"Voi înceta să purtați negru doar atunci când cineva inventează o nuanță mai închisă", - Vensdey Adams.

Culoarea neagră în haine este unică, deoarece provoacă sentimente foarte conflictuale. Pentru unii, este asociat cu doliu, în timp ce alții aleg îmbrăcămintea neagră pentru cele mai solemne evenimente din viața lor. În același timp, nimeni nu va susține că este universal, deoarece este potrivit atât într-un cadru de afaceri, cât și într-un eveniment de vacanță. Această culoare nu iese niciodată din modă, prin urmare, la fiecare show de modă, este departe de a avea un rol secundar.

Cine este potrivit?

Hainele de culoare neagră sunt alese de femei de toate vârstele. Dar se pare că nu este potrivit pentru toată lumea. Cu tonuri delicate ale pielii, nu arata foarte armonios. De asemenea, un lucru negru poate concentra atenția asupra unor probleme cum ar fi o erupție pe piele sau pe riduri.

Hainele negre sunt cele mai potrivite pentru brunet.Femeile cu păr blond, cu blonde, o pot alege, de asemenea, dar vor trebui să ia în considerare cu atenție imaginea lor, atrăgând atenția asupra combinării cu lucruri de alte culori.

Atunci când puneți pe un lucru negru, amintiți-vă că se concentrează pe piele și ochi. Prin urmare, dacă vă considerați un iubitor de frumusețe naturală și refuzați machiajul, atunci această culoare este mai bine să alegeți ca supliment sau să folosiți exclusiv accesorii.

Combinații cu culori reci

Mulți stilisti preferă să combine negrul cu nuanțe reci. Combinația sa cu albul este considerată clasică. Acest duet pare solemn și potrivit pentru afaceri și arcuri de zi cu zi.

Bine că arată și roz. Această combinație este ideală pentru naturi tinere, romantice. Luminos roz cu negru arata elegant si se foloseste la realizarea unui set de stil clasic. Dar în acest caz este important să nu mai există culori și detalii în imagine.

În imaginea de afaceri este adesea folosită o combinație de negru și albastru. Această combinație arată elegantă.

Neobișnuit arată negru cu violet. În această combinație pot fi imagini stricte și romantice. Cu toate acestea, stilistii spun ca acest duet este cel mai bine sa alegi cand faci arcul seara.

Combinație cu culori calde

Prin combinarea culorilor negre cu nuanțe calde puteți obține o imagine destul de atractivă. În tendință va fi întotdeauna negru cu roșu. Această combinație este clasică și potrivită în elaborarea imaginilor de seară și de zi cu zi.

Pentru birou, combinația perfectă de negru și bej, care arată cât mai elegantă și mai discretă posibil. Pentru a face imaginea mai viu, este permisă o altă culoare.

Designeri cum ar fi combinația de negru și galben. Este folosit pentru imagini stilate și îndrăznețe. Cu toate acestea, în acest caz, nu ar trebui să coexiste cu lucrurile dungate.

Bucuria arată negru cu portocaliu. Această combinație este potrivită pentru toate femeile, indiferent de vârsta lor.

Imaginea de seară ar fi potrivit să combine negru și aur. În acest caz, rolul principal în duet îl joacă exact negrul.

 

Vedere totală neagră

Recent, stilul de aspect total câștigă popularitate, unde întreaga imagine este creată într-o singură culoare. Când compuneți un kit negru total, este important să o gândiți până la cel mai mic detaliu, altfel imaginea poate fi plictisitoare.

Cel mai simplu arc din această imagine include un set de pantaloni, o cămașă și o jachetă neagră. În acest caz, este foarte important ca toate lucrurile să fie perfect adaptate figurii.

Editorii de stil recomandă adăugarea articolelor din piele și a accesoriilor la imaginea totală neagră. Aceasta va compensa lipsa elementelor luminoase din imagine și atrage atenția celorlalți.

Dacă decideți să încercați acest stil, este suficient să alegeți doar câteva lucruri de bază. Unul dintre ei ar trebui să fie o rochie. Poate fi combinat cu o jacheta, jacheta, etc.

Este, de asemenea, ușor să experimentați cu un strat negru. Poate fi purtat cu cizme sau pantofi de aceeași culoare. Compunând o imagine în stilul de negru total, este important să vă amintiți despre combinația de texturi diferite. În plus, este permisă utilizarea accesoriilor masive negre.

Haine de birou

Pentru birou, hainele negre sunt perfecte, iar selecția articolelor potrivite este destul de extinsă. Acestea pot fi costume de fustă sau pantaloni, care sunt purtate cu cămăși sau bluze de diferite nuanțe. Tunica poate fi combinată cu pantaloni, iar în timpul iernii bluzele pot fi înlocuite cu un jumper cald.

O rochie neagra perfecta va arata perfect intr-un cadru de afaceri. Acesta poate fi combinat cu o haină sau sacou alb, albastru, maro sau gri. Rochia cu mâneci lungi poate fi completată cu o eșarfă, o eșarfă ușoară sau alte accesorii și bărci negre.

Aspect obișnuit

Lucrurile în negru vă permit să faceți un număr imens de imagini de zi cu zi. Dacă nu purtați blugi și pantaloni, alegeți o rochie a unei tăieturi simple. Poate fi combinat cu o jachetă, o jachetă, o cămașă sau o broșă.

Pentru a merge la plimbare, puteți alege o rochie scurtă și o puteți combina cu cizme de gleznă sau cizme cu toc.

Universal poate fi numit un strat negru, fiind combinat cu succes cu orice lucru. Cu toate acestea, punerea pe ea, nu este nevoie să utilizați o mulțime de detalii strălucitoare. Fanii în stil clasic pot combina acest strat cu o rochie, fustă sau pantaloni creion. În acest caz, încălțămintea trebuie să fie înclinată.

Pentru cei care doresc să iasă din mulțime, puteți combina îmbrăcămintea neagră cu blugi îngust, completând imaginea cu accesorii luminoase. Adăugați la imaginea extravaganței pălăria de protecție și mănușile din piele.

Imaginea de seară

Pentru a demonstra un gust impecabil la orice eveniment festiv, puteți alege o rochie de seară în negru. Lungimea sa poate fi orice stil. Foarte des, aceste rochii sunt decorate cu pietre, paiete, broderii sau inserții de dantelă.

În sezonul rece poate fi combinat cu un bolero cald sau o mantie de blană. În ceea ce privește pantofii, trebuie să fie neapărat pe tocuri și să aibă un deget închis.

Rochia de seara neagra arata perfect cu bijuteriile perla. În schimb, puteți alege o bijuterie strălucitoare pentru a se potrivi cu pantofii, aurul sau argintăria.

Pentru a face chiar și cea mai simplă rochie arătată luxoasă, completați-o cu o centură pentru a se potrivi cu geanta, care va fi decorată cu detalii de metal sau alt decor.

Îmbrăcămintea în negru a fost întotdeauna și va rămâne relevantă. După ce ați învățat cum să o combinați corespunzător cu alte lucruri și accesorii, puteți obține întotdeauna o imagine eficientă.

Și cum te simți în legătură cu hainele negre?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.