Cuprins:

 1. Ce aveți nevoie pentru un polish de gel pentru manichiură?
 2. O listă completă de instrumente pentru manichiură

Numărul de manichiuri crește în fiecare zi. Costul serviciilor pentru un vrăjitor profesionist de unghii este destul de ridicat. Dar puteți crea întotdeauna un design unghii elegant și original. Acest lucru va necesita un set de instrumente de bază, pe care le descriem în revizuirea noastră detaliată.

Ce aveți nevoie pentru un lac de gel pentru manichiură

Manichiura la domiciliu se dovedește nu mai rea decât salonul, cu condiția să cunoașteți regulile pentru implementarea sa. Pentru îngrijirea la domiciliu, nu puteți face fără unelte profesionale, deoarece acestea oferă rezultatul optim al muncii dvs.

Nu toată lumea este familiarizată cu lista completă a instrumentelor necesare. Cele mai multe fete sunt limitate la fișiere de unghii, foarfece și lustruire gel. Dar pentru îngrijire complexă veți avea nevoie de câteva detalii mai importante care vă vor ajuta să vă faceți perfecțiunea manichiurului.

Mergând la un magazin de manichiură pentru cumpărături, trebuie să decideți în prealabil ce manichiură doriți să vedeți pe unghiile. Poate fi:

 • manichiură tăiată clasic cu îndepărtarea cuticulelor
 • Manichiura europeana - uscata sau neteda, care se realizeaza fara inmuiere
 • manichiura hardware

Selectarea tipului de manichiură depinde de setul de elemente necesare pentru muncă.

Ce aveți nevoie pentru o manichiură acasă: o listă completă de instrumente

Foarfece sau pensete

Chiar și atunci când se realizează manichiură netedă, aceste unelte sunt indispensabile. Acestea vor ajuta la reglarea lungimii unghiilor și la îndepărtarea burților, tăiați pielea la baza cuiului.

În setul de manichiură, puteți adăuga un instrument special conceput pentru a elimina excesul de la unghii - acesta este un cuțit. Principalul său avantaj este siguranța, care se realizează prin lamele, care sunt ușor îndoite spre interior.

Instrumente de corectare a cuticulelor

Este vorba despre bastoane de portocale și împingător de metal. Ambele unelte sunt folosite, de regulă, după înmuierea cuticulei și aplicarea unui gel de îndepărtare.

Se crede că folosirea bastoanelor portocalii reduce semnificativ riscul de accidentare a unghiilor, care este preferabil la domiciliu.

În plus, puteți cumpăra un răzuitor. Acesta este un cutit de manichiură cuțit. Lamele răzuitoare sunt foarte ascuțite, deci sunt cele mai des folosite de meșteri profesioniști cu experiență.

Baie de baie

Acesta este un recipient separat sau doar un vas suficient de adânc. Este umplut cu apă cu apă săpată sau alt lichid pentru a înmuia cuticula.

Unelte de unghii

Uneltele de unghii nu pot face atat in salon, cat si in manichiura acasa. Dar care fișiere de unghii sunt necesare? Este mai bine să aveți mai multe fișiere de unghii cu diferite abrazivități - rigiditatea suprafeței de lucru.

Manichiura buff

Un alt tip de fișier, doar foarte moale. Se folosește pentru lustruirea unghiilor, oferindu-le strălucire și strălucire.

Gel de îndepărtare a lustruit

Acesta este un instrument care îndepărtează orice acoperire de la unghii: poloneză de gel normală sau rezistentă. Alegeți produse fără acetonă, nu dăunează pielea mâinilor. Instrumentele profesionale includ în mod obișnuit ingrediente de îngrijire, cum ar fi extractul de avocado, ca în lichidul Gentel Ramover din Maybelline.

Îndepărtarea lustruit de unghii se vinde în diferite formate: într-o sticlă clasică sau într-un borcan cu un burete special înmuiat într-un lichid. Alegerea depinde doar de preferințele dvs.

