Orice femeie ar dori să aibă un dulap mare, de mai multe metri, în apartamentul sau în gospodăria ei, unde ar fi rafturi pentru fiecare lucru mic. Dar spațiul modern de viață și structurile standard nu vă permit întotdeauna să aveți ceea ce doriți. Cel mai adesea se dovedește invers, așa că este important să dai în mod corespunzător un spațiu compact, nu prea mare pentru un dressing. În mare măsură, va fi posibil să se economisească spațiul cu ajutorul unor elemente discrete, care oferă elemente de confort:
• Rafturi deschise fără detalii inutile.
• Plăci de călcat retractabile.
• O mulțime de cârlige și șine.
• Spirală specială pentru umerase.

Dacă, totuși, este posibilă dotarea unei vestibre mari și spațioase, va fi posibil să se utilizeze cel puțin cu succes tehnici inteligente de design. Cu disponibilitatea de finanțare gratuită, puteți utiliza fronturi transparente de raft, module de alunecare pentru aparate de uz casnic, sertare speciale pentru trifoi, cutii de pantofi originale cu pantă.

Dacă doriți, puteți face camera cât se poate de confortabilă. Pentru a face acest lucru, achiziționați oglinzi, obiecte elegante, picturi și suveniruri. Decorarea decorativă ar trebui aleasă cu grijă - este important ca pereții să fie practici, estetici și, în același timp, să nu lase urme pe haine. Din acest motiv, materialele prioritare pentru decorarea zidurilor cabinetului de cameră sunt tapet, vopsea, acoperiș din plută, panouri din lemn și din plastic.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.