Cuprins:

 1. Idei franceze negre
 2. Matt francez
 3. Jachetă alb-negru
 4. Jachetă neagră cu dantelă
 5. Manichiura neagra cu frecare
 6. Franceză cu geometrie
 7. Franceză pe cuie scurte
 8. Franceză cu design

Lac de unghii a fost folosit pentru prima data in 1932, iar autorul sau a fost un barbat. De atunci, femeile din întreaga lume au uitat de unghiile plictisitoare și plictisitoare, experimentând în fiecare zi cu nuanțe și decor. Astăzi este dificil să-ți imaginezi o femeie superbă fără o manichiură grozavă.

În funcție de nuanța artă a unghiilor, puteți crea un design delicat și feminin sau, dimpotrivă, să subliniezi inaccesibilitatea și caracterul fatal al doamnei. Culorile principale ale polonei de gel sunt selectate în funcție de tipul de culoare, de imaginea și de motivul pentru care a fost făcută manichiura.

Dintre toate varietățile de desene sau modele, designul unghiilor franceze merită o atenție specială, care, apropo, a fost inventată și de omul american Jeff Pink.În sacoul clasic folosit bej și alb, dar în timp, maeștrii de unghii au început să folosească o varietate de nuanțe.

Modă franceză negru pe unghii: ce trebuie să știți despre designul contrastant

Jacheta neagră dă o poftă de mână întregii imagini. Un astfel de design este puțin probabil să treacă neobservat. Franceza, mai des decat alte arta de unghii, a fost supusa experimentelor. Sunt adăugate flori, pietricele, folie, acril, sclipici și alte decorațiuni.

De ce rochia de mireasa franceza incanteaza fetele care prefera imagini extraordinare. Există mai multe explicații pentru aceasta:

 • ușurința de execuție
 • vederi spectaculoase
 • practic
 • multe opțiuni

Negru negru arata grozav în imaginea de zi cu zi și de afaceri. Nu mai puțin impresionant design negru arata în arcul seara.

Jachetă mată pe unghiile negre

Nuanțele închise la culoare par foarte atractive pe o suprafață mată. Designul arată blând și feminin. Matt francez în culoarea neagră este o soluție ideală pentru un aspect casual, de afaceri și festiv.

Ar trebui să se țină seama de faptul că un design de mată ca nimeni altcineva nu are nevoie de un decor suplimentar. Utilizați strasuri, sclipici, strălucire și alte decoruri irizate, care vor dilua tonuri concise de catifea.

Jachetă elegantă alb-negru pe unghii

Contrast art nail arata mereu superb si fascinant. Este greu să vă imaginați nuanțe mai opuse decât o culoare albă și aproape delicată de culoare albă, aproape lăptoasă.

Alb-negru sunt folosite doar pentru decorarea "zâmbetului" francez, restul cuiului este acoperit cu un strat transparent sau o culoare roz deschis. "Smile" franceză în alb și negru este diferită de versiunea clasică. Pentru a face designul să arate interesant, utilizați forma "zâmbet" dublă, strămutate, geometrică.

Versiunile clasice ale sacoului în alb și negru nu sunt, de asemenea, excluse, atunci când întreaga placă de unghii este acoperită cu negru, iar linia "zâmbet" este desenată cu alb.

Jachetă neagră cu decor de dantelă

Modelele deschise arată interesant în nuanțe pure: alb sau negru. Franceza in culoare neagra, cu un model deschis, arata incredibil de licitata si atractiva. Aceasta este o optiune ideala pentru fiecare zi, modelul este simplu si nu imbina designul.

Modelul de dantelă este aplicat folosind polish gros de gel, desenat manual, modelul, cu ajutorul dantelă reală. Poziționați imaginea pe un fundal contrastant, astfel încât acesta să pară luminos și saturat.

Manichiura neagra cu frecare

Rub în - noutatea ultimelor anotimpuri, se potrivesc perfect atât în ​​nuanțe luminoase, cât și în nuanțe întunecate. Rubin este un praf polimeric fin, care, în combinație cu lacul de gel, creează o acoperire irizantă profundă.

Ruby a luat numele datorită metodei de utilizare. Materialul este frecat cu un burete într-un strat de gel uscat cu un strat lipicios. În vânzare puteți găsi perle, oglinzi, perle, curcubeu curcubeu, prism, etc. În culoarea întunecată, gândacul arată șic, ceea ce creează play-uri care arată ca o coajă a unui gândac. Un alt gândac este numit un chameleon. Aceasta este cea mai bună soluție pentru poloneză de culoare neagră.

Chic jachetă neagră cu geometrie

Manichiura cu geometrie continuă să sporească imaginația fetelor. Nu au fost încă jucate suficiente femei de modă cu linii subțiri și alte figuri. În plus, la vârful popularității este designul cu spațiu negativ, unde geometria joacă un rol important.

Franceza arată grozav cu geometria. Acestea pot fi linii, romburi și alte forme pe unul dintre degete, sau modele complexe cu animale geometrice. Stelele aparțin, de asemenea, geometriei, precum și modelelor mehendi.

Negru negru pe unghii scurte: știri de fotografie din sezon

Multe fete ca niște cuie scurte datorită confortului, practicului și apropierii de forma naturală a unghiilor. Jacheta neagra poate reduce semnificativ placa de unghii deja mica. Cu toate acestea, aderând la unele caracteristici ale creării unui design negru, puteți obține o manichiură elegantă:

 • Utilizați o combinație de poloneză de culoare neagră și albă.Nuantele opuse arata armonios pe unghii, iar degetele vor arata sofisticate si feminine.
 • o combinație de poloneză mată neagră mată și lucioasă - utilizați o nuanță bogată, aproape de cărbune de negru. În plus, această combinație vă permite să creați artă de unghii în vrac.

Sacul negru pe unghiile scurte ar trebui să fie cât mai concis posibil. Nu trebuie să utilizați un design 3D complex cu pietre mari, stuc și alte decorațiuni similare. Modele cu puncte, paiete albe și negre, modele mehendi, inscripții, crengi subțiri cu frunze arătau grozave în jacheta neagră.

Trendy black jacket: cum să decorezi un design întunecat

Negru negru pare atractiv și în versiunea clasică, dar dacă adăugați o manichiură cu pietre, folie, sclipici și alte decoruri, atunci designul va fi incredibil de elegant și atrăgător.

Sezonul nou - design cu folie. Pe un fundal negru, mai ales mat, designul arată superb. Și tu poți crea un astfel de design. Este suficient să cumpărați folie de unghii și să o atașați la gelul polonez cu un strat lipicios. Impresia pe fiecare deget va fi unică.

Este timpul să vă schimbați mintea despre negru. Poate arata atractiv in orice fel: de zi cu zi, de afaceri, si mai ales intr-un solemn. Trebuie avut în vedere că negrul trebuie combinat în mod necesar cu elementul imaginii. Singurul mod în care puteți arăta toată splendoarea nuanțelor de culoare neagră pe unghiile.

 

 

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.