Fără îndoială, o femeie încearcă mereu să arate bine. Și hainele joacă un rol important în acest sens. Într-adevăr, în plus față de satisfacția cu aspectul lor, hainele, selectate cu gust, adaugă încredere. Prin urmare, este necesar să facem o imagine cu atenție nu numai pentru viața de zi cu zi, ci și pentru muncă, mai ales dacă este de natură oficială. Din acest lucru depinde de atitudinea colegilor față de dvs. și, în unele cazuri, chiar de ridicarea scării de carieră. Pentru a rămâne în tendință, vă oferim să vă familiarizați cu articolele de bază ale dulapului unei femei de afaceri din 2017.

Rochie pentru a lucra în birou

Desigur, când vine vorba de rochia de birou, există imediat o asociere cu o rochie neagră, pe care faimosul Coco Chanel îl iubea atât de mult. Și aceasta este chiar cea mai potrivită opțiune chiar și astăzi. Cu toate acestea, acum sunt permise mult mai multe variante ale acestui element al dulapului. În funcție de gravitatea codului de îmbrăcăminte, puteți alege nuanțe mai luminoase sau mai silențioase.De asemenea, puteți achiziționa rochii cu accente sau cu inserții de altă culoare sau țesătură.

Umbra blândă și elegantă a rochiei este perfectă pentru sezonul primăvară-vară.

Baska este destul de des folosit în designul de rochii de stil de afaceri. Acest element vă permite să evidențiați șoldurile și să dați feminitate.

Rochia cu un decolteu scăzut este rareori permisă atunci când lucrează în birou. Dar dacă regulile nu sunt prea stricte, iar gâtul este destul de restrâns, atunci poți purta un astfel de model.

Imprimați "celula" nu iese din modă de mult timp. Și mai ales este popular în codul de îmbrăcăminte pentru birou. Prin urmare, puteți cumpăra în siguranță rochii, costume și cămăși cu un astfel de model.

Rochie - trend 2017

Rochiile în acest an sunt doar incredibil de populare nu numai pentru viața de zi cu zi, ci și pentru birou. Designerii au acordat o atenție deosebită rochiilor de haine care au fost relevante de mai mulți ani. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece acest stil este destul de versatil, feminin și, în același timp, excelent pentru lucrul în birou. Jacheta de îmbrăcăminte vă permite să ajustați vizual forma și să ascundeți defectele.

Dar dacă această opțiune este prea curajoasă pentru tine, atunci încercați să încercați o rochie de tricou.

Pantaloni elegant

Primul lucru care vine în minte atunci când vine vorba de îmbrăcăminte pentru birou - este un pantaloni clasic clasic. Și acest detaliu al dulapului va fi întotdeauna relevant, indiferent de sezon. Aceste pantaloni sunt considerați baza pentru crearea unei imagini de lucru în birou. Prin urmare, întotdeauna să acorde o atenție la compoziția de țesături și pantaloni tăiate. Astfel, puteți alege modelul perfect care va fi bine combinat cu diferite bluze și cămăși.

Apropo, în anul 2017, puteți alege nu numai pantaloni drepți, ci și slabi sau opuși.

Este demn de remarcat faptul că, în funcție de severitatea regulilor codului de îmbrăcăminte de birou, puteți alege nu numai lungimea clasică, ci și modelele mai scurte. Ultima opțiune este potrivită pentru sezonul de vară.

Costum clasic de afaceri

Dacă lucrați într-un birou, atunci garderoba dvs. ar trebui să aibă cel puțin un costum. La urma urmei, este necesar pentru evenimente importante și întâlniri de afaceri. Și numai dacă ați pus un lucru atât de inteligent și costisitor, puteți face impresia corectă a partenerului de încredere și responsabil. Dacă tot vă îndoiți de necesitatea unui costum de afaceri clasic, atunci asigurați-vă că mergeți la cumpărături. Crede-mă, nu trebuie să regreți.

Un costum clasic nu ar trebui să fie negru deloc. Simțiți-vă liber să alegeți diferite nuanțe de gri și alb.

Imprimarea "benzii" într-un costum de afaceri este folosită destul de des. La urma urmei, liniile netede subliniază perfect gravitatea imaginii.

Un costum clasic destul de simplu, cu pantaloni arșiți, este perfect completat cu jartiere. În lumea de astăzi, mulți au uitat mult de ei și au încetat să mai folosească. Cu toate acestea, acest accesoriu face ca imaginea să fie mai armonioasă și mai interesantă.

Un costum de afaceri poate fi nu numai un pantalon, ci și o fustă cu creion sau o rochie. Această versiune arată foarte feminină. Și, de asemenea, oferă calm și eleganță mers.

În 2017, stilul militar, pe care designerii îl îmbină cu afacerile, va fi relevant. Se pare foarte neobișnuit, dar, în același timp, multe fete iubesc astfel de decizii îndrăznețe.

În ciuda faptului că costumul clasic are adesea o nuanță întunecată, designerii cer să experimenteze în 2017. Și dacă nu aveți reguli prea stricte ale codului de îmbrăcăminte, atunci asigurați-vă că vă obțineți un costum strălucitor, captivant. Se pare destul de neobișnuit, deci cu siguranță nu veți rămâne fără atenție.

Cămașă și bluze la modă 2017

Pentru a vă face un costum de afacere arătos elegant și armonios, este foarte important să alegeți cămașa potrivită care să se potrivească în mod ideal cu compoziția țesăturii și tăieturii. În 2017, tendința va fi nuanțe pastelate răcoritoare, precum și stiluri neobișnuite de bluze. Cea mai populară este totuși cămașa în stilul bărbaților. Vă permite să ascundeți orice manifestare a feminității. Adesea, o astfel de tăiere este necesară la lucru cu reguli destul de stricte ale codului de îmbrăcăminte.Pentru a oferi o imagine a feminității, puteți alege modele de culori solide și calme fără decor suplimentar. Lumina sifon sau bluze de mătase sunt, de asemenea, o opțiune excelentă. O bluză frumoasă cu draperie va face aspectul dvs. mai sofisticat și, bineînțeles, feminin. Apropo, schimbarea cămășii și bluze, puteți varia cu ușurință același costum de afaceri.

Contrar convingerilor populare, în 2017, designerii sugerează experimentarea și combinarea lucrurilor clasice cu elementele altor stiluri. Acesta poate fi un costum de afaceri cu adidași și un tricou larg sau pantaloni clasici, ca element de bază cu pantofi sport și o jachetă de piele. Prin urmare, vă oferim câteva idei interesante și proaspete.

Fiecare dintre elementele prezentate de stilul de afaceri este necesar în dulapul unei femei de afaceri. Și dacă doriți să arătați discret, dar foarte elegant, asigurați-vă că încercați noi combinații, alegeți modele neobișnuite și experimentați. Ce fel de haine preferați să purtați la birou?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.