Folie pentru stripare

Folia va ajuta să scape de un strat foarte rezistent pe unghii. Degetele sunt înfășurate în bucăți de folie cu tampoane de bumbac atașate la acestea cu un produs de îndepărtare a gelului.

Degresarea acoperirii

Degreaserul este utilizat în ultima etapă de pregătire a unghiilor pentru aplicarea polishului de gel. Îi ajută pe gelul de gel să se îmbine mai bine cu suprafața unghiei. Cu un strat de degresare, manichiura va dura mai mult.

Baza de gel de bază sau bază

Învelișul de bază mărește, de asemenea, rezistența la manichiură, protejează plăcile de unghii de penetrarea pigmenților coloranți în structura unghiilor. În plus, uneltele profesionale aliniază placa de unghii, umple crăpături mici în unghii, împiedică așternerea.

Gel de lustruit pentru manichiura

Norocul nu se întâmplă prea mult. În plus, prețul nesemnificativ al acoperirii vă permite să vă completați în permanență setul de manichiură cu borcane multi-colorate. În salon, meseriașii folosesc de obicei polizoare profesionale de gel, care vă permit să creați modele uimitoare fără locurile curgătoare și translucide. La domiciliu, merită, de asemenea, să folosiți geluri de lustruire de la companii de încredere. Oferim 5 dintre cele mai bune polizoare profesionale de gel care nu vă vor dezamăgi niciodată în crearea unui design:

 • gel de lac Shellac CND
 • Beautix UV Gel
 • Akzentz Luxio
 • F.O.X. Gel profesionist polonez
 • Boelia apex gel

Lustrurile profesionale pentru gel trebuie să îndeplinească mai multe criterii:

 • durata conservării stratului de acoperire pe unghii, fără crăpare, crăpare, ștergere, fără pierderea strălucirii
 • consistența corectă a polishului de gel - acoperirea trebuie aplicată cu ușurință și fără împrăștiere
 • perie convenabilă pentru aplicare
 • simpla indepartare a polishului de gel fara a deteriora placa de unghii
 • inofensivă compoziție

Suprafață de acoperire pentru unghii

Acoperirea unghiilor cu vopsea de vârf este etapa finală de a crea o manichiură. Partea superioară oferă unghiile cu un fin fin lucios, conferind designului o luciu specială.

Lampă de uscare cu lustruire de gel

Pentru a crea o manichiură cu gel de lustruire, veți avea nevoie de o lampă specială, în caz contrar stratul de acoperire pur și simplu nu se va usca. Becurile vin în 3 tipuri:

 • ultraviolete (UV)

Dintre beneficiile:

 • lampă cu cost redus
 • diferite dimensiuni, de exemplu, două mâini pot fi uscate dintr-o dată într-o lampă mare
 • se usuca absolut toate tipurile de polish gel

Dezavantajele includ durata de uscare a gelului. Deci, o lampă de 36 wați pentru a usca gelul de polish timp de cel puțin 2 minute. Folosind lămpile cu putere redusă, aveți riscul de a nu usca stratul inferior.

 • LED-ul "LED" lampă - oferă polish gel cu uscare rapidă, până la 30 de secunde, nu dăunează pielea. Nu poate fi folosit pentru toate polizoarele de gel.
 • Lampă combinată (CCFL + LED) - cea mai bună opțiune până în prezent. Se usuca rapid toate tipurile de polish pentru gel.

Ulei de cuticule

Uleiul este folosit pentru a lubrifia pielea din jurul unghiilor. Absorbind în piele, îl hrănește cu substanțe de îngrijire utile, făcând vizual manichiura mai exactă.

Aceasta este lista de bază a instrumentelor de care veți avea nevoie pentru o manichiură de acasă. Fără îndoială, pe măsură ce vă familiarizați cu diferite tipuri de modele de unghii, acest set se va extinde treptat. Amintiți-vă că frumusețea manichiurului nu depinde de decor, ci de aspectul îngrijit și îngrijit al plăcilor și mâinilor unghiilor.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.