Când se pronunță cuvintele "femeie de afaceri", imaginația trage imediat o femeie într-un costum strict. Ea este mereu elegantă și inteligentă. Fiecare element al imaginii sale de la unghii la coafura accentuează coerența stilului.

Creați un aspect atât de elegant, elegant, conceput în primul rând de îmbrăcăminte de birou. La prima vedere, monotonia stilului nu este deloc. Stilul de afaceri implică sute și mii de combinații de stiluri, culori, modele și îmbrăcăminte.

Principalele tendințe în stilul de afaceri

Modă de moda de birou nu poate fi numit plictisitor. Designerii de moda produc intreaga linie de astfel de haine de diferite stiluri, decorate cu tot felul de detalii.

Modă rochie de birou ar trebui să aibă o nuanță neutră. Pentru sezonul toamna-iarnă, alegeți gri, negru, maro și albastru. În timpul verii, puteți trece la culori pastelate.

O altă tendință a noului sezon va fi lucrurile într-o cușcă. Cele mai populare vor fi scoțiene. Fabricul cu o astfel de colivie va permite costumului să pară strict și cu costuri reduse.

Noul sezon va aduce soluții originale.Costum de piele poate fi, de asemenea, realizat într-un stil de afaceri. Ar trebui combinat cu cămăși textile, cămăși și bluze.

Pentru ca o imagine de birou să fie originală, merită să alegeți un costum dintr-o țesătură neobișnuită pentru acest tip de îmbrăcăminte: catifea, velur, dantelă, sifon, satin. Dintre acestea, puteți coase fuste, jachete, veste și pantaloni.

Acesta nu este primul sezon în garderoba femeilor de afaceri sunt costume pentru bărbați. Acestea diferă de modelele feminine în severitatea liniilor și brutalitatea pronunțată. În mod paradoxal, în această tinuă, doamna va arăta mai ales feminină.

Merită acordată atenție costumelor cu pantaloni scurți și săgeți accentuate pe ele. Cel mai bine este să alegeți modele din lână și tweed.

Roșu cu negru: strălucitor și subtil

Culoarea roșie este concepută pentru a opri ochii și pentru a atrage atenția. Pentru o femeie de afaceri, utilizarea de nuanțe de roșu în dulapul ei va permite atenția partenerilor și subordonaților să se concentreze pe ele însele și pe deciziile lor.

Este important ca detaliile rămase ale imaginii să rămână pe scurt. Dacă doamna a ales o fustă cu creion roșu, atunci ar trebui să fie completată cu o bluză simplă, fără decor sau cu o tunică pentru a se potrivi cu schema de culori.

Un costum de afaceri roșu ar trebui să fie combinat cu un tricou neagră sau un golf subțire. Pantofii ar trebui să fie clasici fără bluze. Costumul negru arată grozav cu o bluză netedă roșie. Această combinație va face ca aspectul să fie luminos și, în același timp, strict.

Stilul costumului într-o astfel de culoare trebuie restrâns. Midi fusta lungime este perfectă. Pentru jacheta sunt cerințe mai puțin stricte. Puteți alege un jachet scurt sau o jachetă de lungime medie.

Ansamblul de afaceri alb-negru

Culoarea albă a dulapului de afaceri creează linii elegante. În același timp, accentuează modestia și constrângerea. Un costum alb va asigura aspectul perfect. Avantajul acestui costum în compatibilitatea sa cu orice alte culori.

Fusta albă arată foarte bine, cu bluze monocromatice strălucitoare. Restrângerea culorii albe vă permite să folosiți tot felul de decor care este permis în dulapul de afaceri.

Este interesant să arăți alb cu pantaloni largi de șold, cu golf și cu o haina lungă. Un sac de volum va completa aspectul. Această imagine este destul de romantică și feminină. În același timp, arată organic în birou.

Într-o stratificare modă

Multi-tendință în tendință de mai mulți ani. Ea a fost principiul creării de imagini pentru stilul stradal, sport și stilul casual. În noul an, seturile, complicate în acest fel, s-au mutat în haine de birou.

Pe podiumurile spectacolelor de modă din sezonul următor, puteți vedea cămăși, purtând o vestă, o jachetă, o haină și o eșarfă deasupra. În loc de o cămașă, este potrivită o broască cu guler, în loc de o eșarfă - o eșarfă elegantă. Mănuși lungi pot fi adăugate aspectului.

Jumpsuit: îndrăzneț și neașteptat

Aproape orice lucru se poate face într-un stil de afaceri. Salopetele nu fac excepție. Poate fi cusut din țesături de culoare închis la culoare. Sub o astfel de tinuta se recomanda purtarea unei bluze de culoare deschisa sau a unei brosoci.

Completați imaginea bărcii cu călcâi și cu un șanț ușor. În această formă, puteți apărea în mod eficient la negocierile de afaceri și la o petrecere. Versatilitatea va fi un alt avantaj al imaginii.

Jacket cu umeri voluminoși

Această tendință a intrat în stilul modern de birou din anii '80. Bărbații tăiați de la lokanichny fac acest lucru un plus extraordinar pentru ansamblul de birouri. Umerii largi sunt un simbol al forței și statorniciei. Prin urmare, un sacou retro trebuie să fie în garderoba fiecărui șef de femeie.

Grosimea acestui sacou ar trebui să fie umbrită de elementele feminine ale costumului. Aceasta poate fi o fustă cu creion subțire sau pantaloni de birou subțire.

Bluze stil de birou

O bluză poate fi atât un element central al unui ansamblu, cât și un plus față de o fustă sau pantaloni de birou. Tricouri de modă simple, bluze elegante translucide și șosete ușoare pentru genunchi.

Mătase, sifon, satin, bumbac, vâscoză și tricotaje vor fi favorite printre țesăturile pentru bluze. În paleta din noul sezon, albastru deschis, roz roz, bej, liliac pal și alb.Pe partea de sus a bluzei poartă o vestă fără mâneci sau o vestă pentru a se potrivi costumului de afaceri.

Desene și imprimate în haine de afaceri

Moda din noul sezon a rămas fidelă amprentelor clasice stricte. Fâșia și celula trebuie păstrate în culori monocrome. Ele pot fi mari sau mici. Și, de asemenea, să fie plasate orizontal sau vertical. Pe țesătură poate fi același tip de model cu elemente mici. Cele mai des utilizate forme geometrice.

Inscripțiile simple pe pieptul stâng pot fi numele producătorului sau un element corporativ care combină uniformele în întreprindere.

Lungimea și silueta costumelor de birou

Un costum de afaceri modern poate fi îngust și de formă. Aceasta se referă la pantaloni, fuste, jachete și rochii. Îmbrăcăminte mult mai puțin obișnuită.

Lungimea fustei si rochiei este limitata doar de limitele decentei. Ultramini se găsește în multe costume de afaceri. Fustele înguste în podea, cu o fantă în spate sau lateral, de asemenea, nu pot surprinde pe omul de pe stradă. Acest criteriu este controlat numai de codul de îmbrăcăminte al fiecărei echipe și întreprinderi individuale.

În noul sezon, designerii de modă și designerii au prezentat o femeie de afaceri la modă cu o gamă largă de rochii de tot felul. Un dulap divers și original poate fi acum în serviciu cu orice femeie de afaceri.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.