Este toamna pe stradă, va începe în curând să plouă, iar culorile toamnei vor dispărea. Vreau să aduc în viața mea ceva strălucit și neobișnuit. Puteți decora interiorul cu un obiect de artă folosind tehnica decoupage și o sticlă de sticlă. Decoupage, în esență, imită pictura artistică. Imaginea este volumetrică.

Să încercăm să facem o frumoasă vază decorativă dintr-o sticlă de formă originală. În plus, va fi posibil să pună pene frumoase în ea, tulpini uscate de bumbac, frunze de toamnă de o frumusețe uimitoare. Și șervețelul cu trei straturi, cu imaginea păsărilor de paradis, a fost deja dobândit. Rămâne doar să folosești tehnica lui Martha Stewart.

1Materiale pentru decupaj

2Pentru a lucra, trebuie să obțineți:

 • O sticlă, este de dorit să nu fie prea convex.
 • Șervețele cu trei straturi. Avem o imagine a păsărilor de paradis asupra lor.
 • Mijloacele care permit degresarea unei suprafețe de sticlă. În cazul nostru, este alcool.
 • Lipici special sau PVA.
 • Lacul acrilic.
 • Ciucuri sintetice de diferite formate.
 • Manichiură foarfece.
 • O bucată de cauciuc spongios.

Când efectuați această lucrare, este recomandat să folosiți un finisaj lucios. Păstrează perfect produsul finit. Puteți chiar folosi o mașină de spălat vase pentru spălarea unei vase!

Decupaj în trepte

 1. 6De îndată ce păsările de paradis sunt pe sticlă, le acoperim cu un nou strat de adeziv cu o perie largă. Lăsați produsul să se usuce timp de aproximativ două ore.
 2. 5Aplicați imaginea în locul selectat pe suprafața de sticlă cu partea din mijloc. Apoi, aliniați marginile cu o perie sau o bucată de spumă, astfel încât să nu se formeze niște riduri sau bule.
 3. 4Aplicați imediat lipici imaginii pregătite din interior.
 4. Aplicăm adeziv pentru decupaj sau adeziv PVA pe suprafața vasei viitoare. Fă-o cu o pensulă.
 5. 3Foarfeci de manichiură tăiați frumos imaginea păsărilor paradisului cu servetele. De asemenea, puteți scoate imaginea, în acest caz nu vor exista linii clare. Pentru a lucra, aveți nevoie doar de partea superioară a șervețelului. Avem detaliile de pe desktop.
 6. Gătirea unei sticle. Scoatem eticheta din sticlă, înmuiată în apă caldă și săpun. O sticlă curată trebuie spălată cu desăvârșire. Pentru aceste scopuri, este mai bine să utilizați vodka, unghii de îndepărtare, curat de sticlă. În acest caz, se selectează alcoolul. Nu este necesar să aplicați un grund pentru decorurile de toamnă. Aveți grijă la alegerea sticlei color. Avem nevoie de o sticlă transparentă incoloră.
 7. 7Acoperim imaginea și întreaga sticlă cu un lac acrilic incolor.
 8. Procedura trebuie repetată de 3-4 ori, permițând lucrului să se usuce timp de cel puțin două ore.

Noul vază este gata, dar nu puteți exploata imediat această capodoperă. Ar trebui să stea aproximativ o lună pentru ca baza să se solidifice. După aceasta, nu numai că puteți șterge, ci și, dacă este necesar, să-l spălați. Wow!

8După o lună de uscare, imaginea devine transparentă. Vaza arată excelent împotriva altor meșteșuguri în stilul decupajului.

9Sunteți de acord că arată bine cu flori decorative, pene și frunze de toamnă? Aceasta nu este doar o sticlă de sticlă. Această operă de artă - păsările de paradis pe sticlă! Și pentru a face o vază elegantă de toamnă cu mâinile tale nu este atât de dificilă! Du-te pentru ea!

10În tehnica decupajului de la Mary Stuart, puteți efectua orice meserie, inclusiv umbra lămpii.

Nu uitați să împărțiți o vază unică cu prietenii dvs. Ei, la rândul lor, vă oferă și idei originale pentru utilizarea tehnicilor decoupage pentru a crea noi proiecte.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.